Jump to content

Αγορά Μηχανής ????

ZAK

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Τι ειναι αυτο ss δεν το ξερω:o Απο απριλια εχω οδηγησει sr50 που το ειχα περισυ,sr125 και pegaso650.Απο αλλες μηχανες εχω οδηγησει παπια,gilera αρκετα και τη virago του θειου μου:cool:

supersport = ss :)

δε θελω να σε επηρεασω 'η να σου πω βλακειες...

αλλα πριν αγορασεις πραπρα τετοιας κατηγοριας, δες και τα αντιστοιχα των yamaha kawasaki suzuki ;)

δε λεω οτι τα aprillia δεν ειναι καλα...

απο αυτα μονο το rsv mille εχω οδηγησει το παλιο (1000cc s.s.)...

δε μου αφησε καλη εντυπωση, δινει την αισ8ηση του ξυλινου σε οτι αφορα αναρτησεις, καθως και η θεση οδηγησης δεν ειναι ιδιαιτερα εργονομικη κανοντας σε να νομιζεις οτι ο ογκος της μηχανης ειναι ο διπλασιος..απο οτι πραγματικα ειναι...

τωρα γουστα ειναι αυτα...

το καβαλας πας μια μικρη βολτα (σου φευγει το σκ...ο απο την καλτσα), και μετα αποφασιζεις :)

:OT: Zarras, Πέμπτη απόγευμα ήμουνα στην περιοχή Χίλτον και περίμενα να περάσει κάποιο 636 που κερνάει τσαγάκια πέρα δώθε, αλλά περίμενα, περίμενα, τίποτα. Τελικά έφυγα και πήγα να δώ μια φίλη μου στο Σύνταγμα και μετά για φαγητό στου Ψειρή.:OT:

Ρε μαν που ήσουνα και δε σε είδα? Ε?

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 17:15]

supersport = ss :)

δε θελω να σε επηρεασω 'η να σου πω βλακειες...

αλλα πριν αγορασεις πραπρα τετοιας κατηγοριας, δες και τα αντιστοιχα των yamaha kawasaki suzuki ;)

δε λεω οτι τα aprillia δεν ειναι καλα...

απο αυτα μονο το rsv mille εχω οδηγησει το παλιο (1000cc s.s.)...

δε μου αφησε καλη εντυπωση, δινει την αισ8ηση του ξυλινου σε οτι αφορα αναρτησεις, καθως και η θεση οδηγησης δεν ειναι ιδιαιτερα εργονομικη κανοντας σε να νομιζεις οτι ο ογκος της μηχανης ειναι ο διπλασιος..απο οτι πραγματικα ειναι...

τωρα γουστα ειναι αυτα...

το καβαλας πας μια μικρη βολτα (σου φευγει το σκ...ο απο την καλτσα), και μετα αποφασιζεις :)

Α street εννοεις...οχι δεν εχω δοκιμασει τις 1000αρες τις aprilia αλλα για το καινουργιο μοντελο, δεν ξερω για το παλιοτερο, εχω ακουσει πολλυ καλα λογια:wassat: Επισης εχω πολυ μεγαλο κολλημα με τις aprilia και αλλος ενας λογος που θελω να την παρω,ειναι το οτι δεν την εχει ο καθ ενας,γιατι με τις R1,R6,CBR,XT,XTX ειναι στην κυριολεξια γεματος ο τοπος!!

μαν , επειδη βλεπω δε τα ξεσ καλα , προσεξε καλα γιατι οι μηχανες αυτες δε θα δικαιολογησει απειρια σου σε καποια στιγμη ή αφηρημαδα , θελουνε εμπειρια πολυχρονη για να την παρεις και να φυγεις αξιοπρεπως απο μεσα. Μην κανεις σα το κολλητο μου που απο 50ρι διχρονο εντουρο πηγε σε TDM 900 και σε 2 μερες εφυγε απο το δρομο . Προσεχε λεω.

• 1 month later...

ημεις πειραμε αυτο:Ζ750S με το φερινγκακι

Μολις το στρωσαμε :800χμ με 90χμ/ωρα και αλλα 800 με 135χμ/ωρα max

:confused:

Λιγο μετρια ποιοτητα κατασκευης,τριξιματακια,φρενα χωρις αισθηση,και παιδικη βλαβη στα ηλεκτρικα. τα μειονεκτηματα.

Τρομερα Στριφτερο.Μπορει να οδηγηθει χαμηλα,χαλαρα σα σκουτερ:whistling ,αλλα ψηλα ουρλιαζει σα φορμουλα1 και φορτωνει χμ σα μουρλο:banging:

post-1137-1416072148,5547_thumb.jpg

Πόσο το πήρατε το Ζ750 με φέρινγκ. Αλλά στριφτερό......σίγουρα? Τέσπα, θα ήθελα να μου πείτε πόσο θα γράψει το κοντέρ στην προσπάθειά σας για τελική, όταν έρθει εκείνη η στιγμή.

7900ευρο στο χερι.

8500 με 50%+ προκαταβολη και τα υπολοιπα 12-24ατοκα

9500-10000 με τοκους και εως 72δοσεις

Σιγουρα στριβει σα τρελο.Εγω δεν ειμαι κανενας πιλοτος,αλλα στις καλες στροφες πριν το Ηρακλειο,ερχομενος απο Ρεθυμνο,με διβαλιτσο και δευτερο ατομο μαυρισα το λαστιχο μεχρι τα 8χιλιοστα απο την ακρη του και του χα κανει μονο 1400χλμ.

Τελικη:

Για το Ζ με το φερινγκ:Απο τεστ, Το κοντερ μπορει να διξει 265 αλλα τα πραγματικα ειναι τοτε 240. Το γυμνο σιγουρα θα πηγαινει 10-15χμ χαμηλοτερα λογω απουσιας φερινγκ.

Εγώ μέχρι στιγμής 7000χλμ βλέπω 255χ.α.ω. Με σκασμένη 5η 245χ.α.ω. στο κοντέρ. Είμαι 1,90μ ύψος και 94κιλά βάρος. Αν μπω στη δίαιτα, 2-3 χιλιομετράκια μπορεί να τα κερδίσω.

’ ! εγώ έχω αυτό 100% μανίσιο. Από βόρειο Ελλάδα, δηλαδή πιο ακριβό από Αθήνα, 7850 μετρητίς.

post-1406-1416072148,6724_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.