icy20 Αύγουστος 31, 2020 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2020 (edited) Για μενα η Titan δεν εχει καποιο μειονεκτημα. ...εκτος απο την τιμη δηλαδη. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 31, 2020 από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmakro Αύγουστος 31, 2020 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2020 Καταλβα οποτε προχαραω κανονικα ευχαριστω και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NasosSt Ιούνιος 25, 2021 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2021 Καλησπέρα. Ξέρει μήπως κάποιος που μπορώ να δω από κοντά την Secret Labs Titan ή τη Noblechair black hero; Καποιος εκθεσειακός χώρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 25, 2021 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2021 Δε νομίζω ότι υπάρχει χώρος να δεις τη Secret Labs - μόνο αν εντοπίσεις κάποιον να την έχει και σε καλέσει να τη δοκιμάσεις. Έχω την Secret Labs Omega στο ένα σπίτι & την Ergohuman στο άλλο. Διαφορετική φιλοσοφία. Πιο μαλακή/άνετη η Ergohuman, πιο σκληρή (σε αναγκάζει να διατηρείς το posture) η Secret Labs. Και οι δύο έχουν καλή ποιότητα κατασκευής, αλλά η Secret Labs ένα κλικ επάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 25, 2021 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2021 Titan απο το 2018 εδω. Ακομα αν εξαιρεσεις λιγο οτι δεν ειναι τερμα ισια η δερματινη οπως τοτε (στην ΙΚΕΑ markus ειχε γινει μεσα σε μια βδομαδα ετσι) η καρεκλα ειναι ακομα οπως πριν 3.5 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Larisis Φεβρουάριος 27, 2022 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2022 Καλησπέρα παιδιά, Γενικά πολύ ευχαριστημένος από την Ω. Την έχω ενάμισι χρόνο τώρα, αρκετά αναπαυτική και σε βοηθάει να διατηρείς σωστή στάση καθίσματος. Ήμουν διστακτικός να πάρω τη δερμάτινη αλλά το πήρα απόφαση και είπα να πουλήσω την υφασμάτινη που έχω τώρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας τις πρόσφατες αγγελίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts