serpico75 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2019 Καλησπέρα. Στο tablet, λειτουργεί μία χαρά το drop down window message, όταν έχω κάποιο νέο video/reply σε subscribed channel στο youtube. Μπορεί να ρυθμιστεί να πέφτει ανάλογο παράθυρο όταν έρχεται μήνυμα και σε π.χ. forum ή σε λογαριασμό μου fb, tweeter και γενικά μέσα δικτύωσης; Αλλά για να μην το γενικεύω τόσο πολύ, ας πούμε fb. Γίνεται ή αυτό αφορά μόνο YouTube? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 24, 2019 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2019 Στο linux mint 19.1 γίνεται με 2 τρόπους: 1) native μέσα από το λειτουργικό, μπορείς να προσθέσεις online accounts και να δέχεσαι notifications απευθείας από το OS 2) Μέσα από τα settings του chrome επιτρέπεις στον chrome να τρέχει στο background και συνδέεις τον chrome με την υπηρεσία που σε ενδιαφέρει για να δέχεσαι notifications μέσω του chrome (π.χ. για facebook δες εδώ: https://www.facebook.com/help/949954541709550 ) Ο δεύτερος τρόπος λογικά είναι εφικτός και σε windows. Για native notifications, δεν ξέρω αν υποστηρίζεται στα windows από το OS είτε μέσω third party app. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 24, 2019 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2019 Συγγνώμη, παρασύρθηκα από τον τίτλο και νόμιζα ότι αφορούσε την πλατφόρμα των windows. Τώρα κατάλαβα ότι το ερώτημα αφορά μόνο tablet χρήση. Ποιο λειτουργικό έχει το tablet σου? Σε android, όλες οι social εφαρμογές έχουν notification με το notification "drop down" αρκεί να το επιτρέψεις από το "security center" ανάλογα με ποια διανομή android χρησιμοποιείς. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Απρίλιος 24, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2019 (edited) Το tablet έχει Android 8.0 υ.γ. many thanks για τις απαντήσεις. Για τα πολλά + ενδιαφέροντα που μάθαμε ! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2019 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts