Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 Μετά τις πολύπλοκες και χρονοβόρες αλλαγές στο σπίτι αναζητώ γραφείο για τον υπολογιστή που να παρέχει θέσεις για scanner,printer,cpu και οθόνη!..!(αν έχει και συρταράκια θέσεις για cd κτλπ ακόμα καλύτερα)Τα πιο ελκυστικά κομμάτια τα είδα στο Πλαίσιο αλλά αναρωτιέμαι μήπως έχετε να μου προτείνετε και άλλα sites/καταστήματα να περάσω μια βόλτα να συγκρίνωευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 εμενα μου φαινονται πολυ αβολα ολα αυτα τα γραφειακια...καλυτερα θα παρεις ενα μεγαλυτερο γραφειο και μετα να το διαμορφωσεις εσυ οπως σε βολευει καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Συμφωνώ με τον Χάρη, Ένα μεγάλο γραφείο έχει άλλη χάρη, απλώνεις τα πράγματα σου καλύτερα, αρκεί να υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderant1416003215 Απρίλιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Αφου είσαι αθήνα θα πάς PRaktiker και ίσως carefour στον Αλιμο που είναι μεγάλο. Σύγουρα έχω δει φθηνά και στο ΜΑCRO αλλά εκεί μπαίνουν μόνο έμποροι (κάθε είδους) αν έχεις κάποιο φίλο πήγαινε και μπορείς να το αγοράσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 IKEA...πηραμε για την αδερφη μου ενα. γυρω στα 140, αλλα ειναι αρκετα μεγαλο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Dromeas 180x60 100 ευρω 1 ιντσα παχος ξυλου.Αυτο πηρα εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 23, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 θα ανεβάσω φωτό χθες πήρα ένα από το πλαίσιο πολύ καλό αλλά ήθελα 4.30 ώρες να το συναρμολογήσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 04:35] IKEA...πηραμε για την αδερφη μου ενα. γυρω στα 140, αλλα ειναι αρκετα μεγαλο !!! Συμφωνω .....θα βρεις πολυ καλες προτασεις και σε πολυ καλη τιμη! edit : have a look http://www.ikea.gr/catalogue05/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 23, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Συμφωνω .....θα βρεις πολυ καλες προτασεις και σε πολυ καλη τιμη! edit : have a look http://www.ikea.gr/catalogue05/ πανάκριβα είναι πάντως τα ΙΚΕΑ μόλις τακτοποιηθώ θα δείτε γιατί το λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 26, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 και ιδού γιατί τα ΙΚΕΑ είναι πανάκριβα αγορά 105 από Πλ@ισιο συναρμολόγηση δική μου 4.5 ώρες περίπου με διαλείμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Απρίλιος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Καλορίζικο! Τα μαξιλάρια που χρησιμεύουν εκεί κάτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Καλορίζικο! Τα μαξιλάρια που χρησιμεύουν εκεί κάτω; DIY Footrest ??? @Τζωρτζη Το καναπεδακι του κινητου απο play24 ? Εχω κ εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 τα μαξιλαρακια ειναι ολα τα λεφτα απο που τα πηρες; :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Απρίλιος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Καλορίζικο το γραφείο.Πάντως εμένα δεν με βολεύει να έχω το ποντίκι πάνω από το πληκτρολόγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 26, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos DIY Footrest ??? @Τζωρτζη Το καναπεδακι του κινητου απο play24 ? Εχω κ εγω πολύ βολικό!!!!!!!:D:D ξεκουράζεται το μικρούλι χεχεε Αρχική απάντηση από SSJ5 Καλορίζικο το γραφείο.Πάντως εμένα δεν με βολεύει να έχω το ποντίκι πάνω από το πληκτρολόγιο. συνήθεια είναι...και γω το ίδιο έλεγα.. Αρχική απάντηση από def τα μαξιλαρακια ειναι ολα τα λεφτα απο που τα πηρες; :hehe: κρύβουν και τα καλώδια τοτ ρεύματος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 26, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 το ΙΚΕΑ έχει κ πιό φθηνά τραπέζια. Κατα τη γνώμη μου είναι πολύ άβολο αυτό που αγόρασες. Έχει πολύ ψηλά την οθόνη και χαμηλά το πληκτρολόγιο. Σε τέτοιες συνθήκες θα με έπιανε η μέση μου. Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα μεγαλούτσικό τραπέζι και θα τα έβαζα όλα πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 26, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από aspirin το ΙΚΕΑ έχει κ πιό φθηνά τραπέζια. Κατα τη γνώμη μου είναι πολύ άβολο αυτό που αγόρασες. Έχει πολύ ψηλά την οθόνη και χαμηλά το πληκτρολόγιο. Σε τέτοιες συνθήκες θα με έπιανε η μέση μου. Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα μεγαλούτσικό τραπέζι και θα τα έβαζα όλα πάνω. και όμως η θέση είναι ιδανικήη οθόνη είναι ακριβώς στο ύψος των ματιών και το πληκτρολόγιο λίγο πιο πάνω από τη μέσηεξαρτάται ίσως από τη καρέκλα του γραφείου..το ΙΚΕΑ από ότι είδα στο τιμοκατάλογό του έχει κάτι αντίστοιχο(με το μισό πάνω "ράφι") 143.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 26, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 αφού σε βολέυει, είσαι οκ. Το ΙΚΕΑ έχει λίγο πιό ακριβά από το Πράκτικερ όσον αφορά τα έπιπλα αλλά είναι πιό ποιοτικά. Και πρίν τις 10 ο καφές είναι τσάμπα! Λοολλλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από aspirinΈχει πολύ ψηλά την οθόνη και χαμηλά το πληκτρολόγιο.θα συμφωνήσωσε αυτή την περίπτωση η χρήση είναι κουραστική (εκτός αν ξέρεις τυφλό ή δεν σ' ενδιαφέρει η πληκτρολόγηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 26, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από aspirin αφού σε βολέυει, είσαι οκ. Το ΙΚΕΑ έχει λίγο πιό ακριβά από το Πράκτικερ όσον αφορά τα έπιπλα αλλά είναι πιό ποιοτικά. Και πρίν τις 10 ο καφές είναι τσάμπα! Λοολλλ 2 βιβλιοθηκες του ΙΚΕΑ μου εμειναν στο χερι.Η τελευταια μου επιλογη για επιπλα θα ηταν εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.