Vasot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2005 Eχει κυκλοφορησει το Stronghold 2 το εχει κανενας αξιζει την αγορα?? Φαινεται αρκετα καλο και αρκετα διασκεδαστικο απο οτι διαβασα http://www.gamespot.com/pc/strategy/stronghold2/reader_review.html?id=3641655 Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αν έχεις παίξει τό ένα και σου άρεσε σε γραφικά και story αυτό θα σε ξετρελάνει. Για μένα πολύ καλό. Μου αρέσει πολύ. (Αυτό παίζω αυτόν τον καιρό και αν δεν το τερματίσω δεν σταματάω) :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 εμενα δεν ετρεχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Μάϊος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 to παιχνιδι σε σχεση με το παλιο ειναι ΤΕΛΕΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Παιδιά, αν μπορεί κάποιος ας γράψει τη γενικότερη φιλοσοφία του Gameplay του.Μοιάζει δηλ. περισσότερο με Warcraft/Starcraft (λίγες μονάδες-ισορροπημένοι λαοί), με Age of Empires (πολλές μονάδες, πολλές αναβαθμίσεις), Battle For Middle Earth, Warhammer 40K κλπ...Σε LAN το έχει παίξει κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Να σου πω εγω που το παίζω τώρα 15 μέρες! Στο παιχνίδι έχεις σαν σκοπό να φτιάξεις μια κοινωνία λειτουργική και απο εκεί και πέρα να σε προμηθεύει με τα κατάλληλα(οπλισμο,πληθυσμο κλπ) για να φτιάξεις στρατό! Δεν μοιάζει με κανένα άλλο παιχνίδι που έχω παίξει...Είναι αρκετά πορωτικό και ειδικά σε lan:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Δηλαδή ξεκινώντας απ' το μηδέν, σε πόσο χρόνο περίπου έχεις στήσει την "κοινωνία" όπως πρέπει και είσαι έτοιμος για μάχη? Πόσο πρέπει να ασχοληθείς με το στήσιμο της κοινωνίας και πόσο με την οργάνωση του στρατού? Δηλ. δίνεται βάση στη διαχείριση των πόρων ή στις πολεμικές τακτικές και αποφάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Δεν θα δεις τους άπειρους στρατούς όπως στα άλλα παιχνίδια... Αν είσαι γρήγορος και μάθεις τα κόλπα τότε σε 15-20' θα είσαι έτοιμος να φτιάχνεις στρατό. Σκέψου οτι για έναν πολεμιστή χρειάζεσαι 1*πανοπλία+1*σπαθι+1*χωρικο! Οπότε πρέπει ναχεις πολύ δυνατή βιομηχανία για να έχεις υλικό! Το κορυφαία σημείο του παιχνιδιού είναι τα κάστρα,θα σε τρελάνουν και οι πολιορκείες όπου έχει όλες τις μηχανές!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Ωραίο παιχνιδάκι είναι αλλά το πρώτο μου άρεσε περισσότερο(είχε κορυφαίο story και ο Wolf ήταν όλα τα λεφτά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 To έχω ακούσει απο πολλούς οτι το 1 ήταν καλύτερο αλλα εγω δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω για να εκφέρω άποψη, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάϊος 23, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Ωραιο ειναι αλλα εχει πολλα bug τελικα βρε γαμωτο Αντε να βγει το Patch 1.2 Θα περιμενω να βγει το καινουργιο patch πριν συνεχισω να το παιζω γιατι με αυτα τα αθλια bug που εχει προς το παρον ειναι απογοητευση 1)Το Αrtificial intelligence ειναι χαλια ως Αισχος 2)Ο Εκτελεστης ποινων μου εχει κολλησει καμια δεκαρια φορες μεσα στο σπιτι του 3)Ο εχθρος περναει μεσα απο τα τοιχοι καμια φορα λες και ειναι φαντασματα 4)Κατα την διαρκεια μαχης το performance πεφτει κατακορυφα ακομα και σε μικρες αναλυσεις 5) Μερικα κτιρια δεν μπορεις να περιστρεψεις και να τα βαλεις στην θεση που θες εσυ ενω αλλα κανονικα περιστρεφουν 6) Στην αρχη του παιχνιδιου μου κολλαει το πληκτρολογια και το click toυ ποντικioυ και πρεπει να κανω το κολπο με το alt+tab το παιχνιδι για να δουλεψει 7) Μερικοι ηχοι δεν δουλευουν ενω καποιοι αλλοι ακουγονται κανονικα Ηθελα να ηξερα πριν κυκλοφορησει δεν του κανανε Beta testing??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Ιούνιος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Ειμαι φανατιλα του Stronghold Crusader το εφτασα στα ορια του. Για πειτε ειναι καλο το τρισδιαστατο ή χαλασε το gameplay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούνιος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Τώρα τελευταία έχω ξενερώσει με το Stronghold2.Έχει πάρα πάρα πολλά bugs(στρατιώτες να περνάνε μέσα από τοίχους και κάστρα και άλλα)Τελικά δε πιστεύω πως αξίζει σε σχέση με το παλιό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 20:12] Τώρα τελευταία έχω ξενερώσει με το Stronghold2.Έχει πάρα πάρα πολλά bugs(στρατιώτες να περνάνε μέσα από τοίχους και κάστρα και άλλα)Τελικά δε πιστεύω πως αξίζει σε σχέση με το παλιό. Νομίζω ότι σχέση με το 1 έχει βελτιωθεί πολύ και σε γραφικά και σε roll playing ενώ ταυτόχρονα έχει βελτιωθεί και σε ρεαλιστικότητα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούνιος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 23:13] Νομίζω ότι σχέση με το 1 έχει βελτιωθεί πολύ και σε γραφικά και σε roll playing ενώ ταυτόχρονα έχει βελτιωθεί και σε ρεαλιστικότητα . Eννοείτε.Αλλά έχει πολλά μειονεκτήματα σε σχέση με το παλιό(κυρίως τα bugs και όχι μόνο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Eννοείτε.Αλλά έχει πολλά μειονεκτήματα σε σχέση με το παλιό(κυρίως τα bugs και όχι μόνο). Eχεις δίκιο σε αυτό το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αλλά για να απαντήσουμε και στον φίλο μας προσωπική μου άποψη είναι ότι στους fans του είδους αξίζει την αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Ιούνιος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 to Stronghold2 to pira kai gw alla me ton fthino tropo to nocd exe pou exw vrei de doulevei , an exei kapoios kapoio pou na doulevei as mou steilei ena pm. thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Blackjim to Stronghold2 to pira kai gw alla me ton fthino tropo to nocd exe pou exw vrei de doulevei , an exei kapoios kapoio pou na doulevei as mou steilei ena pm. thanx Εκτός των απανωτών posts με greeklish, ζητάς και nocd crack. Στην επόμενη λέξη (όχι ολόκληρο post, σκέτη λέξη) greeklish που θα ποστάρεις, έχεις φύγει. ΥΓ: Sorry που άργησα να σου απαντήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.