panos 12 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2019 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2019 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα φίλο δίπλα, πήρε το καινούριο ps 4 και επειδή και εγώ δεν ξέρω τίποτα, είχα το ps 2 παλιά ήθελα να ρωτήσω για να παίξει on line κάποιο παιχνίδι, πρέπει να είναι αγορασμένο; γιατί το έχει νοικιάσει από το videoclup άλλα ζητάει συνδρομή για να παίξει on line, επίσης για το δίκτυο του ps 4 είναι και αυτό με συνδρομή; γιατί το κάναμε άλλα λέει για 15 μέρες είναι δωρεάν για να μπαίνει γενικά στο ίντερνετ μετά τι γίνεται;
trib Ιούνιος 7, 2019 #2 Ιούνιος 7, 2019 Η κονσόλα μπαίνει στο Internet χωρίς συνδρομή. Για να παίξεις παιχνίδια multiplayer χρειάζεσαι συνδρομή. Και είστε τυχεροί αυτές τις μέρες. Η ετήσια συνδρομή η οποία εκτός των άλλων σου εξασφαλίζει και 2 παιχνίδια δωρεάν το μήνα (ψάξε για το PS Plus για να μάθεις περισσότερα), κοστίζει 42€ από 60€ (για λίγες ημέρες) λόγω του Days of Play. Σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδας που προμηθεύονται επίσημα από Sony.
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2019 #3 Ιούνιος 7, 2019 ^^ Οτι ειπε... Και μολις εληξε η συνδρομη μου...Παω να παρω χ2 και ασχολουμαι παλι το 2021...:D
Recommended Posts