psyber Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2019 Αφορμή του thread είναι μία παρατήρηση που έχω κάνει κυρίως στα σύγχρονα first person shooters. Δύο παιχνίδια που αναφέρω ενδεικτικά είναι το Wolfenstein the New Colossus και το Metro Exodus. Χρησιμοποιώ την Asus Xonar STX (την πρώτη έκδοση), και τα ακουστικά Sennheiser hd518. Τα ακουστικά είναι αξιοπρεπή χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο και η κάρτα παρά τα χρόνια της θεωρείται τίμια. Αυτό που παρατηρώ σε σύγκριση με πολύ παλιά shooters π.χ Call of Duty 2, είναι το ότι η μεταφορά του ήχου όταν γυρνάω το "κεφάλι" μου μέσα στο παιχνίδι είναι λιγότερο ομαλή. Η τοποθέτηση του παίχτη μέσα στο πεδίο της μάχης, μου φαίνεται αν όχι υποδεέστερη, τουλάχιστον σε καμία περίπτωση καλύτερη σε σύγκριση με παιχνίδια του (όχι πρόσφατου) παρελθόντος. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είμαι νοσταλγός του παρελθόντος ή όντως η απόσυρση του eax ήταν μεγάλη ήττα για το pc gaming; Τι hardware χρησιμοποιείτε εσείς για να είστε "μέσα" στο παιχνίδι; Περιμένω το feedback σας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 2, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 Αν σου αρεσε ΕΑΧ τοτε παρε soundblaster. Εχει 100 πιπες στο software της μεσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούνιος 3, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2019 για να λες πιπες εννοείς marketing gimmicks που δεν έχουν ουσιαστική αξια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 3, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2019 (edited) πριν 20 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε: Αν σου αρεσε ΕΑΧ τοτε παρε soundblaster. Εχει 100 πιπες στο software της μεσα Δε λεει κατι το ΕΑΧ απο μονο του εαν δεν υποστηριζεται απο το παιχνιδι... Εδω η λιστα με τα οσα το υποστηριζουν. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 3, 2019 από panoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts