Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2019 Το κουτακι φοραει android tv 8. Ψαχνω να του βαλω ενα browser με adblock. Καμια ιδεα; Αν ποσταρα λαθος plz move it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Ιούνιος 13, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2019 πριν 31 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Το κουτακι φοραει android tv 8. Ψαχνω να του βαλω ενα browser με adblock. Καμια ιδεα; Αν ποσταρα λαθος plz move it Ο opera μου έρχεται στο μυαλό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιούνιος 13, 2019 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2019 (edited) 39 minutes ago, Seek & Find said: Το κουτακι φοραει android tv 8. Ψαχνω να του βαλω ενα browser με adblock. Καμια ιδεα; Αν ποσταρα λαθος plz move it δεν έχω δουλέψει με android tv πάντως στο κλασσικό android .. (έχω poco f1) firefox τρέχει σχεδόν όπως και στον υπολογιστή Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2019 από shattered 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 13, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2019 δεν εχει android tv version o ff. και με sideload δεν παιζρι σωστα με το τηλεχειριστηριο (δεν μπορω να γραψω). Θα δοκιμασω κ opera me sideload και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούνιος 13, 2019 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2019 αν έχεις διάθεση για πειράματα δες και τον brave, το interface του είναι σχεδόν ίδιο με chrome κι υποτίθεται είναι καλύτερος σε θέματα privacy. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 14, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2019 Ο adblock και ο opera* παιζουνε αλλα θελει και ποντικι, δεν παιζουν μονο με το κοντρολ. Ο brave δεν παιζει σωστα καθολου. opera* : στη πρωτη εκκινηση παιζει σαν να ειναι η οθονη γυρισμενη κατα 90 μοιρες αλλα μετα το wizard ολα οκ. Ευχαριστω για ολα. οτι χρειαστειτε ρωτατε με 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Ιούνιος 14, 2019 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2019 Στο MiBox θέλει εφαρμογή να κάνει FORCE σε Landscape όλες τις εφαρμογές. Μετά παίζουν κανονικά CosmoteTVGO και NovaTVGO (και τα δυο με APK - οχι απο το Store) Και τα δυο θέλουν αλλο χειριστήριο ή ποντίκι (εγώ εχω βολευτεί με airmouse που εχει και keyboard) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts