H.A.Balafoutre Αύγουστος 30, 2005 #161 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 14:56] Γιωργο ακους ? Έ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 30, 2005 #162 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Δεν πιστεύω να μην πάρεις Fazer διότι οι άλοι σου λένε οτι με το Ζ750 θα σκίζεις τα Fazer?LooooooooooooooooooooL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2005 #163 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre Έ ? αστον ξερει τι κανει με τσιγλκιζει , εμενα λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 30, 2005 #164 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Εγώ περιμένω να δώ και 260χ.α.ω. στο 600άρι Fazer με εμένα επάνω. Αλλά το Ζ γυμνό-ντυμένο θα πρέπει να το έχω ψιλοάνετα. Από στάση σε επιταχύνσεις και σε τελική. Μπορεί να είναι 750c.c. αλλά δεν είναι ραφιναρισμένη μοτοσυκλέτα και ο κινητήρας επίσης. Λίγο της χονδρικής το βλέπω το μοτόρι. Πάρε κόσμε ένα πράμα. Σόρρυ αλλά ανυπομονώ να κοντράρω κάποιο Ζ έτσι για την ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Αύγουστος 30, 2005 #165 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 καμια τυχη μεγαλε. α.110αλογα εναντι 96-98 του fazer β.750cc εναντι 600 αρα πιο γεματη καμπυλη ροπης και πιο χαμηλα φαινεται η ισχης στο δρομο γ.6ταχυτητες εναντι 5 δ.καταβολες κινητηρα απο zx9>z1000>z750 .δηλ. γαμω τα μοτερ. ε.εξατμιση 1-4και2-3 ,4 σε 2 σε 1 για ροπη σε μεγαλητερο φασμα εναντι του κουλου 4 σε 1 σε 2 στο οποιο οφειλονται και οι 2???????? τρυπες ισχυως ,μονο και μονο για να βγαλουν 2 εξατμισεις στον ποπο. Νταξει κι αν ειναι και λιγο προχειροφτιαγμενο, δεν πειραζει.Θα μενεις εσυ λιγο πισω να μαζευεις τα κομματια που θα ξεκολανε :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2005 #166 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 αχαχα γουσταρω ρε , να συναντηθουμε πουθενα να δουμε αν ΤΕΛΙΚΑ το Ζ ειναι καλυτερο αχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 30, 2005 #167 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Ρε συ ξεχνάς τα κιλά σε σχέση με τους ίππους, πράγμα βασικό αν θες να το παίζεις ξερόλας! Το Ζ750 με φέρινγκ είναι πιο βαρύ από το Fazer? Ναι 10κιλά. Το Ζ750 με φέρινγκ έχει 110άλογα ανακοινώσημα το Fazer 98. Στον τροχό όμως, έχει 98 και το Fazer 90. Η ροπή είναι ένας παράγοντας αδιαμφησβίτητος λόγω κυβισμού αλλά μόνο για τα ρεπρίζ και λίγο από στάση, στα πολλά δε μετράει. ’σε που για αν δόσω τα λεφτά του Ζ750 με φέρινγκ για το Fazer με φέρινγκ, το 636 θα ζορίζεται. Είναι τόσο κοντά οι 2 μηχανές που ειληκρινά να κάνω κόντρα να δώ τι παίζει και άν χάσω από 750c.c. τότε στα @@ μου, διότι και 750 είναι και πιο ακριβό είναι, οπότε τι κάνω, απλά θα δόσω τη διαφορά χρημάτων για βελτιώσεις και θα το σκίζω στα ίσα, αλλά αν σκίσω το 750c.c. έτσι όπως είμαι μανίσιος τότε τι θα γίνει.....θα σκίσετε τα καλτσόνια σας? Σιγά και το ΖΧ9 το θρυλικό....... με το GSX-R 750 το σκίζω παντού. ’σε τώρα τι να λέμε για μηχανές σε κομπιουτεράδικο forum μη φάμε και καμιά κλοτσιά από τους αδμινιστράτορες και βλέπουμε τα κοντέρ όχι σε χλμ/ώρα αλλά σε kbits/sec.... :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 30, 2005 #168 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre Ρε συ ξεχνάς τα κιλά σε σχέση με τους ίππους, πράγμα βασικό αν θες να το παίζεις ξερόλας! Το Ζ750 με φέρινγκ είναι πιο βαρύ από το Fazer? Ναι 10κιλά. Το Ζ750 με φέρινγκ έχει 110άλογα ανακοινώσημα το Fazer 98. Στον τροχό όμως, έχει 98 και το Fazer 90. Η ροπή είναι ένας παράγοντας αδιαμφησβίτητος λόγω κυβισμού αλλά μόνο για τα ρεπρίζ και λίγο από στάση, στα πολλά δε μετράει. ’σε που για αν δόσω τα λεφτά του Ζ750 με φέρινγκ για το Fazer με φέρινγκ, το 636 θα ζορίζεται. Είναι τόσο κοντά οι 2 μηχανές που ειληκρινά να κάνω κόντρα να δώ τι παίζει και άν χάσω από 750c.c. τότε στα @@ μου, διότι και 750 είναι και πιο ακριβό είναι, οπότε τι κάνω, απλά θα δόσω τη διαφορά χρημάτων για βελτιώσεις και θα το σκίζω στα ίσα, αλλά αν σκίσω το 750c.c. έτσι όπως είμαι μανίσιος τότε τι θα γίνει.....θα σκίσετε τα καλτσόνια σας? Σιγά και το ΖΧ9 το θρυλικό....... με το GSX-R 750 το σκίζω παντού. ’σε τώρα τι να λέμε για μηχανές σε κομπιουτεράδικο forum μη φάμε και καμιά κλοτσιά από τους αδμινιστράτορες και βλέπουμε τα κοντέρ όχι σε χλμ/ώρα αλλά σε kbits/sec.... :tomato: Καλα ακομα για το Fazer μιλας?Χαλια τελειως ειναι....λολ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 30, 2005 #169 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Έλα ρε Vagoura (a.k.a. Πάρη) τι φτιάνεις.........άσε ρε χάλια εντελώς. Έφυγες από πάνω, όχι γιατι έχω μια επιταγή με το όνομά σου επάνω να στην έδινα...... Περιμένω το επόμενο πόστ να δώ αν κατάλαβες...... :whistling :whistling :whistling :P :hi: :hi: :hi: :devil: :devil: :devil: :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Αύγουστος 30, 2005 #170 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Το zx9 τοχεις οδηγησει?δεν φανταζεσαι.Το 636 που κολαει?120+αλογα και 160+κιλα,δεν ξερω ακριβως ποσα.ειναι ss και μαλλον εμεις θα ζοριζομαστε,εξαλου εμεις ειμαστε και οι δυο all rounders ενω αυτο ειναι σκατογκαζο στημενο απο τη μανα του.και τα ιδια αλογα να ειχαμε παλι θα ημουν πιο γρηγορος παρα τα 10 κιλα διαφορας ακομα κι αν ημουν τα ιδια κιλα με σενα,αλλα δεν ειμαι .Ειμαι 10-12κιλα ελαφρυτερος.Ασε που τα αλογα μου τα εχω 1000 στροφες χαμηλοτεραΤο θεμα δεν ειναι τα πολλα,αλλα το πως φτανεις στα πολλα.Οσον αφορα τις βελτιωσεις ,μονο εξατμιση απο τους λαιμους και φιλτρο σηκωνεις (πολυ ακριβη εξατμιση).μετα με το commander θα μπλεξεις καθοτι το μονο που θα κερδισεις θα ειναι τη ροπη πιο καλα κατανεμημενη.Και για να πω και την αληθεια μου.Τα μηχανακια μας δεν χρειαζονται γκαζι,εχουν αρκετοαν και εσυ θα χρειαζοσουν λιγο ροπη.Αλλα ειναι αυτα που κανουν τη μηχανη: φρενα και αναρτησεις και σ'αυτα τα σημεια ειμαστε λιγοι και οι δυο αν αποφασισουμε και φυσικα μπορουμε,να στιψουμε τα μηχανακια μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 30, 2005 #171 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Έχε χάρη που είσαι και συνάδελφος Amdάς, αν ήσουνα intelάκιας θα γινόταν χαμός.Σε κάποια σημεία είσαι σωστός πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Αύγουστος 30, 2005 #172 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αμδας αλλα καβασακικος ενω εσυ Αμδας αλλα γιαμαχακικος σα να λεμε χριστιανος ορθοδοξος με χριστιανο καθολικο η αναποδα αλλα και οι δυο εχουμε εναν ασπονδο εχθρο ,τον φονταμεταλιστη απιστο χοντακια ιντελακιαστους απιστους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 30, 2005 #173 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 E honda και intelakias δεν νομίζω πως υπάρχει πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 30, 2005 #174 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Σουζουκακιας εδω παντως και amdακιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2005 #175 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 E honda και intelakias δεν νομίζω πως υπάρχει πλέον τελικα το εκλεισες το CBF? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 30, 2005 #176 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:27] τελικα το εκλεισες το CBF? :hehe: To παλευω . . Και μια φωτό για τον kv3d , z750 φίλου προσεγμένο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 31, 2005 #177 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Ρε σύ Athens2004, του φίλου πόσο πάει κοντερίσια? Το έχει δόσει ποτέ? Απλά πόσο έχει δει να γράφει το κοντέρ, το περισσότερο.Τελικά δεν υπάρχουν στεγανά. Όλοι μπορούν να έχουν τα πάντα και σε όλους τους συνδιασμούς. Κάποιοι βέβαια είναι πιο πικροί από κάποιους άλλους. π.χ. intel-honda, μόνο που το βλέπεις :sick: :sick: :sick: Τι να λέμε τώρα, η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. Στα κουμπιούτερ η μια στα motogp η άλλη. Όλα τα άλλα είναι σύμαχοι. π.χ. suzuki-amd, kawasaki-amd, yamaha-amd, ducati-amd, aprilia-amd, bimota-amd κ.τ.λ. ρε παιδί μου, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Ταμάμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 31, 2005 #178 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 ταμαμ ΓΙΟΚ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 31, 2005 #179 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Ακόμη και η Ferrari, Amd είχε όταν έπερνε τα πρωταθλήματα, αλλά δεν το είχατε δει για να την υποστιρίξετε. Ακόμη και τότε θυμάμαι να υποστιρίζετε τον ξανθόψειρά τον Ραϊκόνεν και τον noob τον Alonso. Αλλά αυτοί είναι προδότες τις intel(άσχετο) και τις honda(ακόμη πιο άσχετο), ούούούούού, 666, 666:sick: :sick: :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 31, 2005 #180 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Γιατί έφαγες κόλλημα με το Ζ εσύ ? είναι 750 , άλλο γκαζ , άλλη ροπή άλλη απόκριση . Στα ίδια περίπου λεφτά με το fz 600 εξου και λίγο χειρότερα φρένα , ποιοτητα κατασκευής . Λογικά πράγματα απο κάπου έπρεπε να κόψουν. Γύρω στα 255 κοντέρ όπως είπα και σε πιο πάνω πόστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.