blue jeans Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2019 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2019 (edited) Γεια σας εδω και 1 μηνα εχω αγορασει τον mx500 2Tb , το ερωτημα μου εινε οτι χρησιμοποιησα το hardisk sentinel και μου εμφανιζει σαν θερμοκρασια οτι ο ssd εινε στους 43 - 46 βαθμους εινε φυσιολογικο αυτο? για μια τετοια θερμοκρασια? Περα απο αυτο εχω 2 σκληρους δισκους Black western 6TB που αγορασα πριν 2 ημερες και οι θερμοκρασιες τους εινε στους 36 - 38 βαθμους. Πως γινεται η θερμοκρασια του ssd μου να εινε πιο πολυ σε σχεση με τους σκληρους μου δισκους¨? απλα εβαλα πριν λιγο το sentinel και πανικοβληθηκα με τις θερμοκρασιες αυτες. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2019 από blue jeans
dragontech Ιούνιος 16, 2019 #2 Ιούνιος 16, 2019 Φυσιολογικες ειναι οι θερμοκρασιες μην ανησυχεις. Λογω θερους και ελλειψης aircondition στον χωρο, ειναι λογικο και επομενο να ανεβαινουν τοσο πολυ.
blue jeans Ιούνιος 16, 2019 Author #3 Ιούνιος 16, 2019 35 minutes ago, dragontech said: Φυσιολογικες ειναι οι θερμοκρασιες μην ανησυχεις. Λογω θερους και ελλειψης aircondition στον χωρο, ειναι λογικο και επομενο να ανεβαινουν τοσο πολυ. σε ευχαριστω φιλε μου απλα ειχα ανχωθει λιγακι. 1
Recommended Posts