panos 12 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2019 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή, κυρίως όταν βλέπω βίντεο στο youtube μαυρίζει η οθόνη χωρίς να δείχνει κάτι και δεν μπορώ ούτε reset να κάνω δεν ανταποκρινεται, σβήνει και ξανά ανοίγει μόνος του, προχτές πάλι στο youtube, ενώ έπαιζε κανονικά το βίντεο έβγαλε δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη και ο ήχος έπαιζε κανονικά από πίσω για 1 λεπτό μέχρι που πάγωσε τελείως όπως έγινε και τις άλλες φορές, και τώρα πριν από λίγο ο υπολογιστής έσβησε μόνος του και ξανά άνοιξε μόνος του, για την κάρτα γραφικών έχω τους τελευταίους drivers δυστυχώς και με τους παλιούς πάλι το ίδιο έκανε, απλά τώρα βλέπω οτι βγάζει ένα μήνυμα στο amd catalyst που λέει ότι ότι το wattman έκανε restore στα αρχικά δεν βγάζει καμιά μπλε οθόνη κανέναν κωδικό το μόνο που λέει στα συμβάντα είναι το kernel power 41 το συστημα ειναι μητρικη gigabyte z97 1150soket ραμ 8gb τροφοδοτικο corsair rm650W ver2 επεξεργαστης intel core i5 3,4 4670μοντελο και η καρτα γραφικων R7 260X gigabyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Απρίλιος 28, 2019 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2019 (edited) και σε εμένα το κάνει αυτό . Μάλλον αυτό που λες σβήνει και ξαναανοίγει μόνος του, κάνει επανεκκίνηση ο οδηγός γραφικών . Εκτός εάν εννοείς ότι κάνει επανεκκίνηση . Αυτό εμένα δεν μου το κάνει . Αλλά εμένα μου κάνει και άλλα και θα πάω να το φτιάξω . Μπορεί να είναι κάποια δυσλειτουργία του λειτουργικού . Σε εμένα, ένας τεχνικός, μου είπε ότι οι μνήμες δεν μου δουλεύουν ,όπως έπρεπε να δουλεύουν . Είναι σε χαμηλότερη τάση. Δεν έχω βρει ακόμα την αιτία του προβλήματος . Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 28, 2019 από iseeklife Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Απρίλιος 28, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2019 Δυστηχως ειναι απο την καρτα γραφικων το προβλημα ειναι στο Wattman το προγραμα που εχει για το overclock εβαλα και παλιους οδηγους και νεους τιποτα, τωρα κατεβασα λιγο το ρολοι του επεξεργαστη της καρτας να δουμε πως θα παει, αλλιως αν παλι το κανει σαν τελευταια δοκιμη μετα ειναι οι οδηγοι του κατασκευαστη να βαλω και αν παλι το κανει τοτε εχει θεμα η καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Απρίλιος 28, 2019 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2019 Δείτε και το power button ή το reset μην κολλάνε.Υ.Γ. λίγο σύνταξη στα μηνύματα τελείες κτλ,γιατί δεν διαβάζονται μερικές φορές!Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Μάϊος 16, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 On 28/4/2019 at 2:56 ΜΜ, το μέλος etien4 έγραψε: Δείτε και το power button ή το reset μην κολλάνε. Υ.Γ. λίγο σύνταξη στα μηνύματα τελείες κτλ,γιατί δεν διαβάζονται μερικές φορές! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει έκανα underclock την κάρτα γραφικών, να δούμε τώρα πως θα πάει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 17, 2019 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2019 Δοκίμασε με ένα linux mint live (φτιάχνοντας ένα bootable usb με το iso) να δεις αν στο κάνει και εκεί. Εμένα πάντως πρόβλημα κάρτας γραφικών ή τροφοδοτικού μου φαίνεται. Τρέξε και memtest να τσεκάρεις μνήμες. Επίσης ένα stress gpu test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Μάϊος 17, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε: Δοκίμασε με ένα linux mint live (φτιάχνοντας ένα bootable usb με το iso) να δεις αν στο κάνει και εκεί. Εμένα πάντως πρόβλημα κάρτας γραφικών ή τροφοδοτικού μου φαίνεται. Τρέξε και memtest να τσεκάρεις μνήμες. Επίσης ένα stress gpu test. Έκανα stress gpu δεν έβγαλε πρόβλημα ούτε και το μεμτεστ έβγαλε κάτι, μήπως είναι το τροφοδοτικό; άλλα τις τάσεις καλές της βλέπω στο bios, να δίνει καμιά υπέρταση τίποτα, το έχω περίπου 5 χρόνια και θα βγει και από την εγγύηση τον Σεπτέμβρη CORSAIR RM 650W version2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts