nik72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2019 Την βοήθεια σας παιδιά. Θέλω από το ρούτερ να τραβήξω 30-40 μέτρα καλώδιο και να δώσω σε ένα χώρο wifi. Κάποια λυση; Το wifi extender για αυτά τα 30-40 μέτρα στην μέση αποκλείεται για διάφορους λόγους... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 15, 2019 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2019 Αν σε δυσκολευει να τραβηξεις καλωδιο μπορεις να δεις και τη λυση του powerline, αν εξυπηρετει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 15, 2019 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2019 Ζητάς βοήθεια, αλλά δεν ξεκαθαρίζεις σε τί... Στο καλώδιο, στο Access Point, σε κάτι άλλο; Αν ψάχνεις Access Point, τί σε ενδιαφέρει: Η ταχύτητα, το κόστος, η εμβέλεια; Ο χώρος πώς είναι; Χρειάζεσαι 5GHz; Μέχρι τις διευκρινίσεις, μπορείς να κοιτάξεις με σειρά αυξανόμενου κόστους και δυνατοτήτων τα: MikroTik hAP lite Mikrotik hAP ac lite Ubiquiti UniFi AP AC LR Πάντως εάν έχεις παραπεταμένο κάποιο παλιό ρούτερ παρόχου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για AP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik72 Απρίλιος 15, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2019 Minast έχεις δίκιο. Δεν το ξεκαθάρισα. Απλώς θέλω να προτείνετε κάποιο access point φτηνό και δοκιμασμένο. Απαιτήσεις για υψηλές ταχύτητες δεν υπάρχουν. Η απόσταση από το access point έως τις ασύρματες συσκευές θα είναι μικρη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπίσης ενδιάμεσα εμπόδια δεν θα υπάρχουν. Είναι ένας ενιαίος χωρος μικροςΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Απρίλιος 15, 2019 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2019 Αυτο εχει ενας φιλος και μου εχει πει οτι παιζει αψογα. https://www.skroutz.gr/s/5102889/Ubiquiti-NanoStation-Loco-M2.html?from=drop#reviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 16, 2019 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2019 (edited) 10 hours ago, nik72 said: Την βοήθεια σας παιδιά. Θέλω από το ρούτερ να τραβήξω 30-40 μέτρα καλώδιο και να δώσω σε ένα χώρο wifi. Κάποια λυση; Το wifi extender για αυτά τα 30-40 μέτρα στην μέση αποκλείεται για διάφορους λόγους... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν κατάλαβα καλά, τα "30-40 μέτρα καλώδιο" θεωρούνται δεδομένα στο ερώτημά σου. Οπότε θες ένα οποιοδήποτε access point/router στο τέλος των "40 μέτρων" ή ακόμα και ένα παλιό modem/router που δεν χρησιμοποιείς πλέον και μπορείς να το σετάρεις σε bridge mode. Από κει και πέρα -αν πρόκειται να αγοράσεις συσκευή- βλέπεις τι features θέλεις π.χ. dual band 2.4GHz/5GHz και αναλόγως προχωράς σε αγορά. Με ~50€ θα κάνεις τη δουλειά σου άψογα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 16, 2019 από gdp77 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 16, 2019 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2019 Συνδέεις το παλιό ρούτερ του παρόχου σε μία LAN θύρα, κλείνεις το DHCP server και βάζεις IP/MASK στο subnet που παίζει το κύριο μόντεμ-ρούτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts