cafe_demek Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 Λετε να πουλίσω και εγώ κανένα μπαστούνι του παππού μου; Στις ημέρες μας ακόμα και τα φαντάσματα έχουν την τιμή τους τώρα για προσφορές και έκπτωσης απευθυνθείτε στους ιδιοκτήτες Αυτό ήταν κάτι δύσκολο επειδή ο γιος της επέμενε ότι έβλεπε το φάντασμα του παππού του συχνά. 'Eτσι η μητέρα του σκέφτηκε να πουλήσει το φάντασμα μέσα από το site online δημοπρασιών Ebay, για να καθησυχάσει τον γιο της. Στο Ebay μπορεί κανείς να βρεί τα πάντα αλλά ακόμα και κούκλες με υπερφυσικές δυνάμεις ? Διαβάστε παρακάτω . Αφού την έχουμε πάρει σβάρνα το Ebay για μεταφυσικά φαινόμενα , άλλη μια κούκλα κάνει την εμφάνισή της . Δείτε παρακάτω για να καταλάβετε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Είχα βρεί ένα πυρηνικό καταφύγιο σε τιμή ευκαιρίας αλλά ήταν στην USA. Δεν ξέρω εάν πουλήθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 totally_wired Μα καλά είναι δυνατόν γιατί δεν το αγόρασες να βρίσκετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Σε γκαρσονιέρα επιπλωμένη με αλλοδαπές ελευθερίων ηθών , βρήκες τίποτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 20, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 χαχαχαχαχαχα οταν θα κανουν ebay server σε βαλκανικες χωρες τοτε ισος να εχει κατι που να σε ενδιαφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Να και κάτι πρακτικό The USB Cafe Pad Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Απρίλιος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από chriss [Χθες, στις 22:46] Σε γκαρσονιέρα επιπλωμένη με αλλοδαπές ελευθερίων ηθών , βρήκες τίποτε; Αυτό ψάχνω και εγώ... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 21, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 R@tNET Οποίος πει ότι τα USB δεν έχουν watt ψέματα θα είναι,λες να βράζει και αυγά η μάλλον ομελέτα με μπέικον κάνει άραγε :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 ενας τυπος παρουσιαζοταν σαν θεος του αερα και πουλαγε ...αερα.και υπηρχαν διαφοροι που αγοραζανε και αφηναν σχολια του στυλ''σπουδαια συνναλαγη.η κορη μου θα ευχαριστηθει παρα πολυ''΄ή ''σπουδαια αγορα και σε πολυ γρηγορο χρονο''αλλα μαλλον πουλαγε ο ιδιος στον εαυτο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 21, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Mustap Ότι νάνε πουλάνε υπάρχουν και άτομα που αγοράζουν ειδές τα link που έχω επάνω; 65000 ευρο έδωσαν για το φάντασμα του παππού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 και τι θα δουμε ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.