Jump to content

Recommended Posts

πολλα dev error 6238 τις τελευταιες μερες...δε μπορω να τελειωσω παιχνιδι

πριν 2 ώρες, το μέλος Darap21 έγραψε:

Το game Mode τελικά ανοιχτό πρέπει να το έχουμε η κλειστό?

Κλειστό, σύμφωνα με όσα αναφέρονται.

Μετα απο φορματ εβαλα το game και μπηκα να παιξω και μ βγαζει αυτο 

IMG_20200510_140505.jpg

1. Ο καλος. By reinstalling (εδω κανε verify τα αρχεια πρωτα) the game and turning off his windows defender the game started to work normally again. Restart.

2. Ο κακος. Εδω η λιστα του πονου..

How-to-Fix-COD-Modern-Warfare-Dev-Error-
WWW.GETDROIDTIPS.COM

Just like Dev Errors, recently, the MW PC players are also experiencing COD Modern Warfare Dev Error 1109 that you can fix from here.

3. Και ο ασχημος. Οι εκκλησιες εχουν ανοιξει καλου κακου κανε εναν αγιασμο, παρε ενα ματι, κρεμασε μερικα σκορδα και βαλε καποια να σε κανει στο ματι.

• Like 1
  • Wow 1
πριν 7 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε:

1. Ο καλος. By reinstalling (εδω κανε verify τα αρχεια πρωτα) the game and turning off his windows defender the game started to work normally again. Restart.

2. Ο κακος. Εδω η λιστα του πονου..

How-to-Fix-COD-Modern-Warfare-Dev-Error-
WWW.GETDROIDTIPS.COM

Just like Dev Errors, recently, the MW PC players are also experiencing COD Modern Warfare Dev Error 1109 that you can fix from here.

3. Και ο ασχημος. Οι εκκλησιες εχουν ανοιξει καλου κακου κανε εναν αγιασμο, παρε ενα ματι, κρεμασε μερικα σκορδα και βαλε καποια να σε κανει στο ματι.

Δεν με  θέλει καθολου ρε...Θα πάρω κονσολα :D

Σε 1 ωρα και 15 λεπτα ειμαι εκει σε εχω δεσει στην πισω ροδα του ποδηλατου και σε γυρναω μεχρι να σβησει ο ηλιος.

Ακου κονσολα.... btw την εβαλες στα 120 την οθονη ?

πριν 12 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε:

Σε 1 ωρα και 15 λεπτα ειμαι εκει σε εχω δεσει στην πισω ροδα του ποδηλατου και σε γυρναω μεχρι να σβησει ο ηλιος.

Ακου κονσολα.... btw την εβαλες στα 120 την οθονη ?

Θα δοκιμάσω μια με την ρυθμίση π σ εστειλα χθες στα 144 και αν δεν πιασει θα το βαλω 120

• Like 1

Ειναι απο αυτα τα games που λες μα τι κανουν οι αντιπαλοι? Μονο feedαρισμα. Τυχαινει πολλες φορες. Αλλες παλι τον πινεις πατοκορφα.

• Like 2

με το καινούργιο update ton 30 gb μου έχει κάνει μέχρι στιγμής τρια έρρορ . Πρέπει να είσαι πάνω από την οθόνη για να το πατάς να συνεχίσει . 

Το καταποληκτικο αυτο προϊον, η επιτομη αυτη του προγραμματισμου, το απολυτο παραδειγμα ενος σωστου game, ξαφνικα αρχισε εν μεσω παιχνιδιου να αλλαζει sound profile. Δηλαδη παιζεις και ακους χαμηλοτερα και μπασα. Ξαφνικα ο ηχος αλλαζει εν μεσω πυροβολισμων και τα μπασα χανονται και ξεκουφαινεσαι απο τα τιγκα παραμορφωμενα πριμα... Και αλλα τετοια...

Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;

Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Δηλαδη πας ρυθμισεις και σου εχει αλλαξει απο boost low σε boost high για παραδειγμα?

Οχι οχι... Το κανει οσο παιζεις! Και οχι μονο μια φορα. Το κανει συνεχεια. Εισαι μεσα στο game και καθε λιγο και λιγακι ο ηχος αλλαζει....