psyber Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2019 Έχω τη μητρική Asrock Z270M Pro4. Έχει το network adapter Intel I219V. Κάποιες φορές όταν ξεκινούν τα Windows 10 κάτω δεξιά στο taskbar δείχνει ότι δεν λειτουργεί η σύνδεση. Αν ενεργοποιήσω ή απενεργοποιήσω το network adapter, ή κάνω επανεκκίνηση στο pc, όλα λειτουργούν κανονικά. Φαντάζομαι ότι είναι θέμα driver αλλά έχω κάνει διάφορες δοκιμές είτε με driver της Intel, είτε της Microsoft, είτε με αυτόν από το site της Asrock αλλά το πρόβλημα κάποια στιγμή επανέρχεται. Καμιά ιδέα κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούλιος 18, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2019 Το καλώδιο έρχεται απευθείας από το router ή από κάποιο ενδιάμεσο switch; Το παθαίνω μερικές φορές και εγώ λόγω του switch, το οποίο για κάποιο λόγο με καθυστερεί λίγο περισσότερο μέχρι να μου φέρει δίκτυο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 18, 2019 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2019 όταν στο κάνει έχεις τρέξει τον Network Troubleshooter των windows να δεις τι σου λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 18, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2019 πριν 12 ώρες, το μέλος psyber έγραψε: Έχω τη μητρική Asrock Z270M Pro4. Έχει το network adapter Intel I219V. Κάποιες φορές όταν ξεκινούν τα Windows 10 κάτω δεξιά στο taskbar δείχνει ότι δεν λειτουργεί η σύνδεση. Αν ενεργοποιήσω ή απενεργοποιήσω το network adapter, ή κάνω επανεκκίνηση στο pc, όλα λειτουργούν κανονικά. Φαντάζομαι ότι είναι θέμα driver αλλά έχω κάνει διάφορες δοκιμές είτε με driver της Intel, είτε της Microsoft, είτε με αυτόν από το site της Asrock αλλά το πρόβλημα κάποια στιγμή επανέρχεται. Καμιά ιδέα κανείς; Όταν δείχνει ότι δεν λειτουργεί, τί σήμα έχει; Κόκκινο "x", κίτρινο θαυμαστικό, κάτι άλλο; πριν 12 ώρες, το μέλος psyber έγραψε: Έχω τη μητρική Asrock Z270M Pro4. Έχει το network adapter Intel I219V. Κάποιες φορές όταν ξεκινούν τα Windows 10 κάτω δεξιά στο taskbar δείχνει ότι δεν λειτουργεί η σύνδεση. Αν ενεργοποιήσω ή απενεργοποιήσω το network adapter, ή κάνω επανεκκίνηση στο pc, όλα λειτουργούν κανονικά. Φαντάζομαι ότι είναι θέμα driver αλλά έχω κάνει διάφορες δοκιμές είτε με driver της Intel, είτε της Microsoft, είτε με αυτόν από το site της Asrock αλλά το πρόβλημα κάποια στιγμή επανέρχεται. Καμιά ιδέα κανείς; Όταν δείχνει ότι δεν λειτουργεί, τί σήμα έχει; Κόκκινο "x", κίτρινο θαυμαστικό, κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 18, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2019 ο troubleshooter κάτι για driver αναφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιούλιος 20, 2019 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2019 κανε ενα reset το network.................. https://www.howtogeek.com/265870/how-to-reset-your-entire-network-in-windows-10-and-start-from-scratch/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 21, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 On 18/7/2019 at 8:53 ΠΜ, το μέλος trib έγραψε: Το καλώδιο έρχεται απευθείας από το router ή από κάποιο ενδιάμεσο switch; Το παθαίνω μερικές φορές και εγώ λόγω του switch, το οποίο για κάποιο λόγο με καθυστερεί λίγο περισσότερο μέχρι να μου φέρει δίκτυο. Ναι έχεις δίκιο. Μάλλον περι καθυστέρησης πρόκειται. Θα δοκιμάσω και αυτό που προτείνει ο @alexcrx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts