Staxtis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2019 Υπάρχει κάποιος που ίσως ενδιαφέρεται να αγοράσει αυτό το monitor? Απο όσο είδα θα βγεί Ιούνιο-Ιούλιο ενα αλλο Monitor που θέλω επομένως θα πουλήσω αυτό που το έχω..(2μήνες?3?) Αν κάποιον τον εδιαφέρει ας με ενημερώσει ωστε να εχω και εγω το νού μου αν κάποιος θα ψηθεί ωστε να πάρω το αλλο. Σαφώς και το Monitor δεν εχει BLB-IPS GLOW λειτουργεί άριστα και εχει ελάχιστες ώρες. Αν υπάρχει ενδιαφέρον...Let me know... Φθηνότερη τιμή Skroutz 630euro η τιμή που θα το δώσω θα είναι 500.(BTW το stand του είναι στην συσκευασία του(ζελατίνα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Μάϊος 18, 2019 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2019 δε μπορεις να το κανεις 32" ?????? ψαχνομαι για οθονη αλλα θελω 32"............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 18, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2019 Αν θέλεις μπορώ να κολλήσω μαυρο plexiglass γύρο γύρο...Το κόστος δικό μουSent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Μάϊος 18, 2019 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2019 1 hour ago, Staxtis said: Αν θέλεις μπορώ να κολλήσω μαυρο plexiglass γύρο γύρο...Το κόστος δικό μου Sent from my iPhone using Tapatalk εισαι ωραιος, με εκανες και γελασα ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtifosiGR Μάϊος 20, 2019 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2019 Δηλωνω ενδιαφερον. Σκεφτεσαι να το δωσεις σε 2-3 μηνες...? Βρισκεσαι Αθηνα..? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 20, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2019 Δηλωνω ενδιαφερον. Σκεφτεσαι να το δωσεις σε 2-3 μηνες...? Βρισκεσαι Αθηνα..?Ναι το σκέφτομαι..απλά περιμένω να βγει το αλλο.Οχι είμαι απο θεσσαλονίκη αλλα μπορείς να δεις τα topic μου για την κατάσταση του monitor και την ακριβη ημερομηνία αγοραςSent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick tamp Μάϊος 26, 2019 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2019 κοιτούσα και εγώ το συγκεκριμένο μόνιτορ άκουσα ότι αν κατεβάσεις τα hz στα 60 παίζει και 4κ ισχύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts