Jump to content

Ποιά ομάδα F1 θα πάρει το πρωτάθλημα??

ZAK

Ποιά ομάδα F1 θα πάρει το πρωτάθλημα?  

100 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ZAK [22-04-2005 16:49]

Πέρα από την πλάκα. Το πρωτάθλημα είναι στημένο

Στημένο να μην το πάρει η Ferrari και να το πάρει κάποια άλλη ομάδα. Μόνο και μόνο για να μην είναι τόσο βαρετό και να το παρακολουθούν περισσότεροι!

Εγώ τείνω σε αυτή την άποψη! Ή ακόμα και αν δεν είναι στημμένο, το να μην τρέχουν οι ferrrari στους πρώτους αγώνες είναι προσχεδιασμένο !

Αυτό ξαναπέστο. Και εγω πιστευω οτι ειναι επειδη ειχε γινει απιστευα βαρετο λογω Ferrari. Δεν χερω αν ειναι στημενο να το παρει η Ferrari ή η McLaren αλλα ειμαι σιγουρος οτι διαφορες του στυλ 2sec στο γυρο δεν θα ξαναδουμε και "τα παντα θα κρινονται" στους τελευταιους γυρους.:tomato:

Οταν ειμαστε πισω ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ...... το συμπαν συνομοτει εναντιον μας......... αααχχχχ ρε ελληνα.......

Δηλαδη περιπτωση να οφειλεται η διαφορα κυριως στα λαστιχα ΟΥΤΕ που σας περναει απ το μυαλο.....

Anyway...... καλα τα πηγαν τα Renault στα Free Practises σημερα, αλλα αλλος πηρε το Q1!!! xo xo xo :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Snips

έλα πάμε άυριο για 2 στα 2.............

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 15:20]

Οταν ειμαστε πισω ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ...... το συμπαν συνομοτει εναντιον μας......... αααχχχχ ρε ελληνα.......

Δηλαδη περιπτωση να οφειλεται η διαφορα κυριως στα λαστιχα ΟΥΤΕ που σας περναει απ το μυαλο.....[/QUOTΕ]

Αν αναφέρεσαι σε μενα McLaren "υποστιριζω" οπότε....

Και οχι δεν μου περνάει καθόλου απο το μυαλο για τα λαστιχα.

Αναφερομαι σε οσους πιστευουν οτι ειναι στημενο το πρωταθλημα και οτι ολα αυτα που συμβενουν στην φεραρι ειναι προσχεδιασμενα και τα προκαλουν οι ιδιοι και ισως οτι τρεχουν με κομμενους κινητηρες ή δε ξερω και γω τι αλλη μλκια πιστευουν...

"Και οχι δεν μου περνάει καθόλου απο το μυαλο για τα λαστιχα."

LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ok....μαλλον καινουργιος θα εισαι στο αθλημα! :hehe:

Τα λάστηχα φτενε για ένα 80% για τα χάλια τις Ferrari το άλλο 20% είναι η ίδια η Ferrari που το έπαιξε σύγουρη βάζοντας το παλιό μονοθέσιο με τροποποιήσεις αντί κου καινούριου από την αρχή...

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Κimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από SlotKiller

ποοοοοοοοοοοοοοοοοο τι ηταν αυτο που εκανε ο φονιας........... αντε να δουμε τι θα γινει τωρα....... αν ειναι σε 2 στοπ την μαμησαμε........

τι εκανε;για πες γιατι ειμαι internet και δεν εχει tv:eek:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.