nik72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2019 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2019 Την βοήθεια σας παιδιά. Θέλω από το ρούτερ να τραβήξω 30-40 μέτρα καλώδιο και να δώσω σε ένα χώρο wifi. Κάποια λυση; Το wifi extender για αυτά τα 30-40 μέτρα στην μέση αποκλείεται για διάφορους λόγους... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ronin13 Απρίλιος 15, 2019 #2 Απρίλιος 15, 2019 Αν σε δυσκολευει να τραβηξεις καλωδιο μπορεις να δεις και τη λυση του powerline, αν εξυπηρετει.
minast Απρίλιος 15, 2019 #3 Απρίλιος 15, 2019 Ζητάς βοήθεια, αλλά δεν ξεκαθαρίζεις σε τί... Στο καλώδιο, στο Access Point, σε κάτι άλλο; Αν ψάχνεις Access Point, τί σε ενδιαφέρει: Η ταχύτητα, το κόστος, η εμβέλεια; Ο χώρος πώς είναι; Χρειάζεσαι 5GHz; Μέχρι τις διευκρινίσεις, μπορείς να κοιτάξεις με σειρά αυξανόμενου κόστους και δυνατοτήτων τα: MikroTik hAP lite Mikrotik hAP ac lite Ubiquiti UniFi AP AC LR Πάντως εάν έχεις παραπεταμένο κάποιο παλιό ρούτερ παρόχου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για AP. 1
nik72 Απρίλιος 15, 2019 Author #4 Απρίλιος 15, 2019 Minast έχεις δίκιο. Δεν το ξεκαθάρισα. Απλώς θέλω να προτείνετε κάποιο access point φτηνό και δοκιμασμένο. Απαιτήσεις για υψηλές ταχύτητες δεν υπάρχουν. Η απόσταση από το access point έως τις ασύρματες συσκευές θα είναι μικρη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπίσης ενδιάμεσα εμπόδια δεν θα υπάρχουν. Είναι ένας ενιαίος χωρος μικροςΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KTM Απρίλιος 15, 2019 #5 Απρίλιος 15, 2019 Αυτο εχει ενας φιλος και μου εχει πει οτι παιζει αψογα. https://www.skroutz.gr/s/5102889/Ubiquiti-NanoStation-Loco-M2.html?from=drop#reviews
gdp77 Απρίλιος 16, 2019 #6 Απρίλιος 16, 2019 (edited) 10 hours ago, nik72 said: Την βοήθεια σας παιδιά. Θέλω από το ρούτερ να τραβήξω 30-40 μέτρα καλώδιο και να δώσω σε ένα χώρο wifi. Κάποια λυση; Το wifi extender για αυτά τα 30-40 μέτρα στην μέση αποκλείεται για διάφορους λόγους... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν κατάλαβα καλά, τα "30-40 μέτρα καλώδιο" θεωρούνται δεδομένα στο ερώτημά σου. Οπότε θες ένα οποιοδήποτε access point/router στο τέλος των "40 μέτρων" ή ακόμα και ένα παλιό modem/router που δεν χρησιμοποιείς πλέον και μπορείς να το σετάρεις σε bridge mode. Από κει και πέρα -αν πρόκειται να αγοράσεις συσκευή- βλέπεις τι features θέλεις π.χ. dual band 2.4GHz/5GHz και αναλόγως προχωράς σε αγορά. Με ~50€ θα κάνεις τη δουλειά σου άψογα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 16, 2019 από gdp77 2
trendy Απρίλιος 16, 2019 #7 Απρίλιος 16, 2019 Συνδέεις το παλιό ρούτερ του παρόχου σε μία LAN θύρα, κλείνεις το DHCP server και βάζεις IP/MASK στο subnet που παίζει το κύριο μόντεμ-ρούτερ.
Recommended Posts