Jump to content

Ρε παιδια τι κουλό είναι αυτό με τον winnie?

AN7 OverClocker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ακούστε την πονεμένη ιστορία μου....

Αφού η πρςιγούμενη μητρική έφυγε μαζί με τον winnie μου που έβγαζε 2610 prime stable με 1,45 και αυτός τώρα το πολύ 2500(τελικα)....

Το ΣΚ έκανα κάτι δοκιμές μιας και σε λίγο έρχονται οι venice....

Αφού δοκίμαζα κάποια bios στο DFi προσπαθώντας μα τρέξω το 3δμαρκ05 στα 2560 που δεν είζα πιάσει ποτέ....στο 3δμαρκ05...πέρασα το βιος και αλλάζω τις ρυθμίσεις....καταλάθος όμως βάζω 4x ldt αντί για 3 me 283htt=1132mhz και τάση πάλι καταλάθος(3 το πρωί γίνανε αυτά)1,550*110%=1,64 στα win και έτρεχε κανονικά..λέω τι στο φουτσο έγινε...το βάζω 3χ το ldt ούτε που να πσοσπαθήσει για τα "παραθυρα"

Δοκίμασα 290*9=2610 με 1,712....ΤΡΕΧΕΙ PRIME ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ 3DMARK05 τι στο δυάλο γίνεται εδώ?

Είμαι 'ετοιμος σε λίγος να τον βγάλω και να αρχίσω να τον πατάω Κατω......

Έχει κανένας καμιά ιδέα σε τι οφείλεται αυτο το κουσουρι? μητρική ή cpu?:giveup: :giveup: :giveup: :giveup:

Δεν δουλεύουν όλες οι μητρικές καλά με το Χ3. Όσο για την CPU πήρε λίγο ρεύμα παραπάνω και δούλεψε (όχι σταθερά βέβαια). Prime δεν νομίζω να βγάζει 24 ώρες (μάλλον ούτε 2 ώρες δεν θα βγάζει αφού δεν τρέχει 3dmark).

Δε μπορείς να βγάλεις εύκολα άκρη με τους Α64. Ο IMC είναι μεγάλο μανίκι. Εκεί πιστεύω εστιάζονται όλα τα... "bugs" όπως θα έλεγε ο hipro.

Αν βλέπω καλά , έχεις νερό σε επεξεργαστή και VGA;

Μήπως χτυπάει στα 3D επειδή εκεί ζορίζεται περισσότερο η ψύξη;

Γιατί σε εμένα αυτό συμβαίνει , τα extra watt της gpu κάνουν τα θαύμα τους (UT2004 >> Prime).

Ή ίσως ζορίζεται περισσότερο το τροφοδοτικό.

Ή απλά είναι αυτό που λέει ο Jimmyfox.

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 13:22]

Δε μπορείς να βγάλεις εύκολα άκρη με τους Α64. Ο IMC είναι μεγάλο μανίκι. Εκεί πιστεύω εστιάζονται όλα τα... "bugs" όπως θα έλεγε ο hipro.

Όπως και τα timminings jimmy , είναι και αυτά μεγάλο θέμα .

@apocalypse

ίσως να είναι το τροφοδοτικό γιατί είναι αρκετά χαμηλή η 12άρα....11,6 σε λοαδ γαρ....

Θα δοκιμάσω και ειναι 500άρι.....σε λίγες μέρες και θα σε πώ....

Από ψύξη δεν είναι γιατι την κάρτα την βάζω στα στανταρ για ακριβώς αυτό το λόγο...

Από timmings έχω δοκιμάσει τα πάντα..αυτό που βοηθάει αρκετά είναι το idle cycle timer....που το έχω 256...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.