DrAndree Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2019 Καλησπέρα σε όλους, Στο macbook έχω Sierra, έχω κατεβάσει τα High Sierra (διότι mojave δεν παίρνει αφού είναι παλιό) και θέλω να ρωτήσω, κάνοντας install από το μενού και αυτομάτως κάνει την εγκατάσταση θα χάσω τα app και αρχεία που έχω μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 24, 2019 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2019 (edited) 53 minutes ago, DrAndree said: Καλησπέρα σε όλους, Στο macbook έχω Sierra, έχω κατεβάσει τα High Sierra (διότι mojave δεν παίρνει αφού είναι παλιό) και θέλω να ρωτήσω, κάνοντας install από το μενού και αυτομάτως κάνει την εγκατάσταση θα χάσω τα app και αρχεία που έχω μέσα? Δεν ξέρω από MAC, αλλά χρυσός κανόνας που ισχύει παντού είναι πριν από αναβάθμιση OS παίρνουμε πάντα backup τα δεδομένα μας. Επειδή δουλεύω linux που δεν απέχει και πολύ από το freeBSD στο οποίο βασίζεται το macOS, διαισθητικά σου απαντάω ότι το update λογικά δεν θα πειράξει τα δεδομένα σου. ΥΓ: Δεν πειράζει τα δεδομένα και το αχρηστότερο και πλέον επικίνδυνο λειτουργικό όλων των εποχών, τα windows, οπότε φαντάζομαι ότι η αναβάθμισή σου θα κυλήσει απρόσκοπτα. Εξαιρούνται βέβαια οι περιπτώσεις που οι developers έχουν κάνει χοντρή πατάτα, γι' αυτό παίρνουμε πάντα backup. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2019 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2019 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2019 Δεν τα πειράζει, αλλά καλού κακού κάνε ένα backup. Βέβαια μην πας και πατήσεις καμία επιλογή του τύπου "clean install" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAndree Απρίλιος 24, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2019 (edited) Οκ ευχαριστώ. Πριν τελειώσει η εγκατάσταση κάπου λογικά ζητάει να αντιγράψει τα αρχεία απο εκεί που εχω κανει backup ή απο κάποιο άλλο hdd εκεί δεν θυμάμαι τι κάνω; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2019 από DrAndree Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2019 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2019 Δε χρησιμοποιεί το backup. Αυτό το έχεις για περίπτωση που πάει κάτι στραβά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAndree Απρίλιος 24, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2019 Οκ εγινε. Ευχαριστω για την ανταποκριση Ξεχασα να αναφερω που και που το νιοθω να ζεστενεται πολυ απο κατω αλλα οχι στο υψος της μπαταριας. πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts