Darap21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2019 Μιας κ θα αλλάξω την καρτουλα μ ειπ να αλλάξω και την κουμουτσα την ψυκτρα BeQuiet π εχω και να βάλω υδρόψυξη.. Τι προτάσεις έχουμε???Μην με ρωτάτε τιμη γτι δεν ξέρω τι παίζει με αυτα...Πείτε πόσο πρέπει να υπολογίσω και αξιοπρεπές και τίμια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Μάϊος 18, 2019 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2019 Θα πρεπει να πεις τι θες. Χαμηλοτερες θερμοκρασιες ή εμφανιση ,αν θα κλοκαρεις , αν θα βαλεις νερο και gpu, αν αξιζει 200 ευρω για 2-3 βαθμους κλπ, και θα σου απαντησουν οι γνωστες του σπορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 18, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2019 Υδρόψυξη δεν θα βάλω..Δυστυχώς το σπορ ειναι ακριβό... Θέλω χαμηλότερες θερμοκρασίες και αν γίνεται και rgb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάϊος 18, 2019 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2019 ΑΙΟ θες έτοιμη ; Για μενα EVGA.CLC 280 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 20, 2019 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2019 Αν μιλάμε για AIO δεν θα σου πω τι να πάρεις αλλα τι να ΜΗΝ πάρεις.. CORSAIR...3 στα 3 είμαι με την corsair.!!!Χαλάει η αντλία τους σε όλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάϊος 25, 2019 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2019 Για να μην ανοιγω νεο θέμα, για το κίτ αυτό τι γνώμες έχετε;https://www.ekwb.com/shop/ek-kit-p360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 25, 2019 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2019 Αν σου αρεσει η EK καλο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάϊος 25, 2019 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος fatalara έγραψε: Αν σου αρεσει η EK καλο ειναι. Υπάρχει και κιτ με 380 ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 26, 2019 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2019 Οτι βολευει το κουτι σου η τα επομενα κουτια που θα παρεις. Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts