blue jeans Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2019 (edited) Γεια σας εδω και 1 μηνα εχω αγορασει τον mx500 2Tb , το ερωτημα μου εινε οτι χρησιμοποιησα το hardisk sentinel και μου εμφανιζει σαν θερμοκρασια οτι ο ssd εινε στους 43 - 46 βαθμους εινε φυσιολογικο αυτο? για μια τετοια θερμοκρασια? Περα απο αυτο εχω 2 σκληρους δισκους Black western 6TB που αγορασα πριν 2 ημερες και οι θερμοκρασιες τους εινε στους 36 - 38 βαθμους. Πως γινεται η θερμοκρασια του ssd μου να εινε πιο πολυ σε σχεση με τους σκληρους μου δισκους¨? απλα εβαλα πριν λιγο το sentinel και πανικοβληθηκα με τις θερμοκρασιες αυτες. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2019 από blue jeans Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Ιούνιος 16, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2019 Φυσιολογικες ειναι οι θερμοκρασιες μην ανησυχεις. Λογω θερους και ελλειψης aircondition στον χωρο, ειναι λογικο και επομενο να ανεβαινουν τοσο πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue jeans Ιούνιος 16, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2019 35 minutes ago, dragontech said: Φυσιολογικες ειναι οι θερμοκρασιες μην ανησυχεις. Λογω θερους και ελλειψης aircondition στον χωρο, ειναι λογικο και επομενο να ανεβαινουν τοσο πολυ. σε ευχαριστω φιλε μου απλα ειχα ανχωθει λιγακι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts