kv3d Αύγουστος 31, 2005 #181 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 23:50] To παλευω . . Και μια φωτό για τον kv3d , z750 φίλου προσεγμένο . Μερακλης ο φιλος σου ,τον βλεπω συντομα και με καρινα Εκανα και μια μεγαλη ανακαλυψη:Τελικα τα fazer ειναι πιο γρηγορα απο τα Ζ, και μονο το δικο μου Ζ ειναι πιο γρηγορο απο του H.A.Balafoutre:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 31, 2005 #182 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Καλά, έχεις δίκιο. ΓκρρρρρρΑ! Παιδες ο ea6gka ρωτάει σε άλλο forum με μηχανές, για αγορά μηχανής, καλά ρε συ εδώ το θέμα τι τίτλο έχει? Εμείς οι δικοί σου άνθρωποι.:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 31, 2005 #183 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 εκει ειναι εξειδικευμενο πιο πολυ, οι γνωμες μερικων απο εκει μεσα μετρανε αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 31, 2005 #184 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι test drive. Όποια μοντέλα μπορέσεις για να έχεις συνολική άποψη. Κοιτάς μετά τις τιμές και βλέπεις προς τα που είσαι. Και τέλος και πολύ συμαντικό, ίσως και πιο συμαντικό και από την ίδια τη μηχανή, το μαγαζι που την αγοράζεις δηλαδή το συνεργείο.Εδώ να ρωτήσεις τι παίζει και όχι για τη μηχαμή. Η τεχνολιγία πάνω κάτω ίδια είναι, τα μοντέλα πάνω κάτω αξιόπιστα. Οι μάρκες, Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki έχουν δεδομένη και πολύ μεγάλη ιστορία. Το μαγαζί-συνεργείο όμως τι έχει? Βιτρίνα? Συνεργείο? Συμπεριφορά? Εμπιστοσύνη? Ή μηπως σε βλέπουν και μετά ne oldu?(κάτσε επάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 31, 2005 #185 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 για ριξτε μια ματια ολοι http://www.araiamericas.com/news_9.html# Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Σεπτέμβριος 1, 2005 #186 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Ρε τα Arai είναι τρομερά κράνη και φυσικά ακριβά. Θα ήθελα να πάρω ένα αργότερα. Αλλά από την άλλη και οι άλλες εταιρείες UVEX, SHARK, AGV, SHOEI, SUOMY, είναι καλές μάρκες. Αλλά το κυριότερο είναι να σου ταιριάζει τέλεια το κράνος. Σε όποια μάρκα το βρείς πάρτο. Εμένα το Shark που έχω μου ταιριάζει πολύ καλά, αν και το πήρα βιαστηκά. Θα είμαι πιο χαλαρος στο επόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 1, 2005 #187 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre Ρε τα Arai είναι τρομερά κράνη και φυσικά ακριβά. Θα ήθελα να πάρω ένα αργότερα. Αλλά από την άλλη και οι άλλες εταιρείες UVEX, SHARK, AGV, SHOEI, SUOMY, είναι καλές μάρκες. Αλλά το κυριότερο είναι να σου ταιριάζει τέλεια το κράνος. Σε όποια μάρκα το βρείς πάρτο. Εμένα το Shark που έχω μου ταιριάζει πολύ καλά, αν και το πήρα βιαστηκά. Θα είμαι πιο χαλαρος στο επόμενο. Σωστος αν και θεωρω οτι Αrai-Shoei βρισκονται στη πρωτηθεση και ολοι οι αλλοι ακολουθουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 2, 2005 #188 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [30-08-2005 18:38] E honda και intelakias δεν νομίζω πως υπάρχει πλέον :clap: Σωστος αν και θεωρω οτι Αrai-Shoei βρισκονται στη πρωτη θεση και ολοι οι αλλοι ακολουθουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 3, 2005 #189 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 αυτο : Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 4, 2005 #190 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Παντως ολο για μηχανακια μιλαμε και μηχανακια δεν βλεπω.Καμια συναντηση-βολτουλα θα εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 4, 2005 #191 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 A :baby: k :baby: r :baby: a :baby: p :baby: o :baby: v :baby: i :baby: C :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Σεπτέμβριος 5, 2005 #192 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Ούούού ρε. Termignioni ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2005 #193 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 αυτην βλεπαμε με τον αθενς τωρα , παντως η εξατμιση σε αυτα τα μηχανακια ελαχιστα δινει σε επιδοσεις (νομιζω) , μονο φιγουρα και θορυβο με τον ακραπα να εχει το μπασο ηχο που μαρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 5, 2005 #194 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 το κακο με τους περισσοτερους ειναι οτι νομιζουν οτι αλλαζοντας μια εξατμιση κερδιζουν σε επιδοσεις.... ξεχνανε το σημαντικοτερο, οτι η μηχανη πρεπει να ξαναρυθμιστει βαση της καινουργιας εξατμισης...αυτο σημαινει οτι 8α πρεπει να εχουν δει το διαγραμμα της αποδοσης του κινητηρα και αναλογα να μιλησουνε στο μηχανικο ωστε να κανει τη ρυθμιση χαμηλα ή ψηλα σε rpm.... και μετα να ξαναδουν το νεο διαγραμμα ωστε να δουνε τι πραγματικα κερδισαν και σε ποιο ευρως στροφων...εδω στο ελλαντα, αυτο συνηθως το παραβλεπουνε ή στην καλυτερη ο μαστρο μητσος θα τους κανει τη ρυθμιση ...εμπειρικα.φυσικα το μονο που κερδιζουν στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι μια ωραια τρυπα στη μεσαιες στροφες...αλλα ο ελλην ειναι λιγο πουλ μουρ... αν τον ρωτησεις μετα... θα ορκιζεται οτι το πραπρα του παει καλυτερα με την πανακριβη νεοαποκτηθεντα yosimoyra του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Σεπτέμβριος 5, 2005 #195 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Σε άρθρο σε ελληνικό περιοδικό για τις Termignioni πάνω σε R6, δηλαδή το ίδιο μοτέρ με το Fazer, έδοσε 3,5 αλόγατα. Μόνο για τελικό μιλάμε και χωρίς power commander (ρύθμιση στον ψεκασμό). Ο Yamahas της πόλης μου έβαλε τα τελικά χωρίς ρύθμιση, απότι μου είπε και έβγαλε 250 χ.α.ω. σε γυμνό Fazer. Αλλά η ουσία είναι αυτό που λέει ο Zarras, να βελτιστοποιήσεις τον ψεκασμό με την αλλαγή τελικού διότι άλλη συμπεριφορά θα έχεις. Να ρυθμιστούν και οι ρύποι αλλά και η κατανάλωση. Πάντως δεν κάνουν άσκοπο θόρυβο τα Termignioni, μόνο εκεί που το θες. Στα ψηλά δηλαδή αλλά και χαμηλά έχει ένα μεστό μπάσο ήχο.Ρε σύ ea6gka, με το μήνυμα του Lenin που έχεις, μου δίνει αφορμή για κάτι που σκέφτομαι και τελικά είναι αλήθεια. Ρε οι κομμουνιστές ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΑ μπορούν να φτιάξουν. Όχι. Οι Ιάπωνες ήταν κομμουνιστές? Όχι. ’ρα, κομμουνισμό χωρίς ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΑ δε θέλουμε. ’!!!!! κι επειδή μάλλον είναι :OT: αυτό το τελευταίο καλύτερα να μου στείλουν pm όσοι θέλουν να απαντήσουν, μη καταστρέψουμε και το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Σεπτέμβριος 6, 2005 #196 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Επειδή έγινε λίγο πιο ελεύθερο το θέμα, τι γνώμη έχετε για αυτην εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Σεπτέμβριος 6, 2005 #197 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Ε τώρα τι να σου πω, με avatar Ducati999 και μας βγάζεις φωτό με Kawasaki........τσ τσ τσ, δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα. Πάντως συμφωνώ με το λόγο για τον οποίο το βγάζει στην παραγωγή η Kawasaki, αλλά δε μ'αρέσει και τόσο σαν μηχανή το EN-6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 6, 2005 #198 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Θα γίνει hit λέμε . Θυμηθήτε το . Αν αληθευει ότι θα κοστίζει και <7κ . απλά πράγματα . 2κύλινδρο 70hp . <7κ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2005 #199 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Yamaha MT03 ρε, ενταξει πανω 7Κ η διαφορα θα ειναι μικρη στη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 6, 2005 #200 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.