prophet23 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 Kαλησπέρα σε όλους αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με μία συσκευή υπερύθρων που έχω συνδέσει στον υπολογιστή μου.Οταν σύνδεσα την συσκευή και έβαλα και τους (drivers) η συσκευή λειτουργούσε κανονηκότατα έστελνα και έπερνα κανονηκότατα,όμως την επόμενη μέρα που ξανάνοιξα τον υπολογιστή και πήγα να χρησημοποιήσω τις υπέρυθρες και εκείνες δεν λειτουργούσαν ούτε το εικονήδιο των υπερύθρων κάτω στην γραμή εργασιών είχε εμφανηστει δεν εμφανήστηκε ακόμα και όταν έβαλα το κινητό κοντά στην συσκευή υπερύθρων.Βγάζω ξανά τους οδηγούς ξεσυνδέω και την συσκευή και κάνω επανεκίνηση,ξανασυνδέω την συσκευή ξαναβάζω τους οδηγούς και όλα λειτουργούσαν κανονηκά,ξανακλείνω τον υπολογιστή για δοκιμή και όταν τον ανοίγω πάλι δεν λειτουργούσαν για να λειτουργησει ξανά έπρεπε να ξαναβγάλω τους οδηγούς και να τους ξαναβάλω πάλι αλλιως δεν γίνετε τίποτα, τι φταίει και το κάνει αυτό; οποίος ξέρει ας βοηθήσει.......ευχαριτώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Η συσκευη υπερυρθων ειναι το ma-620?Εχω αυτη τη συσκευη και απο τοτε που εβαλα το sp2 δεν παιζει δηλαδη εχω το ιδιο προβλημα με εσενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Απρίλιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Έχω την ίδια συσκευή και δουλεύει μια χαρά καλά με το sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Δεν ξερω γμτ τι γινεται.Μηπως εχεις κανει καμια extra ρυθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet23 Απρίλιος 20, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Sti-r42xxx έτσι λέγεται οι ρυθμήσεις είναι οκ......:cry: .......τι άλλο να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Ti είναι ? a)USB? Serial? c) Είναι on board chip και συνδέεις external IR device??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet23 Απρίλιος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Ξεκούμπωσε το , βγάλε τους drivers , reboot , βαλε drivers , κούμπωσε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.