Jump to content

p4c800 e-deluxe!!!!!!bios help!!

Ar@besqu.e

Recommended Posts

μόλις έκανα update τα bios στην έκδοση 21....... και έγινε το εξής τρελό

βάζω τις ρυθμίσεις που είχα και πριν...... μου λέει overclocking failed!!!!!!!!

βάζω automatic overclock 10%..............μου λέει overclocking failed!!!!!!!!

βάζω standard.......................................μου λέει overclocking failed!!!!!!!!

βάζω default settings.............................μου λέει overclocking failed!!!!!!!! ELEOS!!!!!

να ξαναβάλω τα παλιά bios????

παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγω όταν έκανα update με δισκετα το 1021 ....και απο οτι έχω δει εχει παρουσιαστεί σε αρκετους σε ξενα forums

πιστευω ολες οι ρυθμισεις σου να ηταν στα default οταν εκανες το flash ??????!!!!!!

θα σου προτεινα να βαλεις το παλιο bios και μετα να φλασαρεις απο win με το windowsupdate http://www.asus.com/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=11&l3_id=0&m_id=1&f_name=Asusupdt60401.zip~zaqwedc

Κάτι τέτοια τρελά μου τα κάνει και εμένα, αλλά εγώ έχω την P4C800-deluxe...

Εαν εκεί που σου λέει "Overclocking Failed", σου λέει και "Press F1 to load default values and continue or Press F2 to enter setup" πάτα το F1 για να συνεχίσει!

Λογικά θα μπεί στα Windows και θα παίξει κανονικά! Μετά αφού μπεί κανονικά στα Windows, κάνεις reboot και μπαίνεις στο BIOS όπου αλλάζεις τις ρυθμίσεις σιγά-σιγά και κάνεις "save and exit" κάθε φορά που αλλάζεις 2-3 settings και μετά ξαναμπαίνεις για να αλλάξεις και τα υπόλοιπα.

Τουλάχιστον σε μένα όταν μου κάνει τέτοια νούμερα αυτό κάνω και παίζει μετά κανονικά!

Αρχική απάντηση από gel [Σήμερα, στις 18:57]

Κάτι τέτοια τρελά μου τα κάνει και εμένα, αλλά εγώ έχω την P4C800-deluxe...

Εαν εκεί που σου λέει "Overclocking Failed", σου λέει και "Press F1 to load default values and continue or Press F2 to enter setup" πάτα το F1 για να συνεχίσει!

Λογικά θα μπεί στα Windows και θα παίξει κανονικά! Μετά αφού μπεί κανονικά στα Windows, κάνεις reboot και μπαίνεις στο BIOS όπου αλλάζεις τις ρυθμίσεις σιγά-σιγά και κάνεις "save and exit" κάθε φορά που αλλάζεις 2-3 settings και μετά ξαναμπαίνεις για να αλλάξεις και τα υπόλοιπα.

Τουλάχιστον σε μένα όταν μου κάνει τέτοια νούμερα αυτό κάνω και παίζει μετά κανονικά!

εμένα μετα το φλασαρισμα με δισκετα ετρεχε μονο default ποτε δεν επαιρνε αλλαγές στο bios!?

οταν το εβαλα με το asusupdate ..... όλα οκ!

Αρχική απάντηση από doctor

εμένα μετα το φλασαρισμα με δισκετα ετρεχε μονο default ποτε δεν επαιρνε αλλαγές στο bios!?

οταν το εβαλα με το asusupdate ..... όλα οκ!

αυτό ακριβώς έγινε!!!! τώρα είμαι στο 19 και παίζουν όλα οκ!!!

να δοκιμάσω λες το asusupdate????/

thanx by the way

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.