Athens2004 Μάϊος 5, 2005 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Johnakis12 [Σήμερα, στις 16:45] Μια και μαζευτήκατε πολλοί μηχανόβιοι εδώ μέσα παίρνω το θάρρος να ρωτήσω. Εχω μιά HONDA MAGNA 750 την οποία δεν την κυκλοφορώ. Επειδή είμαι άσχετος με μηχανές αξίζει τίποτε αυτή η μηχανή ή να την πάρω και να την πετάξω στη θάλασσα ? Αν νιώθεις easy rider καλό είναι ,,, αλλιώς συμβιβασμοί πολλοι ..... στύλ , θέση οδήγησης , ευελιξία , επιδόσεις , ολα αυτα ---- Aν μπορεις σπρώξε το . Και κοίτα κάτι all round . Τdm fazer Xt τέτοιο στύλ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Μάϊος 5, 2005 Author #82 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 μετά από όλα αυτά, αποφάσισα να μην πάρω μηχανή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 5, 2005 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 κοιτα, cb ειχα για πολλα χρονια, οποτε η γνωμη μου δεν ειναι κα8ολου αντικειμενικη παντως... αν σε παιρνει πραγματικα αξιζει να κοιταξεις για το μεταγενεστερο Hornet πολυ καλυτερο σε ολα, και βασμενο στην σχεδον 30χρονη παρουσια των CBs... κατ εμε, καλυτερη λυση ειναι πρα πρα στυλ cb bros bandit fazer sv,,,, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ...και αμα λαχει και εισαι και χερας τα χωνεις σε κατι ss 600αρια εδιτ ζακ.. βρε μι μας τα χαλας τωρα... 5 σελιδες thread...και βγαινεις και λες οτι δε θα παρεις... ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 5, 2005 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Ea6gka @ αυτην την στιγμή ψάχνεις την πιό δύσκολη κατηγορία . Δεν παίζουν πολλές προτάσεις [250cc~ 400cc ] και είναι λίγο ακριβές όσον αφορά την τιμή. Στην Ελλάδα πάντα έτσι . Καλή πάντως η επιλογή σου . Αυτό σου αρέσει? [φωτό ] μτχ [μόνο] κάνει όσο αυτό που θές ~ στο περίπου πάντα~ cb400 super four , 50 αλογάκια ~180 τελική - αξιόπιστο - Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 5, 2005 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 16:10] κατι μου λεει οτι 8α εχει μελλον αυτο το thread.....μηχανοβιοι κουμπιουτεραδες ριχτε πραμα μεσα... Για να πω την αλήθεια ήθελα να κάνω καινούριο θέμα με poll για το πια μηχανή έχετε, να τώρα που ανθίζουν τα λουλουδάκια, αλλά είδα ότι είχε γίνει ένα πιο παλιά και έκανα το εν λόγω γιάμπαλα. Αξίζει όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Μάϊος 5, 2005 Author #86 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 16:53] κοιτα, cb ειχα για πολλα χρονια, οποτε η γνωμη μου δεν ειναι κα8ολου αντικειμενικη παντως... αν σε παιρνει πραγματικα αξιζει να κοιταξεις για το μεταγενεστερο Hornet πολυ καλυτερο σε ολα, και βασμενο στην σχεδον 30χρονη παρουσια των CBs... κατ εμε, καλυτερη λυση ειναι πρα πρα στυλ cb bros bandit fazer sv,,,, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ...και αμα λαχει και εισαι και χερας τα χωνεις σε κατι ss 600αρια εδιτ ζακ.. βρε μι μας τα χαλας τωρα... 5 σελιδες thread...και βγαινεις και λες οτι δε θα παρεις... ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ:flower: βρε φίλε με τέτοιες μηχανές που βλέπω, ποιά μηχανή με 2Κ να πάρω. Καλύτερα να περιμένω να μαζέψω κι άλλα Πάντως σιγά σιγά μαρέσει και το brosaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 5, 2005 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Παίδες πιστεύω πως το πρώτο πράγμα για την επιλογή μοτοσυκλέτας δεν είναι τα λεφτά αλλά η ηλικία.Μετά η χρήση. Εγώ είμαι 28 και είναι η Πρώτη μου μηχανή. Θα έπερνα Tiger 955i αλλά θεώρησα ότι μια μηχανή τόσο μεγάλη (και σε όγκο, αλλά και σαν χρήση) για πρώτη μοτό είναι υπερβολή. ’σχετα αν θα μου κρατούσε για μια ζωή. Και όντως η Fazer όπως πολλοί είπατε είναι μια τίμια μοτό.Υ.Γ. Ρε συ Ζάκ, πού είναι ο Jaqcues? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 5, 2005 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ZAK μετά από όλα αυτά, αποφάσισα να μην πάρω μηχανή. Ρε ΖΑΚ, μην ξενερώνεις, σιγά-σιγά βρε, πάρε κάτι χαλαρό και φτηνό για αρχή να δείς που βρίσκεσαι(χωρίς να κάνεις έκπτωση στην ποιότητα) και πάλι εδώ είμαστε. Νιώθω τυχερός, που για αρχή ένιωσα την άσφαλτο(κυριολεκτικά και μεταφορικά) με ένα WR200. Όταν μετά τους έμπειρους χειρισμούς μου:computer: ξάπλωνε πάνω μου, πάντα(σχεδόν) μπορούσα να το σηκώσω, άσε που η τσέπη μου πονούσε λιγότερο απο τους μώλοπες στα γονατά μου. Για τα δύο πρώτα χρόνια ποτέ δεν μου έλλειψε το γκάζι. Βέβαια ούτε και τα φρένα μου έλλειψαν γιατι με το δίχρονο για πρώτο μηχανάκι δεν μπορούσα να φανταστώ τι σημαίνει να έχεις φρένα. Αλλά τα χρόνια πέρασαν, ο μικρός Malkav ωρίμασε( :banging: :-O άουτς:smoke: ) και το γκάζι του WR μας τελείωσε. Το κακό βέβαια με τα δίχρονα είναι ότι όταν το γκάζι τους σου τελειώσει, τελειώνουν όλα. Ένας μεγάλος έρωτας έσβησε και ο Malkav έπρεπε να πάει σε άλλο μηχανάκι. Εδώ λοιπόν ήταν το μεγάλο πακέτο, γιατί φίλε ΖΑΚ βρέθηκα στη θέση που βρίσκεσαι εσύ τώρα. Το πρώτο μηχανάκι(βλέπε WR) το διάλεξα άνετα, αβίαστα, αααβάδιστα καθώς το γούσταρα τρελά και συνάμα δεν ήξερα τι θα πεί παξιμάδι. Τώρα όμως, τι έπρεπε να πάρω ??? Η γνώση είναι δύναμη αλλά η άγνοια ευτυχία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήθελα τετράχρονο αλλά τί ??? μονοκύλινδρο ξανά, δικύλινδρο, τετρακύλινδρο ??? street, enduro, motard, naked:blink: τσοπεριά ψηλό ή χαμηλό Και τελικά, όπως και με τις γυναίκες, κατέληξα ότι η καλύτερη για σένα είναι αυτή που την κοιτάς και γουστάρεις περισσότερο(ok ok μερικές φορές είναι δύο, ίσως και τρείς. Ευρωπαικό ή Γιαπωνέζικο ). Ακολούθα το ενστικτό σου. επειδή ζήλεψα τσιμπήστε μία επισύναψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 5, 2005 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004[/bσημειώσατε μονοκύλινδρο :hehe: [άαχ akrapovic , που είσαστε ? ελάτε μου να κάνετε παρέα με το K&N μου ] Τσιμπάω την ψηφιακή μου και έρχεται και η akrapovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 5, 2005 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 καζάνι-τελικό , έχουμε και τπτ reed boyassen ? καλά πρεπει να πηγαίνει το wraki . Όρμα για το 450f [αν θές πάλι χώμα] :P:P:P:P:P:P:P:P:P παλιόπαιδι θές να πουλήσω την μηχανή και να πάρω κομπολόι :P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 5, 2005 #91 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 καζάνι-τελικό , έχουμε και τπτ reed boyassen ? καλά πρεπει να πηγαίνει το wraki . Όρμα για το 450f [αν θές πάλι χώμα] Όπως τα λες, αλλά για χώμα πάλι, πολλά τα λευτά για τέσσερις Κυριακές το μήνα.Βλέπω το wrάκι να του φεύγουν οι πινακίδες και να θυρηδώνεται :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Μάϊος 9, 2005 Author #92 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αυτό το καιρό κάθομαι μήπως και μπανίσω κανένα παλιό ΧΤ (ή κάτι το ίδιο ξενέρωτο) σε ευκαιρία και έτσι! Γιατί ΧΤ? Γιατί δεν έχω πολλές εμπειρίες από 2τροχούς (εκτός από κάτι φέτες με KazeR + DT) και πιστεύω είναι ότι πρέπει για μένα- διστάζω στο γκάζι-θα φοβάμαι μην πάθει καμιά ζημιά και ποιός μετά λεφτά-προτιμώ να τρέχω με αυτοκίνητο!Βέβαια στη συνέχεια βλέπουμε..ΥΓ Τον Jacques τον βλέπω να αλλάζει λάστιχα στα pit stop Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Μάϊος 9, 2005 #93 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Να και το δικο μου μηχανακι. Βros 650 overcloced 700cc,Wiceco,συμπιεση απο 8,5/1σε 11/1 μπροστα :upsidedown Rgv250,ζαντα gsxr400 3,5'' ,brakes 2x300πλευστοι,Νισσιν απο Gsxr1000, ψυγειο gsxr250 κουρμπα πισω: εξατμιση στον ποπο αλα ντουκατι ,inox,ζαντα απο καποιο vfr 750 5'' ελαφρωμα: αφαιρεθηκαν πλαστικα ουρας φαναρια,οργανα, καθρεφτες ,φλας,μαρσπιε συνεπιβατη, αυτα. Αλλα παλιο ,ταλαιπωρημενο,το'χω και 12χρονια, παει για ξεκουραση συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 9, 2005 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Ωρέ τιν τούτο! Ιδιοκατασκευή. Αυτό είναι που λένε για πρώτη μηχανή πάρε κάτι να μάθεις και μετά πάρε καινούριο αφού έχεις μάθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 9, 2005 #95 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από kv3d [Σήμερα, στις 16:38] Να και το δικο μου μηχανακι. M@μ@το...!!! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 9, 2005 #96 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Δεν νομιζω να εχει πεσει Photoshop,ε? Φοβερη μετατροπη,ευγε... Και επειδη φιλε ZAX βλεπω οτι αλλαξες avatar και βρισκεσαι στο δρομο το σωστο, θα σε κερασω μια βολτουλα με το μηχανακι για να σε χαροποιησω:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 10, 2005 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 kv3d, Θεος ρεεε....ειχα περασει και εγω απο το bros πριν πολλα χρονια, μεγαλο σκυλι λεμε...ροπη μικρη μεν, απο τις 0rpm δε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Μάϊος 10, 2005 #98 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Του'χω μεγαλη αδυναμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Μάϊος 10, 2005 Author #99 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 [Χθες, στις 21:38] Δεν νομιζω να εχει πεσει Photoshop,ε? Φοβερη μετατροπη,ευγε... Και επειδη φιλε ZAX βλεπω οτι αλλαξες avatar και βρισκεσαι στο δρομο το σωστο, θα σε κερασω μια βολτουλα με το μηχανακι για να σε χαροποιησω:banging: Βλέπω ότι είμαστε κάμποσοι FAN εδώ και είπα να δηλώσω το παρόν! Αν είναι να κατέβεις καμία Πειραιά χτύπα pm, να δούμε τι λέει το μπρικάκι σου :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 10, 2005 #100 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αμε,μολις το παρω απο service,μαλλον Παρασκευη... Αλλα οχι και μπρικακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.