Vadergr Δεκέμβριος 2, 2019 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2019 6 minutes ago, chrooooo said: Τι εννοεις με το μπολντ? Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ειναι μικροτερο στις υψηλοτερες δυσκολιες, λειπουν περιοχες?? Την ιδια απορία εχω και εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Δεκέμβριος 2, 2019 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2019 On 1/12/2019 at 10:51 ΠΜ, το μέλος sstav έγραψε: σε τι βαθμο δυσκολίας παιζετε; μηπως ειμαι ο μονος μαζόχας επι του θεματος.... Story mod επισης. Το παιχνιδι στις 5 ωρες που εχω ασχοληθει ειναι πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 2, 2019 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2019 (edited) επρεπε να βάλουν κιαλλα πράγματα...βιαζονται να τα κυκλοφορήσουν...αυτά τα deadlines ειναι αμειλικτα δυστυχώς για εμας Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2019 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 2, 2019 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2019 (edited) Εμενα στις πρωτες 5 ωρες μου φανηκε λιγο και πολυ παιδικο (μας κακομαθε το mandalorian ισως που τρεχει τωρα)...θα επανερθω. Α και ισως δε βρισκω χρονο να το παιξω προτιμαω να παιζω Call of Duty MW αυτο μαλλον κακο ειναι για το παιχνιδι καθως μιλαμε για 30-35 ωρες single συνολο. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2019 από Helly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Δεκέμβριος 2, 2019 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος chrooooo έγραψε: Τι εννοεις με το μπολντ? Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ειναι μικροτερο στις υψηλοτερες δυσκολιες, λειπουν περιοχες?? Δεν ειμαι σιγουρος πως και γιατι, ισως να μην εχει τοσα πραματα να κανεις? Απλα το διαβασα (πως το λενε το site που ασχολειται με το ποσες ωρες ειναι τα games? εκει... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 3, 2019 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2019 Δεν νομιζω να ισχυει. Παγκοσμια πρωτοτυπία θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts