Jump to content

Αγορά Μηχανής ????

ZAK

Recommended Posts

Λοιπόν, 4000χλμ στο καντράν, 1ο σέρβις στα 1000χλμ το ξεμπούλωσα λίγο στην Εγνατία Ξάνθης-Κομοτηνής 255χλμ/ώρα τελική έδειξε. Specs: 1,90μ ύψος 100 κιλά βάρος οι διαστάσεις μου και δεν είχα αέρα σε ευθεία πάντα, με γεμάτο ντεπόζιτο (BP 100 οκτάνια).

Φαντάζομαι κάποιος με πιο compact διαστάσεις 260χλμ/ώρα τα έχει χαλαρά.

Πάντα με κράνος. Διότι το κράνος όπως και η ζώνη ασφαλείας σώζουν ζωές.

Αυτά.

’ντε, και το καλοκαίρι είναι κοντά για βόλτες.

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από knight_77 [Χθες, στις 17:41]

Αμε,μολις το παρω απο service,μαλλον Παρασκευη...

Αλλα οχι και μπρικακι:cool:

Μην το παρεξηγείς αλλά έτσι λέμε γενικά τα μηχανάκια - μπρικάκια - κατσαρολάκια - τσικαλάκια κ.ο.κ:p :P

Για το Yamaha TDR 125 τι γνώμη έχετε; Έχω φάει κόλλημα με το συγκεκριμένο μηχανάκι και είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα.

Δυστυχώς όμως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για την αξιοπιστία του, εσείς τι γνώμη έχετε;

• 2 weeks later...

λοιπον μιας και ερχετε η ωρα να παραλαβουμε το καινουριο πρα πρα , τι επιλογες ως προς την ασφαλεια κατα κλοπης εχω? κλειδαριες , συναργεμοι ασφαλειες κλπ? τι να προτιμησω ?

εε ρε μηχανη ειναι φυσικα και δεν εχεις καμια ασφαλεια...

παντως κλειδαριες 'η abus 'η luma ΤΠΤ αλλο, ειναι οι μονες που αντεξαν 2΄ολοκληρα στα τεστ παραβιασεως, ολα τα αλλα ανοιξαν σε 30''-1'.

Τωρα συναγερμο... εχουν ακουστει διαφορες ..ασυμβατοτητες μεταξυ μαρκων συναγερμων, και μηχανων, ελπιζω να μην πεσεις στην περιπτωση, spyball, ή cobra, φαινονται να ειναι οι καλυτεροι παντως, αν και τελευταια εχουν λυσσαξει ολοι με τους meta, δε ξερω να σου πω γιαυτους... αν και εχω τον meta3...

μπορεις επισης να βαλεις τηλειδοποιηση, η οποια λειτουργει με 2 τροπους. ο ενας ειναι μουφα, και απλως εχεις στα κλειδια σου ενα μικρο δεκτη, οποτε, οταν βαρεσει ο συναργερμος σε ειδοποιει... ΜΕΓΑ ΜΟΥΦΑ, καθως αν εισαι πχ μεσα σε πολυκατοικια και το πραπρα ειναι 200μ. παρακατω...χαιρεται..στο φαγανε. Υπαρχει και ο 2ος τροπος που η τηλειδοποιηση σε ειδοποιει μεσου του κινητου σου, οποτε οπου και αν εισαι 8α το ακουσεις.. ;)

strognly recommended το 2ο....με το κινητο.

τωρα απο ασφαλεια, μπορεις να κανεις για κλοπη, αλλα προσεξε την κλασσικη πουστια που κανουν οι ασφαλιστικες, δηλαδη ενω το 1ο χρονο πληρωνεις πχ 100ε για κλοπη, το 2ο φυσικα χρονο η αξια του πραπρα θα εχει πεσει, με συνεπεια αν στο φανε να παρεις λιγοτερα $$, απο οτι τον 1ο χρονο...εεεε τα λαμογια σε βαζουν να πληρωσεις..παλι τα ιδια και τον 2ο χρονο..αντι να στο μειωσουν, αν κραξεις λιγο εκει, τοτε και καλα,...διορ8ωνουν το "λαθος"

εεε αυτα καλες βολτες παντα ορ8ιος, και μην την αφηνεις απο τα ματια σου, ακομα και αν σε λενε ψωναρα...

κανε και ενα search στο bikenet.gr για παραπανω infos

κοιτα εγω την εχω στο υπογειο, μενω 2 πολυκατοικιες διπλα... βαραει ο συναργεμος... κοιμααααααται η τηλειδοποιηση

δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραματα..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Φυσικά ήταν για TEST DRIVE.................δεν περιγράφω άλλο.

Πάντως ρε παιδιά το 620 το Multi(core-threading κ.τ.λ.)strada πέρα από το ότι είναι ακριβό, είναι και ψώφιο. ’σε που τις προάλες περνούσε ρελαντί ένα κάτω από το σπίτι μου και το άκουγα γκάρ-γκάρ-γκάρ, σα να έσπαγε. Υπ'όψιν μένω στον 6ο όροφο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.