Jump to content

Making dvds

am965

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δύο μέρες τώρα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να ψάχνω προγράμματα για να προσθέσω υπότιτλους σε avi videaκια και μετά να τα περάσω σε αρχεία VOB και σε DVD.Έχω κατεβάσει και διαβάσει 300 προγράμματα και guides για το πως το κάνεις αλλά πάντα κάπου παρακάτω θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.Αν κάποιος ασχολείται και ξέρει από αυτά,ας με βοηθήσει ρε παιδιά...να μου πει ποιο πρόγραμμα μπορεί να ενσωματώσει υπότιτλους στο βίντεο και όλο αυτό να το κάνει αρχείο vob έτοιμο για εγγραφή...

Υ.Γ. Τις ταινίες τις έχω κατεβάσει από το internet.Ένα πρόγραμμα που είναι κοντά σε αυτό που ψάχνω είναι το Ifoedit το οποίο υποστηρίζει μόνο m2v αρχεία και για να το μετατρέψω το avi σε m2v θέλει σχεδόν μια μέρα...

Τα προγραμματα που χρειαζεσαι ειναι το Virtual dub και το Divx to DVD ...περισσοτερες πληροφοριες που θα παω το απογευμα σπιτι και θα κοιταξω τις σημειωσεις μου.

Αν ακούει ο PGMs να βοηθήσει, έχει βρει μια σίγουρη διαδικασία για αυτό που ζητάς. Μετά μπορείς να μετατρέψεις τα avi σε DVD με το VsoDivxToDvD.

παιδια το θέμα είναι μπόρει να τα μετατρέψει και να βάλει τους υπότιτλους ξεχωριστά?δηλαδή να μπορείς να τους επιλέξεις από το player?

Αρχική απάντηση από am965

παιδια το θέμα είναι μπόρει να τα μετατρέψει και να βάλει τους υπότιτλους ξεχωριστά?δηλαδή να μπορείς να τους επιλέξεις από το player?

Γι' αυτό θέλεις κάτι σε DVD Authoring. Εμείς μιλάμε για μόνιμους υπότιτλους πάνω στην ταινία.

Έχεις δει το IFOedit?Αυτό κάνει την δουλειά που θέλω αλλά τα θέλει σε m2v

απλά θέλω ένα προγραμμα να μπορεί να κάνει λιγότερο από μισή μέρα τα avi m2v.Σκεφτόμουν ίσως αν υπήρχε ένα πρόγραμμα και έγραφε VCD images σε DVD...θα μπορούσα να γράψω 3 ταινίες χαλαρά...

Γι' αυτο δεν γνωρίζω κάτι. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Πάντως αν δεν σε ενοχλεί πολύ να είναι μόνιμοι οι υπότιτλοι πάνω στην ταινία η δουλιά γίνεται πολύ γρήγορα με τα VirtualDub και DivxToDVD.

χαχαχαχαχα...απιστευτο ρε Μητσακο.....

Υ.Γ ο μεντορας μου ειναι ο Cherryman ... thanks dude..:D

Οσο αναφορα την μονιμη εισαγωγη υποτιτλων σε μια ταινια ακολουθησε αυτον τον οδηγο :http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=9345&postcount=1

Τον εχω δοκιμασει και εγω και ειναι οτι πρεπει! Μετα δες το προγραμμα που ειπε ο Cherryman και ειναι υποθεση 2-3 κλικ.

Παιδια το προσπάθησα και ύστερα από μια ώρα που περίμενα βγήκαν οι υπότιτλοι στην κρυπτογραφημένη τους μορφή και ο ήχος με μεγάλη καθυστέρηση σε σχεση με την ταινια...Το κακο ειναι οτι καθως γραφεις δεν μπορεις να δεις τι γράφει...παρα μόνο το source file.

ok εφτιαξα τους υπότιτλους αλλά τα υπόλοιπα είναι χάλια...αλλού το βίντεο,αλλού ο ήχος, αλλού και οι υπότιτλοι...Επίσης τι compressor να χρησιμοποιήσω?γιατί μερικοί μου βγάζαν πάνω από 40 GB αρχείο...

Αν το Virtual Dub σου λέει μόλις ανοίγεις το βίντεο ότι έχει κάποιο πρόβλημα ο ήχος τότε θα πρέπει να τον εξάγεις σε wav ,να τα ξανασυνδέσεις ορίζοντας ως ήχο το wav αρχείο και μετά να προχωρήσεις στην προσθήκη υποτίτλων.

Το nandub ειπώθηκε ότι μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο αλλά για μένα μόνο έτσι έγινε η δουλειά.

Πραγματι στην αρχή μου έβγαζε ακριβώς αυτό το error που λες...όμως βρήκα κάποιο πρόγραμμα που επιδιορθώνει αρχεία avi και μου το εφτιαξε το προβλημα του ήχου. :)

Κάποια λεπτομέρεια πρέπει να είναι τώρα...

To DVD το έκανες με το DivxToDVD; Αν ναι τότε αυτό υποστηρίζει μόνο αρχεία που είναι 25fps και 29,xxxfps. Αν μπορείς όμως δοκίμασε να παίξεις το DVD αυτό σε ένα standalone player και πες μας αν παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

οχι δεν καταλαβες...δεν το κανα ακόμα dvd γιατί για να το κάνω πρέπει πρώτα το avi που παράγεται με υποτίτλους από το virtualdub να είναι συγχρονισμένο...δηλαδή ήχος,βίντεο και υποτιτλοι να ναι perfect...προβλημα συγχρονισμου έχουν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.