ZAK Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 Παιδιά ψάχνω για μηχανούλα 1500-2000 το πολύ μεταχειρισμένη. Δεν ενδιαφέρομαι για παπιά - scooter. Κυρίως για 250cc! Είμαι προς Honda AX-1 96-98΄ ! Δεν θέλω τρελά γκάζια, ούτε πρόκειται για καθημερινή χρήση! Επίσης, κάπου είδα Καwasaki Anhelo + KLE 400cc σε καλές τιμούλες. Ξέρουμε τι παίζει, προβλήματα - κατανάλωση - έξοδα για αυτές τις μηχανές. Απόψεις.....Υ.Γ Δεν μου αρέσει καθόλου το CB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 ....θα ξεκινησω απο το ΥΓ σου.... εε λοιπον ... που δε σου αρεσει το CB...! ΑΧ: μηχανικα δε θα εχεις ποτε προβλημα καθωτι χοντα, ομως... το μηχανακι εχει ΑΘΛΙΑ φρενα, οι αναρτησεις ειναι εντελως υποτυπωδης για την κατηγορια του, επισης ξεφτιζει πολυ γρηγορα το χρωμα (κοινως...ξεβαφει), απο επιδοσεις επισης ειναι πατος, τα καλα του περα του οτι δεν χαλαει (μηχανικα), ειναι οτι πραγματικα χωραει και απο χαραμαδα... ειναι ξεκουραστο, και πολυ πολυ φθηνο στην συντηρηση, επισης ως δια μαγειας... μπορει, ναι μπορει να πατησει και σε χωμα με σχετικες αξιωσεις για την κατηγορια του. Προσεξε ποιας χρονιας θα διαλεξεις μοντελο. Anhelo: η αντιστοιχη προταση της εταιρειας του Akashi, ακριβως οπως και το αχ, αλλα... πολυ προσεγμενη κατασκευη... δεν παρουσιασε προβλημα μηχανικα εκτος απο περιπτωσεις που δακρυζε η φλανζτα της κεφαλης, απο επιδοσεις αν θυμαμαι ειναι καλυτερο του αχ, μπαινει καλυτερα σε χωμα απο οτι το αχ, ειναι σαφως πιο ξεκουραστο και σαν θεση οδηγησης και σαν κινητηρας μιας και δεν χρειαζεται να δουλευεις στα κοκκινα προκειμενου να ροπιασει. Απο αναρτησεις ειναι ετη φωτος καλητερο απο το αχ, και γενικως ειναι ...πιο "μηχανη" απο το αχ. ΚLE: θα προσπαθησω να μην γινω πολυ κυνικος... με 2 λεξεις... ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΡΙΖΕΙ!!!! και μιλαω τριζει ολοκληρο, βεβαιως ειναι σε ολα καλυτερο απο τα 2 250αρια που ανεφερεις πιο πανω, οντας 400αρι. Αν και στην κατηγορια του θεωρειται απο πολλου ως το χειροτερο κατασκευασμα ever, πιστευω πως απο τα 3 που λες ειναι το πιο καλο. Τωρα... αν θες την γνωμη μου ΜΗΝ πας σε κατι κατω απο 400 γιατι ειναι η ζωη εν ταφω σε 2 ροδες... επισης κοιτα και λιγο τα naked... ακα bros cb1 cb500 hornet bandit gsxf.... με ελαχιστα παραπανω λεφτα θα παρεις κανονικη μηχανη.. Villeneuve rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Mε 2 χιλιαρικα βρισκεις και 750 αμα ψαξεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Απρίλιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Με τα λεφτά που ψάχνεις,έχω να σου προτείνω το Suzuki GS 500E μοντέλο 96-98.Έχει ο θείος ένα,είναι εύκολο στη συντήρηση,ξεκούραστο και πάνω απ'όλα,ροπάτο.Απο αξιοπιστία είναι τυπικό Suzuki,δηλαδή σκυλί .Έχω να παρατηρήσω βέβαια το γεγονός οτι είναι γυμνό με ότι συνεπάγεται αυτό αλλά και η απουσία φαίρινγκ.Επίσης, το πιρούνι είναι λίγο μαλακό. Επίσης κοίταξε και κάνα ΖXR 750('96).Στην ίδια πρπου τιμή παίζει με αυτό που ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 με αυτα τα λεφτα κανενα WV η CRM νομιζω μπορεις να βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 WR SORRY!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από cafe_demek WR SORRY!!! Υπάρχει και το κουμπί φίλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Έχω ένα HONDA AX1 εδώ και δέκα χρόνια. Δεν το αλλάξω με τίποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Απρίλιος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Βασικό - Τι θες να κάνεις με το μηχανάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 overvolt γενικα τα HONDA ειναι Guaranty Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 21, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Με το μηχανάκι δεν θέλω πολλά πράγματα, να πηγαίνω καμιά βόλτα στο TEI (Κερατσίνι - Τει Πειραιά) και για κανένα καφέ. Ίσως και για καμιά δουλειά αν τύχει. Γενικά για να κινούμαι... αλλά όχι για κάθε μέρα να πηγαίνω στη δουλειά!Σκέφτομαι για το AX καθώς με ενδιαφέρει κυρίως να μην μου ζητάει πολλά μετά, να μην έχω έξοδα μιας και δεν θα έχω καθημερινή δουλειά!Για streetάδικες δεν το σκέφτομαι καν, ή θα σκοτώσω κάποιον ή θα σκοτωθώ! Όσον αυτά που λές Zarra, μου το έχουν πει κι άλλοι για τα φρένα. Ότι έχει άθλια φρένα! Αλλά αφού το AX δεν πάει μία τι να τα κάνεις.... Το ότι δεν ροπιάζει καθόλου ή μόνο στα κόκκινα δεν μου λέει κάτι! Δεν κοιτάω τις επιδόσεις απλώς 2 άτομα να τα πηγαίνει! Κολλάει σε αυτό το μηχανάκι λόγω της αξιοπιστίας που λένε. Το ΚΛΕ το έχω αποκλέισει!Κάτι άλλο το AX λέει έχει διαφορά ποιάς χρονολογίας είναι. ’κουσα ότι μέχρι και το 97 μοντέλο καίει super ενώ το 98 αμόλυβδη. Ισχύει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Απρίλιος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Ριξε μια ματια http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=2779740 Ενος φιλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
miror Απρίλιος 21, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Γνώμη μου (έχω ΝΧ 250 & Crypton) είναι ότι: μεταχειρισμένη (96-..) + όχι παπί + όχι έξοδα = παίζει. Αφού δεν θέλεις παπί να ξέρεις, ότι οσο καλό και σκυλί να είναι το μεταχειρισμένο μηχάνημα που θα πάρεις, κάποια στιγμή (συνήθως γρήγορα) θα θέλει μάζεμα και τότε τα ανταλακτικά του και τα συνεργεία του θα είναι (παν)άκριβά Από και κει και πέρα εσύ είσαι το αφεντικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 21, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 thanx miror αλλα μου φαίνεται μεγαλούτσικη και δεν νομίζω να βρω σχετικά καλή σε τιμές μέχρι 2Κ.Οι Anhelo δεν λένε; για τα λεφτά τους νομίζω ότι είναι καλές, χωρίς να έχω βέβαια τίποτα ιδιαίτερες γνώσεις, αλλά από αυτά που ακούω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 21, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 μεταξυ του ax και του Anhelo, το Anhelo προσωπικα πιστευω ειναι πιο "μηχανη" απο το αξ το οποιο μοιαζει με μεγαλο παπι με συπλεκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 21, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 12:42] το αξ το οποιο μοιαζει με μεγαλο παπι με συπλεκτη... :D Πάντως είναι πιο ωραία, απλά φοβάμαι μην διαλυθεί καμιά μερα.... Ζαρρα, λες για την αχ ότι έχει διαφορά ποιάς χρονιάς μοντέλο θα διαλέξω. Γιατί? Τόσο μεγάλες διαφορές έχουν ή έχει βγει κάποια χρονιά πατάτα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 ρε γαμ@το κατι ειχα ακουσει παλια για καποιες χρονιες οτι επαιζε καποιο μικρο προβλημα αλλα δεν θυμαμαι καθολου τι ηταν, και σε ποιες χρονιες... (παντως η προταση του thresh για το ZαΧαRια ειναι η καλυτερη, αμα την καβαλησεις...μονο με εγχειρηση θα σε ξεκολλησουν απο πανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 21, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 ναι δεν λέω, αλλά δεν είμαι για τέτοια, ούτε μπορώ να βρω τα λεφτά! ’σε που έχουν γίνει διάφορα δυσάρεστα στον περίγυρο με παρόμοιες μηχανές, που μόνο και μόνο που θα αγοράσω όχι παπί θα με φάνε...Για τις Ax το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι μεχρι μον΄τέλο και 97 καίει σοθπερ ενώ τα άλλα αμόλυβδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
J_V Απρίλιος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 δεν μου τα δινεις εμενα ρε ζακ να στα επενδυσω καλυτερα τα ευρωπουλα και μετα να πας να παρεις κανα rx8?αφου ξερεις οτι εισαι κουβας και ουτε το διπλωμα δεν θα παρεις.Ασε που εισαι και καλοπερασακιας και θα ξενερωνεις γιατι δεν θα σου πεταει κ.λο οπως το αυτοκινητακι που εχεις τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 21, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 οκ! θα σου τα δώσω και θα τα πιεις όλα τα λεφτά....Το αυτοκινητάκι το πήρα χθες από service! Αλήθεια τί τελικές να πιάνουν οι AX + Anhelo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.