Jump to content

Sensei 310 vs G502 Hero

Recommended Posts

Ψάχνω ένα καλό ποντίκι για γενική χρήση και shooters. Ποιο από τα δύο του τίτλου θα παίρνατε ή ποιο άλλο θα αντιπροτείνατε μέχρι τα 60 ευρώ;

https://www.skroutz.gr/s/12785352/SteelSeries-Sensei-310.html?keyphrase=sensei+310

vs

https://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero.html

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Psyber

https://www.skroutz.gr/s/12815925/CoolerMaster-Mastermouse-MM530.html?from=catspan&keyphrase=mm530

Άψογο, απροβλημάτιστο, σε περίπου 2 μήνες που το χρησιμοποιώ. Καλός αισθητήρας (3360), μέτριο software (αργό κυρίως αλλά λειτουργικό), που για μένα, περνάει σε 2η μοίρα αφού το ποντίκι, είναι κατάλληλο για κάθε τύπου χρήση. Νομίζω ότι στο λίγο που το χρησιμοποίησα σε FPS (όχι online), ανταποκρίνεται άψογα. Λες "40 και κάτι ευρώπουλα ... μόνο"..  Παρόλα αυτά είναι VFM ποντικάκι! 

Η steelseries με απογοήτευσε με τις ροδέλες της. 

Ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο με το sensei 310 το οποίο είναι ένα πολύ καλό ποντίκι for the price. Καλά review, ιδανικό για FPS, και για αριστερόχειρες. Μη braided καλώδιο (που το δικαιολογώ λόγω τιμής στο CM αλλά όχι εδώ). Εξαιρετικό  software, το δούλεψα για 3 χρόνια με το Rival 300, το ίδιο το ποντίκι με απογοήτευσε με τη ροδέλα του, σε διάστημα περίπου 2 χρόνων.

Logitech είναι εγγύηση, σίγουρα. Δεν έχω δει από κοντά το παραπάνω αλλά είδα review. Νομίζω ότι και τα 3 κυμαίνονται σε καλά επίπεδα και εξαρτάται από τα λεφτά που θέλει κάποιος να ξοδέψει.

Δεν ήθελα πλέον να ξεπεράσω τα 50€. Θα έπαιρνα το https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-model-o-black 

όμως δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο, φοβήθηκα και τα τελωνεία (τελικά ο icy20 είπε πως δεν έχει). Έχε το στον νου, καθώς έχει λάβει διθυραμβικά review και για τα λεφτά του πρέπει να είναι ότι καλύτερο 

• Like 1
  • Agree 1

Καλα ειναι και τα 3 που εχουν αναφερθει. Εγω ειχα το 502. Προτιμω παντως το model O απο το 502 λογω του βαρους. Αλλοι θελουν το ποντικι βαρυ. Αν εισαι απο αυτους το ξεχνας το model O. Το 310 ειναι καλο ποντικι απλα τελευταια ειχα ακουσει διαφορα παραπονα για ποιοτητα υλικων σε SS προιοντα. Να μου πεις ολα γινονται χειροτερα...

• Agree 1

^^ My point excactly. Το Rival 300 όσο καλό και αν ήταν συνολικά, έβγαλε πρόβλημα διπλοτριπλοκλικαρίσματος στη ροδέλα. Και σιγά την χρήση και τα κλικ που έκανα... Απαράδεκτο για 60€ ποντίκι (και εδώ γελάμε, 100+€ βγάζουν παρόμοια θέματα, τα 60 φαντάζουν...ψίχουλα ). Το Trust GXT 31 που είχα επί 4.5 χρόνια, δεν έκανε κιχ και έκανε κάνα διπλοκλικάρισμα στην χάση και στη φέξη (30€ το είχα πάρει το 2011). Βλακεία μου που δεν το κράτησα και το έδωσα μαζί με το PC το προηγούμενο (πέρσι ακριβώς τέτοιο καιρό). Το εναλλακτικό που είχαμε ήταν ένα...sharkoon με laser sensor (μια χαρά δουλεύει παρεμπιπτόντως). 

Η διαφορά στους αισθητήρες ήταν...αισθητή μεταξύ rival 300 και trust, αλλά, είναι φανερό ότι δεν είναι τόσο ποιοτικά πλέον, αλλά τα χρεώνουν ως τέτοια. Το Model O μου φαίνεται λουκούμι. 

@icy20 το link παραπάνω δεν είναι αυτό από το οποίο το αγόρασες;

• Agree 1

το θεμα είναι ότι πρεπει να το αγοράσεις από εξωτερικό και με προβληματίζει λίηο το καλώδιο. στα video που κανουν review, το braiding φένεται κακή προχειροδουλειά. Κατα τα άλλα, όντως όλοι το αποθεώνουν. Η διάτρητη ράχη πάντως είναιν κάτι που θα ξενίσει αρκετούς πιστεύω, ενδέχεται όμως και με τη θετική έννοια.

• Like 1

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου φάνηκε λίγο σαν...έμενταλ :hehe: 

Αλλά εν τέλει με είχε ψήσει. Φοβήθηκα τα τελωνεία κλπ και προχώρησα στο CM MM530 (σκέψου να το συνδυάσεις και με Mousepad Corsair MM350 , μπέρδεμα :bleh: )

Σε αυτό το price range, οι επιλογές είναι αρκετές αλλά, λίγες είναι αυτές που πραγματικά το αξίζουν. 

Για το MM530 πήρα γνώμες από "expert" του είδους (παλαιό μέλος και τρελό "ποντικά" του thelab), και δεν απογοητεύτηκα :) Είδα και τα σχετικά review αλλά είχα ήδη αποφασίσει γιατί, ήταν αρκετά δελεαστική η τιμή! Ευτυχώς που δεν απογοητεύτηκα, έχω λίγο μεγαλύτερα χέρια (παρότι 1.70 με το μαλλί καρφάκια :p ) και εν τέλει βόλεψε πολύ (το Rival 300 είναι κατά τι μεγαλύτερο από το average mouse).

• 4 months later...
  • 1 month later...

ανακινώ λίγο το θέμα γιατί σκοπεύω να προβώ σε αγορά. Οι επιλογές μου είναι Logitech G502 Hero, Razer Viper και Glorious Model O. Τείνω προς το logitech, γιατί σκέπτομαι την αναξιοπιστία της Razer και το "περίεργο" καλώδιο του glorious. Πείτε μου τι σκέφτεστε εσείς, και αν θεωρείται ότι μετά από τόσο καιρό, έχει προκύψει ένας αξιόλογος υποψήφιος.

Αναξιοπιστία της razer??

Εγγύηση η Logitech??

Το double click issue που εμφανίζουν ακόμη κ καινούρια Logitech δε το χεις δει πουθενά?

Το δικό μου (pro ο θεός να το κάνει), απεβίωσε σχεδόν ένα μήνα πριν.

Το viper (απλό η ultimate) είναι μέσα στα τρία καλύτερα ποντίκια σε όποιο site η κανάλι κοιτάξεις. Οκ, η τιμή αυτών είναι η αχίλλειος πτέρνα.

Το glorious είναι αντικειμενικά one of the best (επίσης πολλές αναφορές στο ίντερνετ) όπως κ το sensei ten που όμως κοστίζει αρκετά για μένα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αυτό που ακούω γενικά είναι πολλές επιστροφές στα razer. Παράπονα και για το glorious ακούγονται, οπότε καταλαβαίνω ότι σε κάποιο βαθμό είναι και θέμα τύχης.

• 6 months later...
  • 4 weeks later...

Το πήρα το model o, πρώτη μέρα σήμερα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Όμορφο το led, συμπαθητική κατασκευή και συσκευασία που κερδίζει τον καταναλωτή. Κάπως μεγάλο μου φαίνεται παρά το ότι τα χέρια μου είναι μεγαλούτσικα. Και αυτό το καλώδιο που σακουλιάζει με ξενερώνει κάπως. Θα το τσεκάρω κανα 2 μέρες και επανέρχομαι.

Α! Να προσθέσω ότι η ροδέλα είναι φανταστική!

• Like 1