ultimus_prime Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 Καλησπέρα φίλοι μου.Τον τελευταίο καιρό με έχει απασχολήσει σοβαρά το πρόβλημα modem-on-hold στην σύνδεση μου.Έχω συνδρομή στην Otenet 56k V.92 και πρόσφατα αγόρασα ένα εξωτερικό modem zoom 56k V92 USB (MODEL 3090A).Μαζί με τους drivers υπάρχει και η εφαρμογή netwaiting της BVRP που χρησιμεύει για διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων χωρίς να βγαίνουμε από το internet(το γνωστό modem-on-hold).Έχοντας α)ενεργοποιήσει αναγνώριση κλήσεων,β)έχοντας το modem στη γραμμή με ένα απλό τηλέφωνο μόνο και γ)με το καλώδιο σύνδεσης του κατασκευαστή,όταν είμαι στο internet και λαμβάνω κλήση,εμφανίζεται το netwaiting.Αν επιλέξω σε αυτό "αποδοχή κλήσεων",τότε το τηλέφωνο μου χτυπάει κανονικά και μπορώ να μιλήσω χωρίς να βγω απο το internet,αλλά μετά το κλείσιμο του τηλεφώνου και κάνοντας επανασύνδεση,η γραμμή δυστυχώς "πέφτει".Το ίδιο συμβαίνει ακόμη και όταν εγώ πραγματοποιήσω κλήση,"παραμερίζοντας" για λίγο το internet.Δοκίμασα και με άλλη ΜΟΗ εφαρμογή (phoneTray) αλλά δυστυχώς τα ίδια.Το ίδιο πρόβλημα παρουσίασε και το modem μίας φίλης μου που είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο.Γνωρίζει κάποιος τι φταίει?Υ.Σ.:το λειτουργικό του Η/Υ μου είναι windows xp pro SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.