spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2019 Αποφασισα μετα απο χρονια να παρω καινουρια καρεκλα γραφειου και μου βγηκε λιγο πιο ψηλη απο οτι υπολογιζα με αποτελεσμα το γραφειο να παραειναι χαμηλο. Εχω τα κλασικα 70αρια ποδια με την 2-3cm προεκταση και υπολογιζω οτι θελω 5-8cm ακομα. Εχω βρει 80αρια ποδια αλλα αν υπαρχει καμια πατεντα να το σηκωσω χωρις να τα αλλαξω θα το προτιμουσα (δε εννοω να βαλω βιβλια απο κατω προφανως:P ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 19, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 οι προεκτάσεις ξεβιδώνουν τελείως? εάν ναι μπορείς να πάρεις μεγαλύτερες και να τις αντικαταστήσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam1982 Ιούλιος 19, 2019 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 Βαζεις τακο ξυλινο αναμεσα στο ποδι και την επιφανεια του γραφειου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 20, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2019 12 hours ago, eleozz said: οι προεκτάσεις ξεβιδώνουν τελείως? εάν ναι μπορείς να πάρεις μεγαλύτερες και να τις αντικαταστήσεις Πως το ψαχνω αυτο γιατι δε βρισκω κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούλιος 20, 2019 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2019 Καλημέρα ! Δε βάζεις καμιά φωτογραφία που να δείχνει τα πόδια , πως πιάνουν αυτά στο γραφείο και τις προεκτάσεις, γιατί για την ώρα δύσκολα κάποιος άλλος αντιλαμβάνεται τι λες, και ακόμα δυσκολότερα μπορεί να σου προτείνει κάποια "πατέντα" ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 20, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2019 Τα ποδια ειναι αυτα https://www.tomara.gr/index/products/kitchen_bathroom?row=17487 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούλιος 21, 2019 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 Από ότι βλέπω, αν δεν βρεις προεκτάσεις για τα πόδια, μπορείς να κάνεις τη δουλειά με τάκους ανάμεσα στην βάση στήριξης του ποδιού και την κάτω επιφάνεια του πάγκου / γραφείου (αν υποθέτω σωστά) Αν ο ταμπλάς του γραφείου είναι ξύλινος (όχι μελαμίνη κλπ ) μπορείς να πας σε ένα μαραγκό (ή και μόνος σου ) να φτιάξει-εις, τέσσερις τάκους (το σχήμα το συζητάμε) οι οποίοι θα κολληθούν κάτω από το ταμπλά σε σημείο που να μην βγάζουν μάτι από μια συνήθη γωνία θέασης και πάνω σε αυτούς να βιδώσει η βάση του ποδιού. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 22, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 Ναι κατι τετοιο θα γινει λογικα δε βλεπω κι εγω αλλη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts