Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας αδελφοί . Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια πνευματικά περιστατικά που έχω βιώσει περισσότερο για να προειδοποιήσω τους αφελείς και ηλίθιους που πιστεύουν τις μαλακίες του κόσμου . Το ευαγγέλιο αναφέρει ότι το πνεύμα του κόσμου είναι ο διάβολος και ισχύει . 

Εγώ προσωπικά προετοιμάζομαι πάντα για το χειρότερο και αφήνω το καλύτερο να με βρεί . 

Ακούστε να δείτε ,το λέω από προσωπική εμπειρία . Η κόλαση είναι πραγματική κατάσταση και όχι παραμύθια της χαλιμάς που λένε οι γιαγιάδες . Εγώ προσωπικά μέχρι στιγμής έχω επαφή με τη ζωντανή χάρη του χριστού τέσσερις φορές . Τρεις αρνητικές και μία θετική .η κόλαση καίει πραγματικά και βρωμάει υπερβολικά άσχημα . Όσοι νομίζετε  ότι θα ξεφύγετε είστε γελασμένοι . Και να σας πω ένα ψυχικό φαινόμενο τύπου χfiles που μου συνέβη προσωπικά . Είχα παίξει έντονα 12 ώρες γουρκραφτ συνεχόμενα . Τότε από την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση βγήκε η ψυχή από το σώμα μου και φοβήθηκά από το φαινόμενο . Και επέστρεψα πάλι πίσω . Αυτά . Να προσέχετε . Στον εμφύλιο φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου . Ου στάλιιιννν και οι κατσικούλιες.... 

• Haha 1
(edited)

«Ὁ Θεὸς τῶν θεῶν, καὶ Κύριος τῶν κυρίων, ὁ τῶν πυρίνων ταγμάτων δημιουργός….».
«Ἐξορκίζω σε τὸν ἀρχέκακον τῆς βλασφημίας, τὸν ἀρχηγὸν τῆς ἀνταρσίας…».
«Ὁ Θεὸς τῶν οὐρανῶν, ὁ Θεὸς τῶν φώτων, ὁ Θεὸς τῶν Ἀγγέλων…».

γρηγορειτε αδελφοι Λαβιτες!  ερχεται το τελοοοοοοοςςςς! 

φιλε μου πρεπει να ηταν ΠΟΟΛΛΛΥΥΥ καλο αυτο που πηρες!

Έγινε επεξεργασία από makio

Κύριε μπέρτσεν εαν θέλετε κάνετε με μπάν . Εγώ τα λεώ αυτά από εμπειρία για να προειδοποιησω κάποιους αφελείς που λόγω της πασοκοποίησης της κοινωνίας πιστεύουν ότι η εκλλησσία είναι παραμύθι . Το θέμα είναι άσχετο με το δε λαμπ . Έχω κάποιες εμπειρίες από την εκκλησσία και λέω να τις μοιραστώ κυρίως για τους αφελείς και επιπόλαιους . Η κόλαση είναι υπαρκτή κατάσταση , την έχω βιώσει τέσσερις φορές μέχρι στιγμής . Και έχω βρει την χάρη του χριστού μια φορά . Με την πασοκοποίηση εισάγετε αιρέσεις που δεν μπορείτε να λύσετε . Αυτά . Παλαιά στο δε λαμπ είχα το όνομα να αγαπάτε αλλήλους και γεώργιος. 

πριν 3 ώρες, το μέλος iseeklife έγραψε:

Παλαιά στο δε λαμπ είχα το όνομα να αγαπάτε αλλήλους και γεώργιος. 

@tommybertsen Έτσι εξηγούνται όλα:p....

Να κάνω και λίγη πλάκα: αν ποτέ χρειαστεί να αλλάξεις nick εκ νέου (δεν το εύχομαι), σκέψου και το ''Ελένη Λουκά''...

• Haha 8
(edited)

Κυκλοφόρησε καινούργιο κορτάρι στην πιάτσα?

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Haha 6

Ήξερα και ήμουν σίγουρος ότι είσαι ο Γεώργιος αλλά ... Αχ... Φάνηκε οτι ο Σωτήριος αλουμινοκωνος στο κεφάλι δεν έκανε δουλειά για το νοκια που ήθελες για media player :hehe:

@l2phile ίσως να θυμάσαι :p

• Haha 1
πριν 9 ώρες, το μέλος iseeklife έγραψε:

...την έχω βιώσει τέσσερις φορές μέχρι στιγμής . Και έχω βρει την χάρη του χριστού μια φορά.

Φίλε παίζει να έχεις άκρες και με Λιακό; Μπορείς να μου στείλεις σε pm bonus codes για το WΟΤ;

πριν 9 ώρες, το μέλος iseeklife έγραψε:

Με την πασοκοποίηση εισάγετε αιρέσεις που δεν μπορείτε να λύσετε 

Αυτό ξαναπές το. Δεκαετίες τώρα τα μαμημένα τα μάγια δεν λένε να λυθούν.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.