Srvc0 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2005 Γειά σας παιδιά Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής: Βρήκα το αρχείο "redir" στον system32, και επειδή ήθελα να ελέγξω κάτι, τον έκανα αντιγραφή στην επιφάνεια εργασίας. Τώρα όμως δεν μπορώ να το διαγράψω απο εκεί.. Αφου μου βγάζει το μήνυμα ότι χρησιμοποιήται απο άλλο χρήστη μπλαμπλαμπλα.. Πώς μπορώ να το διαγράψω?? -Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αν και δεν εχω ιδεα τι αρχειο ειναι , για δοκιμασε να μπουταρεις σε safe mode και προσπαθησε να το κανεις delete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Απρίλιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Delete Doctor.Βαλτο να το διαγραψη στην μεσω Bios Name και αν δεν μπορεσει στο επομενο reboot,rebootαρε το και θα το εχει σβησει μαλλον.Google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κι εγω με το afudos.exe που εβαλα για λιγο στo desktop ενος φιλου για να κανω update το Bios.Ουτε με safe mode διαγραφη:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Move on Boot, πολύ καλό προγραμματάκι, θα κάνει την δουλειά που θέλετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Απρίλιος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 για καποιο λογο καποιο handle κολαει και δεν αφηνει το αρχειο σου να διαγραφει μεταφερθει αντιγραφει κτλμια λυση για διαγραφη ακομα και απο τα windows ειναι παμε www.sysinternals.comκατεβαζουμε το process explorer το κανουμε Install και το τρεχουμεμετα find handles e.g. redir δεξι κλικ close handleεδω προσοχη οχι delete,copy move ktl μεσα απο explorer αλλα μεσα απο π.χ. total commander και ολα οκγια καποιο λογο αν γινει μεσα απο explorer το ιδιο handle ξανα κολαει θελει απο αλλοfilemanagero billakos και τα bug του Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Ο καλύτερος τρόπος που έχω βρεί είναι ο εξής. Πατάς ctrl-alt-del, και βγαίνει η διαχείριση εργασιών. Κάνεις τέλος διεργασίας στον explorer.exe. Χάνεται η γραμμή εκκίνησης και όλα τα εικονίδια. Μην ανησυχείς! Ξαναπατάς ctrl-alt-del και στο Αρχείο πατάς νέα εργασία(εκτέλεση). Γράφεις explorer και enter. Ξαναβγαίνουν τα πάντα, και τα αρχεία έχουν ελευθερωθεί. Σε μένα πιάνει πάντα. Δοκίμασε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderant1416003215 Απρίλιος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 αφού έχεις τσεκάρει την διαδρομή του αρχείου (που βρησκεται ακριβώς) τότε κάνεις boot με δισκέτα σε DOS το ψάχνεις σε DOS και κάνεις delete όνομα αρχείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Και αν εχεις ntfs τοτε ψαξε να βρεις καποιον emulator, ωστε να διαβαζεις ntfs απο dos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Κονσόλα αποκατάστασης των windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Βασικά κάποιο process παίζει με αυτό το αρχείο. Ψάξε τίποτα με αυτό κάνοντας end process ύποπτες διεργασίες και μετά προσπάθησε να το σβήσεις. Δοκίμασε να μπεις και με άλλο profile.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Απρίλιος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 ntfs dos proffesional me exei βολέψει πολλές φορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Λίνουξ (που παραμονεύει ήσυχο στο άλλο διαμέρισμα με boot loader σε δισκέτα για να μην το πάρει και κανείς είδηση...!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srvc0 Απρίλιος 22, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Γειά σας.. Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1) SafeMode: Δεν με αφήνει να το κάνω delete 2) Linux(knoppix - knoppel): Δεν με αφήνει να το κάνω delete 3) Πήγα να το κάνω edit me ton XEdit του linux, αλλά δεν με άφηνε.. Απλώς είχε τον 'ακαταλαβήστικο' κώδικα, και στο τέλος είδα που έγραφε C:\LANMAN.DOS 4) Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος που έχει Windows (xp εχω) αν έχει στον Η/Υ του το συγκεκριμένο αρχείο (redir.exe) και αν ναι.. αν μπορεί να το κάνει μια οπεν με editor και να μου πει αν έχει και αυτός το λανμαν.δοσ ... 5)RootX θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις πριν κατεβάσω το πρόγραμμα που μου είπες τι ακριβώς πρέπει να κάνω? 6)Το κλείσιμο του explorer.exe δεν πιάνει bleo8onohs.. 7)Όταν λέτε ntfs dos proffesional... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 22, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Δοκίμασε και αυτό:1) Κάνε unzip το δικό μου redir.exe που επισυνάπτω κατ'ευθείαν στο C:\windows\system32\.2) ’νοιξε το Run και γράψε msconfig, εκεί δώσε diagnostic start up και πάτα ΟΚ.3) Κάνε restart και δοκίμασε να κάνεις το αρχείο απλά rename.Αν λειτουργήσει όλα ΟΚ, κράτα το renamed αρχείο μερικές μέρες μπας κι έχεις πρόβλημα με το δικό μου.redir.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 22, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Srvc0, τίποτε το σπουδαίο, το κάνεις εγκατάσταση, το τρέχεις, σε ρωτάει ποιο αρχείο θες να μετακινήσεις/διαγράψεις στο επόμενο boot, πατάς οκ κάνεις reboot. 650Κ είναι μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srvc0 Απρίλιος 22, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 1.000 ευχαριστώ RootX :clap: !! Πες μου το ύψος σου να σου ανάψω μια λαμπάδα Πραγματικά με είχε νευριάσει αυτό το πράγμα.. Ούτε debuggin' να έκανα.. Ευχαριστώ και όλους εσάς που ήσασταν πρόθυμοι και απαντήσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.