ZAK Απρίλιος 26, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Φίλε, έχω μπερδευτεί και αυτό το καιρό που έχω και κινούμαι το καθυστερώ όσο μπορώ. Μετά τι γίνεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 3, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Τελικά αγόρασα το FZ6 Fazer(αυτό είναι με το φαίρινγκ) σε γκρί-μαύρο. Το αγόρασα στις 27/04/05 και μέχρι σήμερα 03/05/05 έκανα 650χλμ.Τα Varadero και τα TDM τα πατάει. Το άνοιξα λίγο για να το ξεμπουκώσω το ηλεκτρονικό ταχύμετρο έδειξε 240χλμ/ώρα. Καλά είναι πιστεύω.’ντε και στα δικά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 3, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Suzuki SV650s εδω. Μου φαινεται πρεπει να κανονισουμε για καμια βολτουλα τωρα που ανοιξε και ο καιρος. (Τ'ακους spc?) Balafoutre καλοριζικο και πολλα και ασφαλη χιλιομετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 3, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Να'σαι καλά knight_77, επίσης, η βόλτα με κονβόι καμιά 20-30 μηχανές είναι το κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre Τελικά αγόρασα το FZ6 Fazer(αυτό είναι με το φαίρινγκ) σε γκρί-μαύρο. welcome to the club (FZ6 Naked here) Αρχική απάντηση από H.A.BalafoutreΤο άνοιξα λίγο για να το ξεμπουκώσω το ηλεκτρονικό ταχύμετρο έδειξε 240χλμ/ώρα. Καλά είναι πιστεύω. το έστρωσες με το μαλακό βλέπω - 240χλμ/ώρα (6-7 Κ λέει το manual ) Αρχική απάντηση από knight_77Μου φαινεται πρεπει να κανονισουμε για καμια βολτουλα τωρα που ανοιξε και ο καιρος. (Τ'ακους spc?) ’σε, έκανα υπέρβαση το 4ημερο: 200 Χλμ βόλτα (Σούνιο κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 3, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 ’ντε ρε Balafoutre καλοτάξιδο.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 3, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Οι συναντήσεις και τα ταξίδια με πολλές μηχανές είναι ότι καλύτερο. Θα δούμε πως θα πάει στο μέλλον για να κανονίσουμε καμιά καλή και μακρυνή βόλτα.Ε ναι ρε συ spc 6000-7000 rpm πήγαινα μέχρι τα 450 χιλιόμετρα. Μετά το άνοιξα με 4η 5η και 6η πάνω στην Εγνατία από Αλεξανδρούπολη για Κομοτηνή (50χιλιόμετρα απόσταση όλα μια ευθεία, ε βαρέθηκα και τό'δοσα λίγο).Τα περισσότερα χιλιόμετρα τα έκανα ταξιδεύοντας και όχι μέσα στην πόλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Μάϊος 3, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre Τελικά αγόρασα το FZ6 Fazer(αυτό είναι με το φαίρινγκ) σε γκρί-μαύρο. Το αγόρασα στις 27/04/05 και μέχρι σήμερα 03/05/05 έκανα 650χλμ.Τα Varadero και τα TDM τα πατάει. Το άνοιξα λίγο για να το ξεμπουκώσω το ηλεκτρονικό ταχύμετρο έδειξε 240χλμ/ώρα. Καλά είναι πιστεύω.’ντε και στα δικά σας. Για το βαραντερο ,δε ξερω, αλλα το vtr 1000 που'χει το ιδιο μοτερ ειναι σε ολο το φασμα των στροφων πιο γρηγορο και στην τελικη.Ισως μονο στην τελικη να ειναι το fazer πιο γρηγορο απο TDM900,και η τελικη του fazer συνηθως ειναι γυρω στα 225.τρια fazer εχει η παρεα ,2 του 2002/3 και 1του 2004 και τα τρια ειναι στα 225.Ακομα και το SV650 ειναι παντου πιο γρηγορο εως τις 9000 στροφες,απο κει και πανω το Fazer φευγει αρκετα.No offence κατα τα αλλα,τιμια μηχανη,ασπαστη,με ωραιο πισινο,εμενα μου αρεσει περισσοτερο το γυμνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από kv3dμε ωραιο πισινο,εμενα μου αρεσει περισσοτερο το γυμνο. Εύγε νέε μου! Πως φαίνεται ο καλλιτέχνης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 3, 2005 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 SV και ξερο ψωμι !!! :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 SV και ξερο ψωμι !!! :inlove: καλά μωρέ, μην κλαίγεσαι, θα σε κάνουμε και σένα παρέα κλασική φωτό, Πάρνηθα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 3, 2005 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Βορεια Ευβοια.Το κακο ηταν οτι οι δρομοι ηταν χαλια λογω οτι μολιςειχαν λιωσει τα χιονια.Και ηθελα να το στριψω ''λιγακι''...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 3, 2005 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Παιδιά δε θα διαφωνήσω μαζί σας διότι αφενός μπορεί να έχετε δίκιο και αφετέρου επειδή δεν είχα ξανά μηχανή(>250cc), οπότε από σεβασμό και μόνο στην ιδέα αλλά και στην πράξη της έννοιας "καβαλάω μηχανή" δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ στα λόγια παραμόνον στο ΦΑΝΑΡΙ. ΛόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόοόΛ.Σίγουρα μου αρέσει κάργα να καβαλάω μηχανή, αφού ήταν όνειρο ετών αλλά στην πράξη το όνειρο μετατρέπεται σε σχεδιασμό ενός έτους για την τελική απόφαση.Anyway, για να μην καταντήσουμε το thread του φίλτατου Jacques Villenueve σε πίστα dragster, εγώ του προτείνω ένα καλό εντουράκι ή ημιεντούρο στα 250+cc, ακόμη και με 3000 ευρώπουλα. Αξίζει τον κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 5, 2005 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Νάτο το εργαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Μάϊος 5, 2005 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Καλά ρε.Πάλι παράνομα παρκάρησες? Πού πήγες και το έβαλες εκεί ?? Πάντως ξάδερφε στο ξαναείπα.Αν δεν είναι Honda...... Για αυτό παράτα την στείλε την σε έμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 5, 2005 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre Νάτο το εργαλείο. ακόμα και με fairing είναι κούκλα η άτιμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάϊος 5, 2005 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Εμπρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 5, 2005 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 εεε αφου βαλατε ολοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 5, 2005 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 ζηλεψα και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 5, 2005 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.