Jump to content

Yποψηφιος dsl κατοχος.. Ερωτησεις...

Vadergr

Recommended Posts

εχμ εμενα μου ειχαν πει απο ΟΤΕ οτι δεν γινεται να βαλεις δικη τους adsl γραμμη αν εισαι 'αλλου' για τηλεφωνια .Πχ Tellas. Εγω δεν ειχα βεβαια πουθενα αλλου συμβολαιο απλα ειχαν κανει λαθος. Σε σενα ολως περιεργως δεν ειπαν τπτ? Η σε μενα ειπαν μπουρδες - που δε με ενοιαζε κιολας - η θα σε ενημερωσουν ξαφνικα μια μερα ...

Aλλοι λενε ετσι, αλλοι λενε αλλιως.Στο τελος την συνδρομης θα φανουν ολα!Αλλα και παλι, αν πουν τα ιδια, παλι θα παρω κουτι και απλι ενεργοποιηση κτλ.

Δεν θα τους αφησω να με σκασουν!

Σημερα κιολας ξαναπηγα στο πολυμισητο myltirama και ξανακαναμε την αιτηση αυτη τη φορα στα κεντρικα σε μια αρμοδιο.Τα ειχε ολα στα χερια της και θα το προχωρησει.Ειπε σε 5-10 μερες το πολυ θα εχω adsl internet.Αντε να δουμε!

ΥΓ... Ντροπη,Αισχος και Αηδια μαζι σε αυτους που δεν εχουν ιδεα για star wars! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.