etien4 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2019 Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω καλώδιο 2-3 μέτρα hdmi να υποστηρίζει 4k!έχει κανένας στην κατοχή κάποιο και είναι εντάξει?άμα θέλετε προτείνετε κάποιο.Να μην ξεφεύγει η τιμή εάν γίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Απρίλιος 15, 2019 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2019 εγω εχω παρει αυτο αλλα 5 μετρα......... 4k hdr κανονικα............ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Απρίλιος 15, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2019 εγω εχω παρει αυτο αλλα 5 μετρα......... 4k hdr κανονικα............Σκέφτομαι να πάω σε 2.1 HDMI τι λες?από ότι άκουσα έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το 2.0Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Απρίλιος 15, 2019 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2019 1 hour ago, etien4 said: Να μην ξεφεύγει η τιμή εάν γίνεται δες τις τιμες και παρε........ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Απρίλιος 15, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2019 δες τις τιμες και παρε........[emoji1787]Ναι ξέρω για 2.1 εκεί πάειΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Απρίλιος 16, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2019 Τελικά παράγγειλα αυτά https://www.amazon.de/gp/product/B004XIUBGI/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 ενα 7.5μ και ενα 3μ! Μεταφορικά 6 ευρω μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 16, 2019 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2019 Καλορίζικα. Το 2.1 είναι πολύ φρέσκο και γι' αυτό οι τιμές είναι ακόμα τσιμπημένες. Άλλωστε οι περισσότερες συσκευές και οθόνες δεν το υποστηρίζουν και για 4K60 αρκεί HDMI 2.0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Απρίλιος 16, 2019 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2019 στην φαση που το βαζεις επανω και σου κανει τα δικα του τι κανεις?????λεω εγω τωρα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Απρίλιος 17, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2019 11 hours ago, alexcrx said: στην φαση που το βαζεις επανω και σου κανει τα δικα του τι κανεις?????λεω εγω τωρα......... τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Απρίλιος 17, 2019 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος etien4 έγραψε: τι εννοείς? εννοεί αν είναι ελαττωματικό.... Ποιες θα είναι οι πηγές σου? γιατί εκτός από gaming consoles και 4k blu ray player δεν νομίζω να υπάρχει άλλη πηγή (nova - ote tv) που να σου δίνει UHD. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Απρίλιος 17, 2019 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2019 εννοεί αν είναι ελαττωματικό.... Ποιες θα είναι οι πηγές σου? γιατί εκτός από gaming consoles και 4k blu ray player δεν νομίζω να υπάρχει άλλη πηγή (nova - ote tv) που να σου δίνει UHD. Κονσόλες και kodiΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚονσόλες και kodiΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο συγκεκριμένο είναι δοκιμασμένο από άλλους και μου το προτείνανε,χαλασμένο άμα είναι θα επιστραφεί στην αμαζόν... αλλά μιλάμε για 5-10 ευρώΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάϊος 10, 2019 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2019 Γεια σας, δηλαδη να ρωτησω και παλι το εξης Αμα συνδέσουμε το computer με τη 4Κ τηλεοραση τη πρεπει να βαλουμε? Αμα τη σηνδεσω με hdmi 2 αντι για hdmi 2.1 η ποιοτητα της εικονας θα ειναι κατωτερη μονο στης ταινιες με 2160p ? Mαλον θα χρειαστω 10μ καλοδιο..!! Υπαρχει τετοιο??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 10, 2019 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2019 51 minutes ago, Karibu said: Γεια σας, δηλαδη να ρωτησω και παλι το εξης Αμα συνδέσουμε το computer με τη 4Κ τηλεοραση τη πρεπει να βαλουμε? Αμα τη σηνδεσω με hdmi 2 αντι για hdmi 2.1 η ποιοτητα της εικονας θα ειναι κατωτερη μονο στης ταινιες με 2160p ? Mαλον θα χρειαστω 10μ καλοδιο..!! Υπαρχει τετοιο??!! Ξεκινάω αντίστροφα: Ναι, υπάρχει καλώδιο 10m, και μεγαλύτερο εάν θέλεις. Βάζεις κατ' ελάχιστο το καλώδιο που είναι πιστοποιημένο για την έκδοση HDMI που υποστηρίζουν και οι δύο συσκευές. Πχ αν η μία πλευρά υποστηρίζει 1.4 και η άλλη 2.0, το καλώδιο πρέπει να είναι πιστοποιημένο τουλάχιστον για 1.4. Ένα καλό καλώδιο μπορεί να δουλέψει και σε μεγαλύτερη έκδοση από αυτήν που είναι πιστοποιημένο, αλλά δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε αυτό. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει υλικό για το οποίο απαιτείται 2.1 και παίζει χειρότερα σε 2.0. Ρίξε μια ματιά στις διαφορές ανά έκδοση στους πίνακες εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/HDMI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάϊος 10, 2019 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2019 Α! οκ Απο τη μια πλευρα ειναι η καρτα γραπηικων και απο την αλλη η τηλεορασημ, Αρα θα κοιταξω τις προδιαγρεφες και επανερχομαι σ'ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάϊος 10, 2019 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2019 η καρτα γραφικων ειναι 1.4 ενω στη τηλεοραση ειναι 2,0α αρα να σιμπερανω οτι δεν αξιζει να παρω hdmi 2 γιατι ετσι κιαλιως η καρτα δινει 1,4 ?? η ισχύει το αντίθετο.. και να βαλω 2.0α Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Μάϊος 10, 2019 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2019 η καρτα γραφικων ειναι 1.4 ενω στη τηλεοραση ειναι 2,0α αρα να σιμπερανω οτι δεν αξιζει να παρω hdmi 2 γιατι ετσι κιαλιως η καρτα δινει 1,4 ?? η ισχύει το αντίθετο.. και να βαλω 2.0α Η κάρτα έχει display port?Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάϊος 10, 2019 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2019 τι ενοεις ? h καρτα γραφικων ειναι πανω στη μητρικη εχει HDMI DVI-D VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Μάϊος 10, 2019 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2019 τι ενοεις ? h καρτα γραφικων ειναι πανω στη μητρικη εχει HDMI DVI-D VGAΕννοώ αυτό https://en.m.wikipedia.org/wiki/DisplayPortΜάλλον δεν εχει.οκΗ hdmi 1.4 (standard) νομίζω είναι για 720ρΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάϊος 10, 2019 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2019 ενοεις την οθονη του computer ναι υπαρχει αλλα θελω να συνδεσω και την τηλεοραση με hdmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Μάϊος 10, 2019 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2019 ενοεις την οθονη του computer ναι υπαρχει αλλα θελω να συνδεσω και την τηλεοραση με hdmiΣτην κάρτα γραφικών εννοώ...εάν ναι δες εάν υποστηρίζει 1080p ή 4κ και πάρε έναν μετατροπέα dp->hdmi.Δεν ξέρω εάν θα σου δώσει την ποιότητα που θες,απλά σου το λέω σαν μια ιδεα-εναλλακτικη για να κοιτάξεις!Στην δικιά μου κάρτα γραφικών το display port βγάζει καλύτερη ποιότητα από το hdmiΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts