ea6gka Ιούνιος 24, 2005 #121 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 μας μαμησες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 24, 2005 #122 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 παλαιοτερα ειχα οδηγησει το mv agusta το 1000αρι. ηταν λες και καβαλαγα τοιχο... με οτι αυτο συνεπαγεται... O μεγαλος ο δουκας στην τελευταια ειναι killer (αν και supersportas πρεπει να το παραδεχθω ειναι πολυ καλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 24, 2005 #123 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 παιδια το πλυντηριο που εχω ξεμπουκωσε, βαζω μπουγαδα , οποιος εχει απλυτα ας ερθει απο δω να εξυπηρετηθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούνιος 24, 2005 #124 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:23] παιδια το πλυντηριο που εχω ξεμπουκωσε, βαζω μπουγαδα , οποιος εχει απλυτα ας ερθει απο δω να εξυπηρετηθει. Ρε μάν τι έπαθες, χάζεψες? Τι είναι αυτά που λές? :blink: :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούνιος 24, 2005 #125 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:21] παλαιοτερα ειχα οδηγησει το mv agusta το 1000αρι. ηταν λες και καβαλαγα τοιχο... με οτι αυτο συνεπαγεται... O μεγαλος ο δουκας στην τελευταια ειναι killer (αν και supersportas πρεπει να το παραδεχθω ειναι πολυ καλο) Θα συμφωνήσω απόλυτα. Α και κάτι άλλο που δεν το έβγαλα φωτό, τα λάστιχα στα Agusta & 999 ήταν καταζαρωμένα στα πλάγια. Τα είχανε στην πίστα των Σερρών πρίν τα φέρουν στην Ξάνθη, οπότε καταλαβαίνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 24, 2005 #126 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre Ρε μάν τι έπαθες, χάζεψες? Τι είναι αυτά που λές? :blink: :blink: ξερει ο ζαρρας τι λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούνιος 24, 2005 #127 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Περισσότερο για χιουμοριστικό το πήρα παρά για υπονοούμενο στο Ζάρρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 24, 2005 #128 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 πλακα κανω , ενα σκουτερ εχω και το θεωρω "πλυντηριο";) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 24, 2005 #129 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 το πληντυριο ομως που λες.. οταν τα βαρια πεπονια (ακα s.s. & μεγαλες ednuro)κολλανε αναμεσα στα αυτοκινητα εκεινο περναει για πλακα... ((δε σε ειδα σημερα... )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Ιούνιος 30, 2005 Author #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Επειδή χάθηκα στο ψάξιμο με τις μηχανές, πήρα ένα suzuki swift 1.3 GS 3d. Ευχαριστώ πάντως...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 30, 2005 #131 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 :flower: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 2, 2005 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Κοίτα ΖΑΚ, η αλήθεια είναι ότι σου το σκίσαμε το θέμα αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα αμάξι αν ήταν να πάρω μηχανή. Πρίν την πάρω μπορούσα να έχω ένα clio ή corsa αλλά δεν είμαι τυπος για αυτοκίνητο. Και εξηγούμαι, όχι ότι είμαι τρελός γκαζοφονιάς με τις μηχανές. Το αντίθετο μάλιστα, με τα πόδια πήγαινα τα τελευταία 11 χρόνια ή με το Τ50 το παπάκι της Γιαμάχα και να σου πώ την αλήθεια είμαι και περισσότερο πιλότος με το αμάξι. Αλλά η μηχανή ή μηχανάκι(μηχανάκι<500c.c.<μηχανή) και ειδικά με τις σημερινές κυκλοφοριακές συνθήκες είναι ανώτερο μέσο μεταφοράς, οικονομικότερο και οικολογικότερο, μετά τα μαζικά μέσα μεταφοράς. Οπότε αν 1η σου επιλογή ήταν πάντα το αυτοκίνητο στη συνείδησή σου τότε για μένα καλά και έκανες. Αυτά και καλοτάξιδο και να προσέχεις τους μηχανόβιους γύρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 2, 2005 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Ειδικα αν μενεις στην αθηνα η μηχανη σου αναβαθμιζει την ποιοτητα ζωης. Αλλη αισθηση λεμε , περνας ανετος , δεν αγχωνεσε που θα παρκαρεις , δεν σε νοιαζει αν μπλοκαρει οποιοδηποτε σημειο , τι να λεμε εχω ηρεμησει απο τοτε που πηρα τη βεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Ιούλιος 4, 2005 Author #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Έχετε δίκιο για την ποιότητα ζωής για την Αθήνα, αλλά δεν είμαι "μηχανόβιος" , οι ανάγκες με οδήγησαν να ψάχνω για μηχανή αλλά αν δεν το λέει η καρδιά σου... Οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αμάξι, με δίπλωμα 5 αλλά μ αρέσει πολύ να οδηγώ, κάφέ-τσιγαράκι-μουσικούλα-καλή παρέα και καλά ταξίδια.. Δεν μπορώ να με φανταστώ με αδιάβροχα, δερμάτινα και να είμαι τόσο εκτεθιμένος για ατύχημα. ’σε που με το αμάξι έχεις καβάτζα δικαιολογίες τύπου, κόλλησα στην κίνηση, δεν έχω να παρκάρω, ακρίβεινε η βενζίνη και δεν έχω $$.... Τώρα το καλοκαιράκι πια ταξιδάκια στο χωριό με το σουιφτακι που δεν καίει κ τίποτα, σπίτι-παραλία και από Σεπτέμβρη βλέπουμε πως την βγάζουμε στην Αθήνα... Όσο για τους μηχανόβιους γύρω μου έχω το νου μου, αλλά σου πετάγονται μία από δεξιά, μία από αριστερά, γκαμώ την τρέλα μου, πας να βοηθήσεις τον ένα να περάσει και σου την λέει ο άλλος από την άλλη μεριά.. Τέσπα καλό καλοκαίρι, καλές βόλτες και καλά μπάνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 4, 2005 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ZAK μ αρέσει πολύ να οδηγώ, κάφέ-τσιγαράκι-μουσικούλα-καλή παρέα και καλά ταξίδια.. ελπιζω να κοιτας που κι που το δρομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 4, 2005 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Και μετά σου λέει μηχανάκι δεξιά, μηχανάκι αριστερά................αϊντε κοίτα και λίγο το δρόμο.ΛοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΛ. Καλά σίγουρα οι μηχανές πετάγονται είναι αλήθεια. Αλλά κακά τα ψέματα η ιστορία μίσους μηχανής-αμαξιού μέσα στην κίνηση βρίσκετε κάπου στη μέση από τις αόρατες ζώνες οπτικής του αμαξιού με τους "άρχοντες όγκου(λαμαρίνας)" και από την αίσθηση ελευθερίας και θράσους κάποιες φορές στις μηχανές.Τι να πεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 4, 2005 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 4, 2005 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Εγω σε ενα εναμιση χρονο,να μαζεψω τα λεφτα θα παρω αυτο εδω :inlove: :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 4, 2005 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 εννοεις το playstation?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 4, 2005 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:53] εννοεις το playstation?? :clap: :worship: :worship: :clap: οχι ρε συ αλα μεχρι τοτε θα εχω κι ενα play station 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.