xdoc Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2019 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2019 σε 8πορτο switch που εχει τις 4 πόρτες poe μπορουν να συνδεθουν σε αυτές και non poe συσκευες π.χ laptop χωρις να υπάρξει πρόβλημα?
minast Απρίλιος 5, 2019 #2 Απρίλιος 5, 2019 1 hour ago, xdoc said: σε 8πορτο switch που εχει τις 4 πόρτες poe μπορουν να συνδεθουν σε αυτές και non poe συσκευες π.χ laptop χωρις να υπάρξει πρόβλημα? Εν γένει ναι. Πάντως υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα PoE (802.3af/802.3at/passive ) και υπάρχουν και άλλες διαφορές... Σε ενδιαφέρει για κάποιο συγκεκριμένο; 2
ckbond Απρίλιος 5, 2019 #3 Απρίλιος 5, 2019 Μια χαρά θα δουλέψει, υπάρχει και η περίπτωση ανάλογα το μοντέλο να μπορείς να απενεργοποιήσεις το PoE. Ρίξε μια ματιά στο manual... 2
xdoc Απρίλιος 5, 2019 Author #4 Απρίλιος 5, 2019 (edited) πριν 5 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Εν γένει ναι. Πάντως υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα PoE (802.3af/802.3at/passive ) και υπάρχουν και άλλες διαφορές... Σε ενδιαφέρει για κάποιο συγκεκριμένο; μου εδωσε ένα ξαδερφάκι αυτό στο οποιο θα συνδεθει μια ip poe camera και επειδή οι εναπομείνασες ethernet πόρτες θα καλυφθουν ουτως ή άλλλως έλεγα μήπως θα μπορω να συνδέσω στις κενες poe πόρτες ένα λάπτοπ π.χ για να εχει ίντερνετ σε περίπτωση που χρειασθεί κ.λ.π πριν 3 ώρες, το μέλος ckbond έγραψε: Μια χαρά θα δουλέψει, υπάρχει και η περίπτωση ανάλογα το μοντέλο να μπορείς να απενεργοποιήσεις το PoE. Ρίξε μια ματιά στο manual... θα το κοιτάξω......δεν ηξερα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2019 από xdoc
minast Απρίλιος 6, 2019 #5 Απρίλιος 6, 2019 Στο συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις, μπορείς όμως άφοβα να συνδέσεις ότι θέλεις και στις PoE. 2
trendy Απρίλιος 6, 2019 #6 Απρίλιος 6, 2019 Έχω το ίδιο για να δίνω PoE στο Access Point. Δεν απενεργοποιείται το PoE αλλά μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε συσκευή στις 4 PoE θύρες. 2
Recommended Posts