BasiliCeLew Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2019 https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system/pp_823421.html? Καλησπέρα παιδιά ψήνεται κανένας να παραγγείλουμε μαζί αυτές τις κάμερες; Με 2 set στέλνουν με priority line χωρίς τελωνείο. Βγαίνει κάπου στα 80 ευρώ για κάθε σετ μαζί με τα μεταφορικά. Αγόρασα ήδη ένα τέτοιο και το έδωσα σε φίλο μου το χρειαζόταν (βγήκε περίπου στα 70 ευρώ εκείνο). Πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με κάποιο τέτοιο σύστημα, το lag είναι πολύ μικρότερο στην οθόνη από κάτι wireless ip κάμερες που έχω ήδη. Φαίνεται να έχει παραμετροποίηση ως ένα βαθμό για την οποία δεν σκαμπάζω καθόλου. Το σετάκι ήταν plug and play. Όσο αφορά το σήμα τώρα, από τις 4 κάμερες αυτή που έχει το χειρότερο σήμα είναι (2 γραμμές από τις 4 έχει) ενδιάμεσα όροφο και έναν τοίχο. Φυσικά χρειάζεται και επιπλέον αγορά σκληρού δίσκου για καταγραφή. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας το γράψει εδώ ή ας μου στείλει πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 3, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2019 Έψαχνα για DVR για αναλογικές κάμερες, αυτό το σετάκι θα μπορούσε να είναι εναλλακτική λύση. Βλέπω όμως ότι έχει μόνο 1 τεμάχιο ακόμη σε στοκ και η μόνη επιλογή για μεταφορικά είναι πια ~$60 expedited shipping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 3, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2019 1 hour ago, acct said: Έψαχνα για DVR για αναλογικές κάμερες, αυτό το σετάκι θα μπορούσε να είναι εναλλακτική λύση. Βλέπω όμως ότι έχει μόνο 1 τεμάχιο ακόμη σε στοκ και η μόνη επιλογή για μεταφορικά είναι πια ~$60 expedited shipping. Κάποιος άλλος μας πήρε χαμπάρι. Ίσως από το thread που άνοιξα έχει περίπου 6 μέρες που είχε 3 κομμάτια. Από ότι φαίνεται άκυρο οπότε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts