Jump to content

Γραφείο υπολογιστή

Τζώρτζης

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vagouridis

2 βιβλιοθηκες του ΙΚΕΑ μου εμειναν στο χερι.Η τελευταια μου επιλογη για επιπλα θα ηταν εκει.

μπορεί να έχεις βαρύ χέρι βρε αδερφέ (καλά να σου μείνει μητρική στο χέρι αλλά βιβλιοθήκη?????)

:p

Αρχική απάντηση από aspirin

εξαρτάται πώς συναρμολογείς τα έπιπλα. Προσωπικά τα ενισχύω όταν τα φτιάχνω.

Και εγω τους βαζω πλαστικα εκρηκτικα στα θεμελια τους.

Αρχική απάντηση από spc

μπορεί να έχεις βαρύ χέρι βρε αδερφέ (καλά να σου μείνει μητρική στο χέρι αλλά βιβλιοθήκη?????)

:p

Εγω να την συρω πηγα αυτη εγινε σαν τον πυργο της πιζας

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 10:02]

Εγω να την συρω πηγα αυτη εγινε σαν τον πυργο της πιζας

Μηπως ηταν ΣΑΤΟ η συγκεκριμανη?

3 εχω χαλασει ετσι! (οχι στο σπιτι)

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

και ιδού γιατί τα ΙΚΕΑ είναι πανάκριβα

αγορά 105 από Πλ@ισιο

συναρμολόγηση δική μου :o 4.5 ώρες περίπου με διαλείμματα.

Συναρμολόγησα το ίδιο γραφείο για την αδερφή μου. Δύο άτομα κάναμε 2,5 ώρες. Πολύ καλό για τα λεφτά του, πιστευώ.

Τα γραφεία αυτά είναι ότι χειρότερο, έχουν σε διαφορετικό ύψος το ποντίκι από το πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα να καταπονείς τους ώμους χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Καλορίζικο πάντως :)

Προσωπικά πάντως, παλιά είχα ένα τέτοιο μαραφέτι της SATO και το άλλαξα με κανονικό γραφείο πριν καν κλείσει χρόνο. Δε με βόλευε καθόλου... :TD: Τώρα έχω το γραφείο, τα έχω απλώσει όλα πάνω και μου μένει και αρκετός χώρος ακόμα! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.