Jump to content

Αγορά Μηχανής ????

ZAK

Recommended Posts

Φανταζομαι ειναι το καινουργιο fazer1000 πολυ ομορφο φαινεται,πολλα καλουδια βλεπω,πολυυυυυ ασχημη εξατμιση .Μετα την τριγωνικη τιτανιου του gsxr1000 του 2005 οι αλλες φαινονται γιαχαχουχα.Kαι η ουρα με τις χειρολαβες δεν μου πολυαρεσει

Για το Kawasaki to er6 ,τι να πω...Το προηγουμενο ερ5 ειχε κακο ονομα απο οτι ακουσα ,σε κρατηματα και αξιοπιστια,Αυτο εχει αλλαξει πολυ,μπορει να ειναι καλο μηχανακι

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Ρε μη μασάτε. Υπάρχουν μηχανές για όλους. Απλώς αν δεν είναι SS600 ή SS750 ή SS1000 & όλα από 1000c.c. και πάνω καλό είναι να προσέχουν τα Fazer 600c.c. Ντάξει?

Πάντως αν δεν έχετε να διαθέσετε τουλάχιστον άλλα 500-600 ευρώ για βασικό μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, δερμάτινο ή άλλο είδος μπουφάν, γάντια, μπότες) για 500c.c. και πάνω, καλύτερα να το καθυστερίσετε ή να μην αγοράσετε μηχανή. Ήταν πολύ βασικό για μένα να αγοράσω κράνος και στολή δερμάτινη με την αγορά της μηχανής. Αδιαπραγμάτευτο.

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre

...Πάντως αν δεν έχετε να διαθέσετε τουλάχιστον άλλα 500-600 ευρώ για βασικό μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, δερμάτινο ή άλλο είδος μπουφάν, γάντια, μπότες) για 500c.c. και πάνω, καλύτερα να το καθυστερίσετε ή να μην αγοράσετε μηχανή. Ήταν πολύ βασικό για μένα να αγοράσω κράνος και στολή δερμάτινη με την αγορά της μηχανής. Αδιαπραγμάτευτο.

Πεστα γιατι με αυτα που βλεπω....

Σορτσακι+σαγιοναρες+τιραντε μπλουζακι ηταν must για αλλο ενα καλοκαιρι

για μερικους.Και εννοειται ακρανωτοι

:TD:

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre [Σήμερα, στις 09:01]

Ε τώρα τι να σου πω, με avatar Ducati999 και μας βγάζεις φωτό με Kawasaki........τσ τσ τσ, δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα. Πάντως συμφωνώ με το λόγο για τον οποίο το βγάζει στην παραγωγή η Kawasaki, αλλά δε μ'αρέσει και τόσο σαν μηχανή το EN-6.

Ρε Balafoutri, πλάκα έχεις ρε.Εσύ που έχεις Ferrari(avatar) και διατυμπανίζεις διαρκώς το fazer.... :p Συμφωνώ απόλυτα με το θέμα του εξοπλισμού.

Αρχική απάντηση απο kv3d

Αυτο εχει αλλαξει πολυ,μπορει να ειναι καλο μηχανακι

Ως τώρα διαβάζω πολύ καλές κριτικές.Καμία σχέση με τον προκάτοχό του. To ER-5 ήταν καλό περισσότερο για τις σχολές οδηγών.

:D

Έτσι όπως τρέχει φέτος το Φερράρι με το Μιχαλάκι, και με το Fazer τον έχω αλλά και με τον Barton (κλοκαρισμένο). Φέτος είναι bar-ton ένα & bara ton allon.:TD: :TD: :TD:

Καλά για Βιλέβ και Κούλθαρντ δε το συζητάω, τους έχω από τότε που ήταν άστροτη ακόμη η μηχανή.:D :D :D

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:04]

αβαταρ εχει πιο πολυ την ΑΜΔ αν προσεξεις :D

Αν κάνω κανένα μακρινό ταξίδι με τη μηχανή κατά Γερμανία μεριά, θα πάω στην AMD στη Δρέσδη και θα τους ζητήσω το σήμα τους να το ράψω στη στολή τη δερμάτινη που έχω. Κάτι σαν σπόνσορας.

Αυτά στο ανέβαινε. Στο κατέβαινε θα περάσω από το εργοστάσιο την SPIDI στο Udine (αν δεν κάνω λάθος) της Ιταλίας και θα τους ζητήσω να το ράψουν επάνω. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΡΑΨΙΜΟ λέμε ρα.:p :p :p :p :p :p :p :p

Αρχική απάντηση από ea6gka [07-09-2005 00:04]

αβαταρ εχει πιο πολυ την ΑΜΔ αν προσεξεις :D

Ρε,χίλια συγνώμη!Για μια στιγμή νόμισα οτι είδα το πίσω μέρος του μονοθεσίου της Ferrari...:p:D

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 20:30]

για εξατμισεις δεν εννοει ?:hmm:

Ναι ρε συ Zarra αλλά όχι για Fazer (4>2>1>2) αλλά για Ζ750 (4>2>1).:TD: :TD: :TD:

Παει το παιδί. Πήρε τον κακό το δρόμο.:bye: :bye: :bye:

Ρε μάν! Τι έγραψες εκεί κάτου..............................Σωστόόόόόός:worship: :worship: :worship: :clap: :clap: :clap: :T: :T: :T:

Η αλήθεια να λέγεται.;)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:54]

ποιο πραμα?

Για να μου κάνει μασάζ στα 0μ-400μ.:p :p :p

Χαμπάρι δεν πήρα για τον πολλαπλασιασμό. Την διαμόρφωση των εξατμίσεων σκέφτηκα:wall: :wall: :slap: :slap:

@Zarra: Θα σε απαντήσω σε κάποια φάση. Δε μου έβγαλε υπενθύμιση για pm και το είδα πιο αργα.;)

Μια που μιλάτε για μοτο να γράψω και εγώ μερικές εμπειρίες απο 250ρια:

1) ΑΧ1 250: εξαιρετικός κινητήρας, άθλια ανάρτηση (ένοιωθα ανασφάλεια στις στροφές)

2) kawasaki super sherpa 250: Ροπάτο, δυνατό μοτερ αλλά δυστυχώς; αερόψυκτο, εξαιρετικές αναρτησεις και φρένα, αθλια θέση οδήγησης (καλή μόνο για κοντούς)

• 1 month later...

4>2>1 ενοουσα 4κύλινδρο > 2κύλινδρο > μονοκύλινδρο :hehe: , , ,

βέβαια κάπου υπάρχουν και εξαιρέσεις που μπαίνουν σφήνα ... [φωτό] η παιδική χαρά του 2μερου :devil:

H.A.Balafoutre @ εισαι για κανα στροφιλίκι :hehe: ? Θα σε αφήσω να φύγεις κανα 200μ μπροστά :hehe:

dsc042653os.jpg

dsc042663sn.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.