DEADLAZARUS Αύγουστος 15, 2019 #181 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2019 πριν 14 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε: Δε χωνευω Gigabyte λογω παλαιοτερης εμπειριας αν κ γενικα θεωρουνται αξιοπιστες κ απροβληματιστες. Τα κουτια ΙΤΧ ειναι πονεμενη ιστορια. Κ μενα ολα μου ξινιζουν. Εχω παρει Shuttle, Dan case, Caselabs, Phanteks Shift κ τωρα το Η200i. Ουτε κ αυτο ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα δε με τραβαει να το ξηλωσω καθε ΣΚ οπως τα προηγουμενα. Συν οτι ηθελα να κανω ταρζανιες με υδροψυξεις, καλωδια sleeved κλπ κ το εν λογω ειναι ισως το καλυτερο. Loque ghost s1/ncase m1. Δες στο tube τα βίντεο του optimum tech. Θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Αύγουστος 15, 2019 #182 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2019 Τα χω δει όλα αυτά στο sff forum. Τα περισσότερα δε μου αρεσουν, εκτός του ghost (του οποίου υποψήφιοι αγοραστές έφτυσαν αίμα για να το πάρουν). Μετά το Dan case δε νομίζω να ξαναπάω σε κάτι τέτοιο. Επί του θέματος, η x570 dtx impact δε χωράει σε αυτά τα κουτιά πλην λίγων εξαιρέσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 15, 2019 #183 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2019 (edited) Στο Ncase χωράει. Επίσης έχουν κάνει βελτίωση για το θέμα αυτό στη 5η έκδοση Μάλλον απλά δεν είναι για σένα, για τη χρήση και τα θέλω σου η κατηγορία. Ίσως να δεις σε m atx αν και είναι σχεδόν νεκρή η κατηγορία αυτή. Εγώ ενα Fractal Core 500 έχω αλλά το σκέφτομαι για αργότερα ίσως να αλλάξω σε κάποιο της Geeek που υπάρχουν και στο Αγγλικό Αμαζον. Έχεις σκεφτεί να τα αφήσεις χωρίς κουτί ή κάτι σε monument look? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 15, 2019 από SpirosKGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Αύγουστος 15, 2019 #184 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2019 To ncase είναι ίσως το καλύτερο κουτί γενικά με αυτά που κάνει. Απλά δε μου αρέσει. Είχα χρόνια γυμνό υπολογιστή στην Ελλάδα αλλά δε βόλευε όσο τα αξεσουάρ πλήθαιναν κ από το γεγονός ότι κάποια στιγμή έπρεπε να το παίρνω μαζί μου. Έιχα αγοράσει κ itx tray από Αμερική για να κάνω πιο μαζεμένο γυμνό αλλά λόγω χρόνου το άφησα. (Το tray το έχω μαζί μου εδώ, δε το έδωσα γιατί η λοξα δε μου έφυγε) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Αύγουστος 24, 2019 #185 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 Ερωτηση: σχετικα με τις μνημες τι παιζει? Πρεπει να παρω AMD certified μνημη με το στανιο για να παιξουν σωστα σε Χ570? Βλεπω αρκετα ζευγαρια 32GB σε πολυ καλες τιμες και σκεφτομαι να παρω για μελλοντικη χρηση. Το θεμα ειναι οτι καποια που ειναι AMD certified (ειτε στη σελιδα κατασκευαστη ειτε στη σελιδα του μαγαζιου/αμαζον κλπ) ειναι ακριβοτερα. Τα περισσοτερα που βλεπω δεν ειναι, κ οι τιμες τους ειναι τρομακτικα δελεαστικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 24, 2019 #186 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 Αν μιλαμε για gigabyte, εχει την μεγαλυτερη γκαμα σε μνημες μαζι με την asus. Η asrock ειναι ψιλο αστεια σε support. Πρεπει να το τσεκαρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNaTos Αύγουστος 24, 2019 #187 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 4 hours ago, fatalara said: Αν μιλαμε για gigabyte, εχει την μεγαλυτερη γκαμα σε μνημες μαζι με την asus. Η asrock ειναι ψιλο αστεια σε support. Πρεπει να το τσεκαρεις. Άλλος ενας λογος που περιμένω μήπως η Gigabyte X570 Aorus Elite πέσει κάτω απο 200 € και την τσιμπήσω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 24, 2019 #188 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 Στην Aorus Elite πάντως έχω μνήμες πάνω που δεν αναγράφονται στο support και παίζουν κομπλέ. Θεωρώ ότι είναι καθαρά marketing τρικ το "AMD Certified". 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNaTos Αύγουστος 25, 2019 #189 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2019 Νομίζω ότι εφόσον μιλάμε για την native συχνότητα στα 3200 δεν υπάρχει θα . Και μιας και έχεις την elite πες μας εντυπώσεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 25, 2019 #190 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2019 πριν 40 λεπτά, το μέλος DoNaTos έγραψε: Νομίζω ότι εφόσον μιλάμε για την native συχνότητα στα 3200 δεν υπάρχει θα . Και μιας και έχεις την elite πες μας εντυπώσεις ! Έχουν ένα θεματάκι με το post που αν δεν το γνωρίζεις θα σε τρελάνει καθώς η μητρική δεν κάνει απολύτως τίποτα. Δηλαδή δεν εμφανίζει απολύτως τίποτα, δεν ανάβουν τα φωτάκια της κλπ και το μόνο που κάνει είναι ότι απλά περιστρέφονται τα fanακια. Θεωρώ πως είναι κάποιο bug όταν εντοπίζει νέο hardware or something like that. Φυσικά αυτό δε συμβαίνει συνέχεια. Προσωπικά μου το έκανε με το που έστησα το νέο σύστημα και 2-3 φορές μετέπειτα όταν έβαζα - έβγαζα δίσκους. Από τότε και έως τώρα λειτουργεί άψογα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 27, 2019 #191 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 γνωριζεις κανεις πως γινεται το raid 0 στην X570-F STRIX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 27, 2019 #192 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 3 minutes ago, def said: γνωριζεις κανεις πως γινεται το raid 0 στην X570-F STRIX? Όπως γίνεται σε όλες τις μητρικές φαντάζομαι. Μέσα από το BIOS το σετάρεις και στην εγκατάσταση λειτουργικού μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον σχετικό driver της μητρικής (αν μιλάμε για boot disk). https://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/ROG_STRIX-X470-F-GAMING/E13828_RAID_Configuration_Guide_EM_WEB.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 27, 2019 #193 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 δηλαδη ? μεσα στο bios της Χ570 γινεται της π............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 27, 2019 #194 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 2 minutes ago, def said: δηλαδη ? μεσα στο bios της Χ570 γινεται της π............. Πήγαινε στη σελίδα 2-2 του παραπάνω link που δίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 27, 2019 #195 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Πρπει να χρησιμοποιησω το xpertraid οποσδηποτε? Εγω μεσα απο bios ενεργοποιω το raid για nvme και μπουταρω απο το στικακι τους drivers που δινει η micro αλλα δεν τους βλεπει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 27, 2019 #196 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 εμενα την επιλογη raid level δεν την εχει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 27, 2019 #197 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 Βρες στο BIOS το CSM support και απενεργοποιησε το. Δες αν εμφανιστεί το Raid Level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 27, 2019 #198 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 10 hours ago, jax7480 said: Βρες στο BIOS το CSM support και απενεργοποιησε το. Δες αν εμφανιστεί το Raid Level. απενεργοποιημενο ειναι Ζαχο .Τιποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 27, 2019 #199 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 Υπομονή να στήσω το δικό μου τότε. Λογικά αύριο θα αρχίσω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 28, 2019 #200 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 (edited) Έκανα τα πάντα από της 7 το πρωί.... Άλλαξα bios είχα το τελευταίο έβαλα το προηγούμενο, ακολούθησα οδηγίες από Internet εμένα αυτή η εντολή (CREATE ARRAY) δεν ενεργοποιεί ται δεν ξέρω τι φταίει. Έχει ένα software για το expert raid τι να κάνω, να φορναρο πρώτα τον έναν και να το κάνω install και να τρέξω το πρόγραμμα? Τι να πω... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2019 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts