bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2005 λοιπόοον, έχω κάμποσο καιρο που δουλεύω με laptop σαν κύριο pc επειδή ταξιδεύω αρκετά. Έχω ένα vaio laptop fr215s με κάρτα γραφικών 9200 ati. Βασικά φοράει το τσιπάκι RADEON IGP 345Μ για το οποίο η ατι δεν μου δίνει drivers αφού λέει ότι πρέπει να τους κατεβάσω από τη sony μιας και θα είναι πειραγμένοι για το συγκεκριμένο laptop. Η sony λέει ότι δεν υπάρχει update και χρησιμοποίησε το cd που σου δώσαμε, το οποίο εντομεταξυ είναι ένα dvd με windows xp και όλους τους drivers έτοιμους. Resque disk ας πούμε. Τα xp όμως είναι στα γερμανικά, και παρά το ότι η sony έχει αρκετά φοβερά προγραμματάκια, και πολύ ωραία φτιαγμένα, προτιμώ τα ελληνικά xp. Στο θέμα μας, μετά από φορματ με xp και sp2, όλα τα updates, και όλους τους drivers, αυτούς που έχει η sony στο dvd, έφτασε η ώρα για τα γραφικά. Οι catalyst δεν υποστηρίζουν mobile σωστά, οπότε και η μοναδική λύση ήταν οι omega με τους οποίους ήμουν μια χαρά. Σήμερα έβαλα το delta force xtreme και χτες δοκίμασα το act of war. Και τα δύο μου είπαν το ίδιο πράγμα. Οτι η κάρτα μου λέει δεν υποστηρίζει hardware accelerated lighting και shaders κτλ. Σημειώνω ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα με παιχνίδια, αν εξαιρέσεις το farcry. Πρόσφατα έπαιζα το nfsu2. Υποθέτω ότι και αυτό τα χρειαζόταν, άρα και υποστηρίζει η κάρτα μου τέτοια πράματα. Έβαλα και το diablo2 να το δώ μιας και δεν το είχα παίξει ποτέ και αναγνωρίζει 3d υποστήριξη κανονικά. Μπορείτε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να μου πείτε τι σκατά φταίει? Γιατί είμαι έτοιμος για τη θάλασσα μιας και μπλεδίζει κιόλας... Αυτό λέει το delta force Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 21, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 και αυτό λέει το diablo2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Απρίλιος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Εχεις δοκιμασει να βαλεις τους catalyst??Μπορει επειδη ειναι συμβατο με το 9200 να το αναγνωρισουν κανονικαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Δοκίμασε με omega που παίζουν σε laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Όταν βρεις την άκρη, πες και σε μας γιατί έχω ένα φιλαράκι με το ίδιο σχεδόν πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Απρίλιος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Ειδικά για το deltaforce μου έκανε τα ίδια κι εμένα με την 9000pro σε desktop παλιότερα. Έβαλα ένα patch και ησύχασα. Το diablo II δεν βλέπω να σου λέει κάτι περί T&L. Σαν μενού για preselect για software-hardware accelaration της 3d μηχανής μου κάνει, όπως στο Carmagedon2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Πράγματι...αφου λέει "This computer can run DiabloII" και λέει ότι και καλά συνηστούν το Direct3d.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Στο Diablo πατησες Οκ??Αυτο ειναι το διαγνωστικο...πατας οκ και μετα αρχιζεις το παιχνιδι.Απλα να ξες οτι θες και το τελευταιο update του παιχνιδιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.