Jump to content

Αδύνατη διαγραφή του αρχείου

Srvc0

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά:)

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Βρήκα το αρχείο "redir" στον system32, και επειδή ήθελα να ελέγξω κάτι, τον έκανα αντιγραφή στην επιφάνεια εργασίας. Τώρα όμως δεν μπορώ να το διαγράψω απο εκεί.. Αφου μου βγάζει το μήνυμα ότι χρησιμοποιήται απο άλλο χρήστη μπλαμπλαμπλα..

Πώς μπορώ να το διαγράψω??

-Ευχαριστώ

για καποιο λογο καποιο handle κολαει και δεν αφηνει το αρχειο σου να διαγραφει μεταφερθει αντιγραφει κτλ

μια λυση για διαγραφη ακομα και απο τα windows ειναι παμε www.sysinternals.com

κατεβαζουμε το process explorer το κανουμε Install και το τρεχουμε

μετα find handles e.g. redir δεξι κλικ close handle

εδω προσοχη οχι delete,copy move ktl μεσα απο explorer αλλα μεσα απο π.χ. total commander και ολα οκ

για καποιο λογο αν γινει μεσα απο explorer το ιδιο handle ξανα κολαει θελει απο αλλο

filemanager

o billakos και τα bug του

Ο καλύτερος τρόπος που έχω βρεί είναι ο εξής. Πατάς ctrl-alt-del, και βγαίνει η διαχείριση εργασιών. Κάνεις τέλος διεργασίας στον explorer.exe. Χάνεται η γραμμή εκκίνησης και όλα τα εικονίδια. Μην ανησυχείς! Ξαναπατάς ctrl-alt-del και στο Αρχείο πατάς νέα εργασία(εκτέλεση). Γράφεις explorer και enter. Ξαναβγαίνουν τα πάντα, και τα αρχεία έχουν ελευθερωθεί. Σε μένα πιάνει πάντα. Δοκίμασε το.

Βασικά κάποιο process παίζει με αυτό το αρχείο. Ψάξε τίποτα με αυτό κάνοντας end process ύποπτες διεργασίες και μετά προσπάθησε να το σβήσεις. Δοκίμασε να μπεις και με άλλο profile..

Γειά σας..

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1) SafeMode: Δεν με αφήνει να το κάνω delete

2) Linux(knoppix - knoppel): Δεν με αφήνει να το κάνω delete

3) Πήγα να το κάνω edit me ton XEdit του linux, αλλά δεν με άφηνε.. Απλώς είχε τον 'ακαταλαβήστικο' κώδικα, και στο τέλος είδα που έγραφε C:\LANMAN.DOS

4) Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος που έχει Windows (xp εχω) αν έχει στον Η/Υ του το συγκεκριμένο αρχείο (redir.exe) και αν ναι.. αν μπορεί να το κάνει μια οπεν με editor και να μου πει αν έχει και αυτός το λανμαν.δοσ ...

5)RootX θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις πριν κατεβάσω το πρόγραμμα που μου είπες τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

6)Το κλείσιμο του explorer.exe δεν πιάνει bleo8onohs..

7)Όταν λέτε ntfs dos proffesional...:unsure:

Δοκίμασε και αυτό:

1) Κάνε unzip το δικό μου redir.exe που επισυνάπτω κατ'ευθείαν στο C:\windows\system32\.

2) ’νοιξε το Run και γράψε msconfig, εκεί δώσε diagnostic start up και πάτα ΟΚ.

3) Κάνε restart και δοκίμασε να κάνεις το αρχείο απλά rename.

Αν λειτουργήσει όλα ΟΚ, κράτα το renamed αρχείο μερικές μέρες μπας κι έχεις πρόβλημα με το δικό μου.

redir.zip

1.000 ευχαριστώ RootX :clap: !!

Πες μου το ύψος σου να σου ανάψω μια λαμπάδα :p

Πραγματικά με είχε νευριάσει αυτό το πράγμα.. Ούτε debuggin' να έκανα..

Ευχαριστώ και όλους εσάς που ήσασταν πρόθυμοι και απαντήσατε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.