Jump to content

Πώς θα γνωρίζει ο "κόσμος" τους dual-core?

Seeker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όπου "κόσμος" η μεγάλη πλειοψηφία των άσχετων (όχι με την αρνητική έννοια) χρηστών που ακόμα νομίζουν πως η ταχύτητα εξαρτάται απο τα GHz.

Νομίζω πως υπάρχουν δύο πιθανότητες:

Θεώρημα 1: "Έστω ένας dual-core στα 2GHz, επειδή έχει δύο πυρήνες θα έχουμε 2x2GHz=4GHz

Θεώρημα 2: "Οι dual-core θα είναι σαν να έχεις δύο επεξεργαστές δηλαδή δυο φορές πιο γρήγοροι..."

Εσείς πως νομίζετε οτι θα περάσουν στην συνείδηση του μη σχετικού κοινού?

η μη σχετική δε θα γνωρίζουν καν την ύπαρξη των Dual Cores. oι ημιμαθείς όμως είναι πάντα το πρόβλημα.

To γεγονός ότι έχεις 2 cpu δεν σημαίνει ότι είσαι 2 φορές γρηγορότερος.

Αρχική απάντηση από Seeker

Όπου "κόσμος" η μεγάλη πλειοψηφία των άσχετων (όχι με την αρνητική έννοια) χρηστών που ακόμα νομίζουν πως η ταχύτητα εξαρτάται απο τα GHz.

Νομίζω πως υπάρχουν δύο πιθανότητες:

Θεώρημα 1: "Έστω ένας dual-core στα 2GHz, επειδή έχει δύο πυρήνες θα έχουμε 2x2GHz=4GHz

Θεώρημα 2: "Οι dual-core θα είναι σαν να έχεις δύο επεξεργαστές δηλαδή δυο φορές πιο γρήγοροι..."

Εσείς πως νομίζετε οτι θα περάσουν στην συνείδηση του μη σχετικού κοινού?

υπαρχουν πολλοι γνωστες του θεματος με την αποδοση ενος dual core και σε ποιους θα ωφελησει,και πιστευω προσωπικα οπως καθετι νεο που βγαινει συζητιεται και μετα ξεχνιεται ετσι θα γινει με τους dual core

Βρε παιδιά, αυτό το θέμα δεν το άνοιξα για να συζητήσουμε τι αξίζουν (και ΑΝ αξίζουν) οι dual-core αλλά για να κάνουμε υποθέσεις για το πώς θα "χωνέψει" ο κόσμος τους dual-core και τι θα σκαρφιστούν πονηροί πωλητές για να τους πουλάνε.

Εγώ παρέθεσα τις απόψεις που κατα την γνώμη μου θα ακουστούν, εσείς πώς νομίζετε οτι θα περάσουν στους πολλούς οι dual-core?

Γενικώς τα "επι 2" πράγματα πουλάνε, δε θέλει προσπάθεια. dual channel πούλησε ακόμα και στον athlon XP που δεν έδινε πολλά, dual layer dvd πούλησε και ας είδαμε μετά από ένα χρόνο δισκάκια, dual cores δε θα πουλήσουν;

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 23:38]

Γενικώς τα "επι 2" πράγματα πουλάνε, δε θέλει προσπάθεια. dual channel πούλησε ακόμα και στον athlon XP που δεν έδινε πολλά, dual layer dvd πούλησε και ας είδαμε μετά από ένα χρόνο δισκάκια, dual cores δε θα πουλήσουν;

Στο Αmerica που ειναι και πιο ματσο παιζει πολυ και το dual monitor!!!!! :laughing: :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.