Tompgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2019 (edited) Καλημέρα, έχει κανείς υδροαμμοβολή στο πλυστικό του να μου πει εντυπώσεις; Έχω ένα nilfisk 120.7 120 bar και θέλω να βγάλω την σκουριά από σίδερα ταρατσας (αναμονες αλλου ορόφου). Θα γίνει η δουλειά ή ο ρυθμός αφαίρεσης της σκουριάς είναι πολύ μικρός; https://consumer.nilfisk.gr/el/products/Pages/product.aspx?pid=6410891&ppp=true Αν κάποιος έχει εμπειρία από οποιαδήποτε μάρκα πλυστικού θα με βοηθούσε αν μου έλεγε την γνώμη του. Ευχαριστώ πολύ. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 10, 2019 από Tompgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 10, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 Για τις μπετόβεργες θα σου έλεγα να έπαιρνες rust remover και μετά σταθεροποιητή σκουριάς Το συσγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεις δε το έχω χρησιμοποιησει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Ιούλιος 10, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 26 minutes ago, karmen1983 said: Για τις μπετόβεργες θα σου έλεγα να έπαιρνες rust remover και μετά σταθεροποιητή σκουριάς Το συσγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεις δε το έχω χρησιμοποιησει Ευχαριστώ πολύ, αν δεν κάτσει η υδροαμμοβολή θα το κάνω έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιούλιος 10, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 Οταν ακούω για σκουριά και για αφαίρεση σκουριάς, πάντα αυτό μου 'ρχεται πρώτο σαν σκέψη 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Ιούλιος 10, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 χαχαχα ωραίο αλλά ακριβό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιούλιος 10, 2019 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 πριν 19 λεπτά, το μέλος Tompgr έγραψε: χαχαχα ωραίο αλλά ακριβό Ονειρα θερινής (παρά 2 ώρες) νυκτός 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 10, 2019 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος Tompgr έγραψε: θέλω να βγάλω την σκουριά από σίδερα ταρατσας (αναμονες αλλου ορόφου). Από προσωπική εμπειρία στην ανακατασκευή του σπιτιού. -Αφαιρείς τη σκουριά, τρίβεις τις αναμονές με τροχό, η με συρματόβουρτσα. -Σκουπίζεις τα σίδερα. -Επειδή όλο και κάποια σκουριά θα μείνει περνάς τα σίδερα με μετατροπέα σκουριάς. Τα σίδερα θα πάρουν στην αρχή ένα περίεργο μωβ χρώμα. Εδώ εφαρμογή σε αναμονές ταράτσας που κόπηκαν εντελώς. Η χοντρή κούφια σωλήνα είχε χωνευτεί στο ρίξιμο της πλάκας και μαζί με άλλες τρεις ήταν απλώστρες για ρούχα. Με το σεσουάρ στέγνωασα τυχόν υγρασία πριν περάσω τον μετατροπέα σκουριάς. Κατόπιν ακολουθεί αυτό το υλικό της Sika. Προστατεύει τα σίδερα και μελλοντικά σοβατίζεται κανονικά. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Ιούλιος 10, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 Αναλυτικότατος, αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ Lakisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 10, 2019 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Tompgr έγραψε: Αναλυτικότατος, αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ Lakisss Επειδή έχουν περάσει και τρία χρόνια, ενδέχεται να έχουν βγει νέα υλικά. Πάρε στο τεχνικό τμήμα και ρώτα https://grc.sika.com/content/greece/main/el/system/contact.html. Είναι πολύ κατατοπιστικοί, τους πήρα προχθές για κάτι που χρειάστηκα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούλιος 11, 2019 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 Και με μίνιον δεν τα περνάνε αφού τα τρίψουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Ιούλιος 11, 2019 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2019 Για αφαίρεση σκουριάς προτείνω κάτι τέτοιο: https://www.koufopoulosergaleia.gr/index.php?route=product/product&product_id=1909 Βγάζει αμέσως τη σκουριά, χωρίς να τρώει καθόλου το σίδερο. Οι υπόλοιποι δίσκοι για τροχό (γυαλόχαρτου κτλ) τρώνε και μέταλλο και θέλουν πολύ προσοχή στη χρήση, γιαυτό και καθυστερούν τη δουλειά μας. Ενω αυτός που σας αναφέρω δεν θέλει καθόλου πεοσοχή γιατι δεν τρώει το σίδερο και τελειώνεις στο μισό χρόνο τη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts