mariosdeme Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Πήρα από ένα φίλο μου ένα xbox one, το οποίο είχε να ανάψει εδώ και αρκετό καιρό. Το έβαλα στην tv και μου βγάζει πρόβλημα συστήματος ERROR E200 000000EF 0000000 Αν είχε κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα θα χαιρόμουν να το μοιραστεί μαζί μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 3, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2019 Εδώ πάντως έχει οδηγό, ανάλογα με το σφάλμα που παίρνεις πως να προσπαθήσεις να το επαναφέρεις (έχει πολλαπλά βήματα) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούνιος 4, 2019 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2019 Πρόσφατα έβλεπα κάποιον που είχε αγοράσει πολλές χαλασμένες κονσόλες XBOX (18 για την ακρίβεια) να προσπαθεί να τις επιδιορθώσει. Κατάφερε τις 5 από αυτές. Και στις 5 οι οποίες δούλεψαν και πάλι, έκανε το λεγόμενο "Offline Update". Το οποίο ουσιαστικά κάνει format το δίσκο και περνάει από την αρχή το λειτουργικό σύστημα. https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/console/system-updates-solution Υπήρχαν όμως και πολλές κονσόλες που δεν μπορούσε να φτιάξει γιατί είχαν το λεγόμενο "Partial Power" error. Δλδ ανάβει εν μέρη η κονσόλα αλλά δεν λειτουργεί (πλακέτα δλδ). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guruuu Ιούνιος 19, 2021 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2021 τσέκαρε στο easyservice.gr αν ξέρουν το πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts