iseeklife Ιούλιος 15, 2019 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2019 Δεν κρύβομαι και όλοι με γνωρίζετε ποιος είμαι το ότι είσαι φίλος με τον μπέρτσεν δεν μου λέει απολύτως τίποτε . Άλλος ένας από την πλέμπα του λαού . Εάν επιθυμείτε και σας είμαι ενοχλητικός ,κάντε με μπαν . Αυτή τη φορά δεν θα γυρίσω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 15, 2019 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2019 πριν 5 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ξέχασα. Δούλευες στην αστυνομία και έχεις σύνταξη από τα 30 και γυμνάζεσαι καθημερινά και είμαστε γατάκια, εγώ ο γομαρ κλπ κλπ. Προσθέτουμε και τον δεδλαζαρους στα γατάκια (ή μήπως ανδρείκελα; ) Και είμαστε οκ. Μπορεί και όχι. Προχωράμε Μπορώ να σου κάνω λίκε ή θα μας μαζέψουν από το Ηθών; Έτσι όπως έγραψες το nick μου, μου θύμησες μιαν άλλη ψυχή (ψυχές, έχει αλλάξει πολλά ονόματα). Άντε, θα σου κάνω λίκε. Ζην επικινδύνως.... πριν 1 λεπτό, το μέλος iseeklife έγραψε: Αυτή τη φορά δεν θα γυρίσω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 15, 2019 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2019 Δε καταλαβαινω τι παιχτηκε και γιατι πειραχτηκε ο @iseeklife και επισης γιατι μπλεχτηκα σε ολο αυτο; Εγω απλα ρωτησα τους υπολοιπους γιατι φαινονται πολλα τα 600watt.. Ηρεμια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 15, 2019 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Δε καταλαβαινω τι παιχτηκε και γιατι πειραχτηκε ο @iseeklife και επισης γιατι μπλεχτηκα σε ολο αυτο; Εγω απλα ρωτησα τους υπολοιπους γιατι φαινονται πολλα τα 600watt.. Ηρεμια.. Εγώ περνούσα από εδώ δίπλα, να, από εδώ, και μετά έγινε το κακό. Ωστέ εσύ φταις, Ιάσονα. Δεν πιστεύω να είσαι φίλος με αυτόν τον μπέρτσεν.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούλιος 15, 2019 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2019 Ασχετο με τα προηγουμενα, ειχα δει και εγω κατι 640 βατ απο την πριζα ομως, στον τοιχο δεν ειχα δει κατι. Υπαρχουν αλλα με sli κλπ, δεν ειναι φαντασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 15, 2019 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2019 πριν 51 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Δε καταλαβαινω τι παιχτηκε και γιατι πειραχτηκε ο @iseeklife και επισης γιατι μπλεχτηκα σε ολο αυτο; Εγω απλα ρωτησα τους υπολοιπους γιατι φαινονται πολλα τα 600watt.. Ηρεμια.. Δεν πειράζει. Ησυχία τάξη και ασφάλεια (pun intended) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts