spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2019 Καλησπερα, Θελω να συνδέσω το συναγερμο με την τηλεφωνικη γραμμή και από οτι είδα η πλακέτα του εχει υποδοχές για δύο καλωδια, ενώ το rj11 εχει 4. Ποια πρεπει να συνδεσω (απο τα αντιστοιχα του βυσματος)? Επισης, πρεπει να βαλω φιλτρο η να κανω κατι αλλο επειδη η γραμμη εχει adsl (καινουριο router - viop τηλεφωνο). Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Απρίλιος 4, 2019 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2019 Το rj11 μπορει να εχει 4, αλλα χρησιμοποιουνται μονο τα 2. Εννοειται οτι θα βαλεις φιλτρο, οπως θα εβαζες και σε ενα απλο τηλεφωνο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Απρίλιος 4, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2019 Ποια δυο ειναι στο βυσμα? (πχ τα δυο μεσαια?) Οσο αφορα το φιλτρο, εχω τα τηλεφωνα σε ενα πολυμπριζο rj11 με το φιλτρο συνδεδεμενο σε αυτο και οχι σε καθε συσκευη ξεχωριστα, αν βαλω και το συναγερμο επανω θα ειμαι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 4, 2019 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2019 Μπλε - μπλε/ασπρο ειναι το ζευγαρι που θες , εκτος αμα εχουνε κανει οτινανε οταν σου εφτιαχναν τα τηλεφωνα . Εγω ομως θα σε ρωτησω το αλλο , και να συνδεσεις τον συναγερμο με το τηλεφωνο , ξερεις να τον χειριζεσε ετσι ωστε να βαλεις να σε καλει ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Απρίλιος 4, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2019 Ειναι ηδη σεταρισμενος, απλα θελω να του αλλαξω τη γραμμη. Το καλωδιο θα το φτιαξω εγω, για αυτο ρωταω τα δυο που θα φευγουν απο την πλακετα σε ποιες απο τις τεσσερις θεσεις του βυσματος πρεπει να μπουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 4, 2019 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2019 Εγω συνδεσα ενα αναλογικο/παλιο τηλεφωνο στο φιλτρο και δοκιμασα ολα τα καλωδια μεχρι που ακουσα σημα. Μετα συνδεσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 4, 2019 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2019 Με τα παλια διαβαζες ταση τουλαχιστον στο ενεργο ζευγαρι , πλεον με το VOIP του κωλου δεν εχεις ιδεα τι συμβαινει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 4, 2019 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2019 Σε μία τυπική εγκατάσταση (και για να δουλεύουν σωστά τα περισσότερα τηλέφωνα) πρέπει να είναι το μεσαίο ζευγάρι σε 4-pin RJ11. Απλά τσέκαρέ το για να είσαι σίγουρος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts