Jump to content

Opel Corsa sport 1.4 vs Suzuki Swift GLA 1.3

unstoppable

Recommended Posts

Ποιο πιστευεται ειναι καλυτερη επιλογη, στην τιμη με δοσεις βγαινουν περιπου στα ιδια χρηματα. Σε εξοπλισμο ειναι περιπου στα ιδια.:...:

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

To suzuki χανει λιγο σε ποιοτητα εσωτερικου, αλλα περιμενω να τα κανω και test drive να δω πως πανε και στον δρομο. Το swift εχει φυσικα το πλεονεκτημα του 1300αρη με τα μικροτερα τελη.:confused: :confused:

αμα σε ενδιαφερουν οι λιγες βλαβες , τα αριστα μηχανικα μερη και το γερo σωμα της suzuki τοτε suzuki δαγκωτό , αν σεν ενδιαφερει το φινιρισμα τοτε opel

προσοπικα εχω corsa 1,5 χρονο τωρα. ειμαι πολυ ευχαριστημενος. τα servise του ειναι πολυ λιγα καθε 30,000 η καθε 1 χρονο μονο λαδακι καθε 10. και δεν με παρουσιασε κανενα προβλημα. μονο 1 που εχει ξεριθμηστη ο υαλοκαθαριστηρας αλλα η ευθηνη ειναι δικια μου.

Suzuki θα σου προτεινα κι εγω....

ειναι αμαξι που θα το δωσεις και στο παιδι σου μετα απο 10 χρονια και θα κραταει μια χαρα...

(βλεπε Swift & Baleno)

και σβελτο ειναι, και ολοκαινουριο και θυμιζει και λιγο το Mini Cooper στην ΑπωΑνατολιτικη εκδοχη του...

το οπελακι ειναι επισης αξιοπρεπεστατοαλλα ουσιαστικα ειναι τοιδιο αμαξι εδω και μια επταετια

και τα δειχνει τα χρονακια του οσα facelifts και εαν του κανουν

Αρχική απάντηση από SLN

Πω πω παει η ασφαλης κυκλοφορια στους δρομους της Μιναρουπολης...

Ο Χαρος βγαινει παγανια... :( :(

Παρε Οpel να πουλησεις μουρη :p

H ασφαλης εχει χαθει εδω και καιρο (απο τοτε που καποιος αγορασε ενα 307)

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:34]

H ασφαλης εχει χαθει εδω και καιρο (απο τοτε που καποιος αγορασε ενα 307)

ρε Unsto οταν με το καλο το παρεις το τουτου...

δεν κατεβαινεις και μια αθηνα να το στρωσεις κιολας

και να μου φερεις και το ερμο το chieftekακι που το'χω πεθυμησει?;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.